• Best Reviewed 6 keer okt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD780ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**f@p**t.nl 26-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

7,0
zuigt de luchtjes zeer goed weg, maar maakt best wel veel lawaai. Past wel erg goed in het geheel en geeft een chique uitstraling

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat goed om te lezen dat de afzuigkap zijn werk doet en dat het design ervan ook past in de rest van de keuken.
We wensen jullie nog veel plezier met jullie aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**r@g**l.com 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Fantastische mooie kap doet prima zijn werk. Alleen jammer dat de bovenschacht 1 cm tekort was. 5 cm extra lengte misschien een optie?. Scheelt €130,00 voor een verlengde schacht. En bovendien zonde van het niet gebruikte materiaal .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de afzuigkap naar behoren werkt. We zullen je tip meenemen en doorgeven aan de daarvoor bestemde afdeling.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Rob 20-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie design met goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Een goede afzuigkracht, mooie design, makkelijk schoon te maken. Past ook bij de gelijktijdig aangeschafte HI9571SVT kookplaat van Atag.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Sterk zuigkracht
  • Goede koop

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2022

Beste Rob,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze positieve review te schrijven.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de goede afzuiging, het mooie design en het eenvoudige onderhoud van de afzuigkap.
Leuk dat jij ook voor de ETNA kookplaat hebt gekozen, een mooi setje samen!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw nieuwe apparatuur!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**6@h**l.nl 15-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Mooi design en hij doet wat hij moet doen. In stand 3 en power zuigt hij de kookdampen prima af. Stand 1 en 2 zijn vooral geschikt wanneer je iets opwarmt. Bij ons is hij aangesloten op 125mm buis en dat is ruim voldoende. De verlichting is prima geschikt als werklicht boven de kookplaat, maar niet om als sfeerverlichting te gebruiken voor de rest van de avond. Doordat de glasplaat verticaal hangt, stoot je er niet met je hoofd tegen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, de afzuigcapaciteit en de verlichting.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

l**3@h**l.com 15-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
In eerste instantie heb ik een slechte review geschreven. Afzuigkap was niet helemaal goed geplaats met de kleppen. Dus was er een tering herrie. Vanmorgen kap weer afgehaald en nu helemaal stil. Niet eens de 3de stand is nu zo luid als de 1ste stand was. Dus mensen die het luidruchtig vinden hebben waarschijnlijk ook wat niet goed gedaan.

Pluspunten

  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze update te schrijven. Fijn om te lezen dat je nu zo tevreden bent. Klant blij, wij blij!

Wij wensen je vele jaren plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Mirjam1706 21-11-2022

Goedemiddag

Ik lees net uw recensie en zou graag willen weten hoe u dat lawaai heeft opgelost. De monteur zei tegen ons dat het kwam door de kap die op de buiten muur zit en dat deze de afvoer tegen houdt maar dat lijkt me onzin want hadden met onze vorige afzuigkap geen issues wat betreft geluid. Deze nieuwe afzuigkap maakt enorm veel herrie.

Mvg
Mirjam

dushi1967 21-11-2022

Bij ons liep de pijp naar buiten door garage al scheef door garage dak balk. Dus wee hebben binnen de zwarte kappen weggehaald want mijn man wilde de opening toch weer rechter gaan boren.. Mar toen kap en buis los waren. Was het al stil toen we op 1 zetten. Dus buis er weer open bleef rustig draaien. Dus mijn man denkt dat een klepen boven de. Afzuigkap vast zat omdat hij te strak heeft aangedraaid. Nu loopt hij lekker rustig en stil. Zelf op stand 3 is het veel stiller dan het was eerder op stand 1

dushi1967 21-11-2022

Dus de slangenklem waren te vast aangedraaid waardoor de kleppen niet openging

Reageer

Stephanie 06-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zwarte afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Een mooie moderne afzuigkap. Makkelijk in gebruik en voldoet ook aan de afzuig capaciteit wat we voor ogen hadden.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Knop vrij

Minpunten

  • Verlichting helaas al snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Stephanie,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**s@h**l.com 03-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuiging, wel lawaaiig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

7,0
De afzuiging werkt naar behoren, helaas produceert de kap wel meer lawaai dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de afzuigkap naar behoren werkt. Het geproduceerde geluid kan ook te maken hebben met de installatie. Als er een afvoer naar buiten is heeft de lengte en eventuele bochten in het kanaal zijn weerslag op de geluidsproductie. Mocht je hier nog vragen over hebben adviseren wij je om contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**e@l**e.nl 02-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Heel mooie afzuigkap en deze voldoet aan onze wensen. Goede en stille afzuigkap met een mooi strak design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over het mooie design en het lage geluidsniveau, fijn!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

R**0@g**l.com 28-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Mooi stijlvol apparaat. Sierraad voor de keuken. Veel vermogen, doet probleemloos waar het voor bedoeld is. Op hogere stand wel lawaaierig,
Makkelijke bediening, goed licht door ingebouwde ledverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak en het design van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**e@h**e.nl 25-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780RVS

Algemene score

9,0
Heel mooi strak model, werkt geweldig. Geen luchtjes in de huiskamer. Vis of boerenkool ruik je niet als je het klaar maakt. Een ieder die komt kijken bij mij vind het een mooi design. Een aanwinst voor de keuken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Beetje lawaaiig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat de AD780RVS zo'n aanwinst is in jouw keuken en je ook zo tevreden bent over de afzuigcapaciteit. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Rudy 14-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good,blowjob.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Mooie,en zoals verwacht soepel en goed werkende afzuig kap.ook het design heel chicq met in zijn totaal zwart gespoten omkasting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Rudy,

Deze afzuigkap ik zeker een mooie eyecatcher in jouw keuken!
Leuk dat jij deze review achtergelaten hebt.
De afzuiging werkt goed en met het mooie design heeft de afzuigkap een bijzondere uitstraling.

Wij wensen jou heel veel plezier van de afzuigkap!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

n**r@h**e.nl 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig strakke afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wat een supermooi ding. Goede zuigkracht, superheldere verlichting. 1 minpuntje... het was mooi geweest als er een mal bij zat om de gaatjes op de muur af te tekenen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Strak design
  • Verlichting
  • Indicator filterclean
  • Extra garantie etna

Minpunten

  • Mal voor schroefgaatjes ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een super mooi ding, kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Erg leuk dat je zo tevreden bent over de afzuigcapaciteit, design en de garantievoorwaarden. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**r@g**l.com 26-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in de bediening. Mooi uiterlijk. Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780RVS

Algemene score

9,0
Goede service en installatie Expert Beuningen. Mooi design en makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • makkelijk in bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sophie 19-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik en werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Een mooie, strakke kap. Hij past goed in onze keuken. Neemt weinig ruimte in, ook voor het zicht. Je voelt de afzuiging, het werkt perfect. Wij hebben de hoogste stand nog niet nodig gehad. Fijn dat de kap een schuine vorm heeft, zo hangt hij niet in de weg met koken. Wij hebben voor recirculeren van de lucht gekozen zodat we geen afvoer naar buiten nodig hadden. Dit maakt dat er geen constructies of koven op het plafond nodig zijn. De filters zijn goed beschikbaar en het eerste paar is bij ons meegeleverd met de levering van de kap. Hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoge, schuine kap hangt niet in de weg
  • Recirculeren werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste Sophie,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de kap. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sanne 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wij hadden een nieuwe afzuigkap nodig en na een beetje research kwamen we bij deze uit.
Meerdere malen als best getest.

Hier aan de muur hangt de kap als pronkstuk.
Ook is de afzuigkap heel stil, maar doet goed zijn werk.

Jammer alleen dat er geen gasveren inzitten

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen gasveren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Sanne,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en deze mooi hangt te pronken in jouw keuken en naar behoren werkt. Dat is waar wij het natuurlijk allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**r@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In de 7e hemel met mijn Etna apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Super fijne afzuigkap en makkelijk te bedienen. Fijn dat er licht op zit en een turbo stand.

Pluspunten

  • turbo afzuiging
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je de afzuigkap makkelijk te bedienen vind en dat je blij bent met de verlichting en de turbo.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

van Boven 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi model en werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Zeer mooi model, makkelijk in gebruik en werkt perfect.
Wij hebben hem voorzien van koolstoffilters zodat er geen lelijke buis meer nodig is.
Top model.

Pluspunten

  • Mooi model en makkelijk in gebruik.
  • Zeer stil en krachtige afzuiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel C 06-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weer een mooi product van Etna.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wilde een mooie hippe afzuigkap, en nadat we vorig jaar al een etna combimagnetron hebben gekocht was de keuze om weer een product van Etna te kopen voor eenheid in onze keuken gauw gemaakt. Zeer tevreden, mooi design werkt prima door tiptoetsen en werkt zeer krachtig, en makkelijk te reinigen en schoon te maken...dus uitermate tevreden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtige motor
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden.

Minpunten

  • Maakt ietwat teveel geluid,bij maximale output.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste Marcel,

hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en gebruiksgemak van de afzuigkap.
En natuurlijk altijd fijn als het schoonmaken zo eenvoudig is.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jan 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische recirculatie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Geweldige uitvinding: Recirculatie afzuigkap. Vanwege de centrale afzuiginstallatie krijg ik de nare luchtjes in de keuken niet weg. Een motorloze afzuigkap, aangesloten op het centrale afzuigsysteem, helpt vrijwel niets. Deze AD780ZT afzuigkap daarentegen is geweldig. Bij gebruik ruik je vrijwel niets meer van die nare luchtjes. In standje "P" zuigt hij de hele keuken in no time helemaal schoon. Maar ook in standje "1" is hij al erg krachtig. Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Nare luchtjes verdwijnen
  • Krachtig
  • Fijne verlichting
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Op dit moment nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste Jan,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.

We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

hansell 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed werkende afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Mooie goed werkende afzuigkap.
werkt prettig en verplaatst in stand 1 al veel lucht uit de keuken.
Is door de enorme lucht verplaatsing wel hoorbaar maar dat hoort er bij en niet echt storend.

Pluspunten

  • goed werkend
  • Makkelijk in onderhoud
  • staat mooi in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Hansell,

Een 10 wow! Bedankt!
Fijn dat jij zo blij bent met de afzuigkap.
Een goede afzuiging en geluid dat niet echt storend is, mooi zo!
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews