Energieklasse A
Sterke afzuigkap!
De afzuigkap heeft een goede afzuigewerking. De breedte maakt dat de meeste dampen goed verdwijnen.
De afzuigkap hoeft niet eens op de hoogste stand te staan om goed af te zuigen.
Pluspunten
- Mooi design
- Energiezuinig
- Zuigt goed af, ook op een minder hoge stand
- Makkelijk te reinigen
Zeker een aanrader
Ik heb een Etna afzuigkap geïnstalleerd omdat deze een stoere uitstraling heeft.
Pluspunten
- Uitstraling
- Geen hinderlijk geluid, zuigt goed af
Top product
Mooie uitstraling en past mooi bij al onze andere keuken apparatuur. Mogelijkheid om afzuigkap zonder schouw te gebruiken was voor ons een must.
Pluspunten
- Moderne uitstraling
- Goede service en garantie
Minpunten
- Dure koolstoffilters
Zeker een aanrader
Wij vonden en vinden het nog steeds een mooie afzuigkap, die ook zeer goed functioneert we zijn er erg blij mee
Ziet er mooi uit en bedieningsgemak is prettig
De afzuigkap is een mooie upgrading van de keuken.
De afzuigkap past beter voor mij ivm mijn lengte zodat ik niet mijn hooft stoot.
Ook het design is mooi en strak.
Ook de bijgeleverde materialen voor bevestiging zijn goed. En het ophangen/bevestigen was goed te doen.
Kortom zeer tevreden.
Pluspunten
- Mooie strakke afwerking
- Goed te bedienen
- Goed geluid, niet hinderlijk
Minpunten
- Geen
mooie vormgeving goede zuigkracht
zuigt de luchtjes zeer goed weg, maar maakt best wel veel lawaai. Past wel erg goed in het geheel en geeft een chique uitstraling
Pluspunten
- goede zuigkracht
- mooie vormgeving
Minpunten
- maakt veel lawaai
Fantastische mooie kap doet prima zijn werk. Alleen jammer dat de bovenschacht 1 cm tekort was. 5 cm extra lengte misschien een optie?. Scheelt €130,00 voor een verlengde schacht. En bovendien zonde van het niet gebruikte materiaal .
Mooie design met goede kwaliteit.
Een goede afzuigkracht, mooie design, makkelijk schoon te maken. Past ook bij de gelijktijdig aangeschafte HI9571SVT kookplaat van Atag.
Pluspunten
- Design
- Makkelijk schoon te maken
- Sterk zuigkracht
- Goede koop
Minpunten
- Nvt
Mooi design en hij doet wat hij moet doen. In stand 3 en power zuigt hij de kookdampen prima af. Stand 1 en 2 zijn vooral geschikt wanneer je iets opwarmt. Bij ons is hij aangesloten op 125mm buis en dat is ruim voldoende. De verlichting is prima geschikt als werklicht boven de kookplaat, maar niet om als sfeerverlichting te gebruiken voor de rest van de avond. Doordat de glasplaat verticaal hangt, stoot je er niet met je hoofd tegen aan.
Etna afzuigkap
In eerste instantie heb ik een slechte review geschreven. Afzuigkap was niet helemaal goed geplaats met de kleppen. Dus was er een tering herrie. Vanmorgen kap weer afgehaald en nu helemaal stil. Niet eens de 3de stand is nu zo luid als de 1ste stand was. Dus mensen die het luidruchtig vinden hebben waarschijnlijk ook wat niet goed gedaan.
Pluspunten
- Zeer stil
Minpunten
- Geen
Zwarte afzuigkap
Een mooie moderne afzuigkap. Makkelijk in gebruik en voldoet ook aan de afzuig capaciteit wat we voor ogen hadden.
Pluspunten
- Verlichting
- Knop vrij
Minpunten
- Verlichting helaas al snel kapot
Goede afzuiging, wel lawaaiig
De afzuiging werkt naar behoren, helaas produceert de kap wel meer lawaai dan verwacht.
Zeker een aanrader
Heel mooie afzuigkap en deze voldoet aan onze wensen. Goede en stille afzuigkap met een mooi strak design.
Mooie afzuigkap, zeer tevreden
Mooi stijlvol apparaat. Sierraad voor de keuken. Veel vermogen, doet probleemloos waar het voor bedoeld is. Op hogere stand wel lawaaierig,
Makkelijke bediening, goed licht door ingebouwde ledverlichting
Good,blowjob.
Mooie,en zoals verwacht soepel en goed werkende afzuig kap.ook het design heel chicq met in zijn totaal zwart gespoten omkasting.
Geweldig strakke afzuigkap
Wat een supermooi ding. Goede zuigkracht, superheldere verlichting. 1 minpuntje... het was mooi geweest als er een mal bij zat om de gaatjes op de muur af te tekenen.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Strak design
- Verlichting
- Indicator filterclean
- Extra garantie etna
Minpunten
- Mal voor schroefgaatjes ontbreekt
Gemakkelijk in gebruik en werkt perfect
Een mooie, strakke kap. Hij past goed in onze keuken. Neemt weinig ruimte in, ook voor het zicht. Je voelt de afzuiging, het werkt perfect. Wij hebben de hoogste stand nog niet nodig gehad. Fijn dat de kap een schuine vorm heeft, zo hangt hij niet in de weg met koken. Wij hebben voor recirculeren van de lucht gekozen zodat we geen afvoer naar buiten nodig hadden. Dit maakt dat er geen constructies of koven op het plafond nodig zijn. De filters zijn goed beschikbaar en het eerste paar is bij ons meegeleverd met de levering van de kap. Hij is makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
- Hoge, schuine kap hangt niet in de weg
- Recirculeren werkt goed
Toppertje
Wij hadden een nieuwe afzuigkap nodig en na een beetje research kwamen we bij deze uit.
Meerdere malen als best getest.
Hier aan de muur hangt de kap als pronkstuk.
Ook is de afzuigkap heel stil, maar doet goed zijn werk.
Jammer alleen dat er geen gasveren inzitten
Pluspunten
- Mooi design
- Weinig geluid
Minpunten
- Geen gasveren
In de 7e hemel met mijn Etna apparatuur
Super fijne afzuigkap en makkelijk te bedienen. Fijn dat er licht op zit en een turbo stand.
Pluspunten
- turbo afzuiging
- makkelijk te bedienen
Zeer mooi model en werkt perfect.
Zeer mooi model, makkelijk in gebruik en werkt perfect.
Wij hebben hem voorzien van koolstoffilters zodat er geen lelijke buis meer nodig is.
Top model.
Pluspunten
- Mooi model en makkelijk in gebruik.
- Zeer stil en krachtige afzuiging.
Weer een mooi product van Etna.
Wilde een mooie hippe afzuigkap, en nadat we vorig jaar al een etna combimagnetron hebben gekocht was de keuze om weer een product van Etna te kopen voor eenheid in onze keuken gauw gemaakt. Zeer tevreden, mooi design werkt prima door tiptoetsen en werkt zeer krachtig, en makkelijk te reinigen en schoon te maken...dus uitermate tevreden.
Pluspunten
- Mooi design
- Krachtige motor
- Makkelijk te bedienen
- Makkelijk schoon te houden.
Minpunten
- Maakt ietwat teveel geluid,bij maximale output.
Fantastische recirculatie afzuigkap
Geweldige uitvinding: Recirculatie afzuigkap. Vanwege de centrale afzuiginstallatie krijg ik de nare luchtjes in de keuken niet weg. Een motorloze afzuigkap, aangesloten op het centrale afzuigsysteem, helpt vrijwel niets. Deze AD780ZT afzuigkap daarentegen is geweldig. Bij gebruik ruik je vrijwel niets meer van die nare luchtjes. In standje "P" zuigt hij de hele keuken in no time helemaal schoon. Maar ook in standje "1" is hij al erg krachtig. Ben er erg blij mee!
Pluspunten
- Nare luchtjes verdwijnen
- Krachtig
- Fijne verlichting
- Mooi om te zien
Minpunten
- Op dit moment nog niet ontdekt
Mooie en goed werkende afzuigkap.
Mooie goed werkende afzuigkap.
werkt prettig en verplaatst in stand 1 al veel lucht uit de keuken.
Is door de enorme lucht verplaatsing wel hoorbaar maar dat hoort er bij en niet echt storend.
Pluspunten
- goed werkend
- Makkelijk in onderhoud
- staat mooi in de keuken
Staat mooi, doet wat 'ie moet doen.
Staat super mooi, fijn dat er weinig kans is om je te stoten.
Glasplaat kan onderaan los vor als er te veel voor de glasplaat langs gaat.
Filters doen hun werk goed.
Waarom geen 10?
1) Stand 1 is al behoorlijk heftig.
2) Glasplaat kan in uithang-stand niet worden vastgezet (voordeel is dat 'ie daardoor meegeeft als je ertegenaan stoot.)
mooi design; minder praktisch
Past perfect in onze zwarte keuken, de afmetingen zijn ideaal en de installatie was gemakkelijk. Het enige probleem is dat de bijgeleverde schouw vrij kort is; een langere is als optie bij te bestellen, maar dit merkte ik pas na de installatie.
Dat het openklappend front niet gefixeerd kan worden tijdens de installatie of tijdens het verwijderen van de vetfilters is niet erg handig. je moet er bij wijze van spreken onderin kruipen en dan tegenhouden met je schouder. Mijn partner kan dit niet hanteren omdat ze maar één hand kan gebruiken...
Pluspunten
- design
Minpunten
- openklappend front niet fixeerbaar