Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch DFS097A51 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

afzuigkap 30-07-2022

afzuigkap

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] zuigt goed af, goede verlichting. afzuigplaatjes goed te verwijderen en schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anna 12-06-2022

Top ding!

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel blij met deze afzuigkap, valt amper op. Bezoek vraagt zich af hoe hij werkt omdat hij zo onopvallend is. Prima zuigkracht!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RidderA 03-05-2022

Super fijne stille afzuigkap

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze afzuigkap is superstil en heel handig in gebruik. Een dikke 10. Heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vlakscherm afzuigkap 25-03-2022

vlakscherm afzuigkap

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
de bosch serie 4 vlakscherm afzuigkap DFS097A51 zuigt goed af.
Heeft meerdere standen werkt perfect.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**r@c**a.nl 15-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en stille afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap werkt super. Hij is heerlijk stil en in standje 1 is de zuigkracht al sterk genoeg. Bij stand 3 of 4 zuigt de achterdeur als het ware vacuum en krijgen we de deur zwaarder open. Zo sterkt werkt de motor. Dus superblij mee. Doordat je deze afzuiging kan gebruiken in standje 1 en 2 is hij helemaal niet hoorbaar.

Pluspunten

  • stil
  • zuigt goed af
  • mooi design
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**k@h**l.com 07-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

8,0
De kap is eenvoudig te bedienen, goede afzuigcapaciteit. montage afwerking kan iets beter (plastic strip achter is een flut ding)

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bedienen

Minpunten

  • afwerking tbv montage

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Reinier 14-04-2021

Perfect

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eindelijk een goede afzuigkap, helemaal super!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

top afzuigkap 22-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afzuigkap

Geschreven voor: Bosch DFS097A51

Algemene score

10,0
Onze afzuigkap gisteren voor het eerst gebruikt en wat een verschil met de oude, je ruikt echt niets meer in huis , wat een vooruitgang zeg.
Dit hadden we jaren eerder moeten doen , maar des te meer genieten we er nu van , echt een aanrader

Pluspunten

  • zuigt echt super af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer