Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB691RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a*********@h********** 10-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Geschreven voor: ETNA AB691RVS

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over ons etna apparatuur. ...................................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 12-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor dit mooie compliment!
Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de apparatuur.

Wij wensen jullie heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jennie en Fred 31-01-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe keuken met veel Etna.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen en hebben daar 4 Etna apparaten laten plaatsen waar we zeker geen spijt van hebben. Zijn allemaal zwart getint. Werken uitstekend. Zeker geen spijt van.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling.
  • Gunstige prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 31-01-2024

Beste Jennie en Fred,

Wat leuk om te lezen dat jullie voor ETNA apparatuur hebben gekozen en deze ook zo goed bevalt! Bedankt voor de leuke feedback.

Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Anoniem 25-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

9,0
Gekocht voor onze nieuwe keuken, super mooi mat exemplaar, staat chique, wij hebben gekozen om de lucht te filteren en niet voor afvoer naar buiten. Filter werkt uitstekend, luchtjes blijven na uitstoot niet in huis hangen. Goede zuigkracht. Goede koop! Aanrader.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Optie voor recirculatie en afvoer naar buiten.
  • Recirculatie werkt uitstekend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 25-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat de afzuigkap z'n werk goed doet, en dat de luchtjes ook niet blijven hangen.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Sandra 29-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moderne strakke afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

10,0
Mooie strakke afzuigkap, bewust uitgezocht vanwege de zwarte filters. Werkt zeer goed

Pluspunten

  • modern en strakke uitstraling
  • werkt prima
  • zwarte filters
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 30-11-2023

Beste Sandra,

Een 10, Wow! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je blij bent met het design en de werking.
We wensen je nog veel plezier met de kap!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Frsl 29-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

8,0
Allereerst ziet de afzuigkap er prachtig uit. Mooie strakke vorm en moderne kleur. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en heeft een krachtige motor die goed afzuigt. Verlichting geeft goede ondersteuning op het fornuis.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Goede krachtige motor
  • Goede verlichting
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Mooi uiterlijk
  • Goede krachtige motor
  • Goede verlichting
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
webcare-7 30-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze uitgebreide review. Wat fijn dat de afzuigkap goed afzuigt. Dat het design, het gebruiksgemak en de verlichting ook zo goed bevallen is helemaal mooi meegenomen.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**3@g**l.com 05-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

9,0
Super strakke afzuigkap, krachtige motor en toch redelijk stil,heel tevreden
webcare-7 30-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met deze afzuigkap. Dat is waar wij het voor doen!
We wensen je nog veel plezier van deze aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**s@z**t.nl 18-09-2023
  • Product gekocht

Bij voorbaat tevreden.....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

8,0
Beetje prematuur voor een review, maar we hebben de afzuigkap gekocht vanwege het fraaie uiterlijk en het geluidsniveau dat voor ons een verademing was vergeleken met onze huidige afzuigkap die volgens mij ook nog eens veel duurder was. Ben benieuwd of we na oplevering van ons nieuwe appartement ook inderdaad zo tevreden zullen zijn.

Pluspunten

  • design
  • geluidsniveau

Minpunten

  • nog niets te melden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
webcare-7 30-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Ondanks dat je de afzuigkap net hebt willen we je toch bedankt voor deze review. Mooi design, weinig geluid, wat wil je nog meer. We hopen natuurlijk dat jullie na de oplevering er nog net zo over denken.
We wensen je alvast veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

BS Workspace Solutions 02-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

10,0
Wij hebben deze ETNA AB691ZT wand-afzuigkap gekozen voor het strakke design, uitstekende functionaliteit en het gemakkelijke onderhoud.

Pluspunten

  • strak design
  • led verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en mogelijkheden van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k******@h********* 16-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB691RVS

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is prima en de capaciteit van het product was ik nodig, het product werkt prima zover.

Pluspunten

  • Veel capaciteit
  • Prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe afzuigkap!
We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Ad 18-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Qua model strak mooi, geluid minder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

7,0
Wij hebben deze afzuigkap gekozen om de matte kleur zwart daar de overige apparatuur daar goed bij paste. Bij deze waren nm ook de filters zwart, het enige minpuntje is dat het geluid vrij heftig is ook omdat wij een open keuken hebben, en wij in de veronderstelling waren het het db laag was

Pluspunten

  • Mooi strak
  • Mat zwart
  • Led verlichting

Minpunten

  • Db vrij heftig
  • Echt teveel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-12-2022

Beste Ad,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je voor deze afzuigkap gekozen hebt door het design.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETN A

Reageer

k*******@l****** 03-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB691RVS

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap ziet er netjes strak uit, het oppervlak is zeer makkelijk schoon te maken, de filters van goede kwaliteit, maar waar het om gaat is natuurlijk de prima afzuigkwaliteit van dit apparaat, weinig geluid, verlichting voldoet prima en de gebruiksaanwijzing om de afzuigkap op te hangen was duidelijk, dus voor mij een prima kap, aanrader dus.

Pluspunten

  • Afzuigkwaliteit
  • Niet veel geluid
  • Verlichting
  • Montage - uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent over de werking van de afzuigkap. De goede afzuiging, het lage geluidsniveau en de goede verlichting bevallen jou goed.
En natuurlijk is deze afzuigkap een eyecatcher in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**********@l****** 18-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: afzuigkap

Algemene score

8,0
Erg mooie strakke zwarte afzuigkap, die schitterend staat in mijn nieuwe keuken. Echt een eyecatcher!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie feedback. Leuk om te lezen dat de afzuigkap zo'n eyecatcher is in jouw keuken.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijk groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer