ETNA AD780ZT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD780ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inductie kookplaat 12-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke tip toetsen bediening en goede afzuiging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Etna is prijstechnisch een goed product in vergelijking met andere merken, ook qua styling ziet het er modern uit. Verder in meerder kleuren en uitvoeringen leverbaar bij de erkende leverancier

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-02-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met en over ons merk.
Wensen u veel plezier met de aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Peter 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
De afzuigkap ziet er schitterend uit en is makkelijk te bedienen. Ik heb hem als recirculatie afzuigkap geïnstalleerd met koolstoffilters. Hij maakt dan wel wat meer herrie maar werkt perfect. Stand 1 is bij mij ook voldoende. Wat ik wel mis zijn twee boutjes bij de ophanging van de glas plaat, verder zijn ophang materialen meegeleverd

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruik,uitwisbare fiters

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2021

Beste Peter,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn dat je zo tevreden bent over het design, het vermogen en het gebruiksgemak van de afzuigkap. Vervelend om te lezen dat je onderdelen miste betreft de ophanging van de glasplaat. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag. Zo ja, zou je dan je adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Sander 04-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt veel herrie!

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

5,0
De afzuigkap ziet er mooi uit maar maakt erg veel herrie je kan niet normaal communiceren met elkaar als de kap aanstaat zelfs op de laagste stand.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Maak veel herrie.
  • Zuigt damp voorste pitten slecht af

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van Atag 06-04-2021

Beste Sander,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat naast het enthousiasme over het design je niet tevreden bent over het geproduceerde geluid. Het overmatig produceren van geluid kan te maken hebben met de installatie van de afzuigkap. Belangrijke punten, bij een afzuigkap met afvoer naar buiten, hierbij zijn; een te kleine diameter van de afvoer, het afvoerkanaal is te lang of telt te veel bochten. Als vuistregel geldt dat het afvoerkanaal maximaal 5 meter lang mag zijn. Elke bocht in het kanaal komt overeen met 1 meter lengte. Mocht je nog vragen hebben of kunnen wij nog iets voor betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam

Reageer

Hj Schonewille 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp strakke lijnen zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap met goed ontwerp.Staat heel mooi in onze nieuwe keuken en past goed bij ons interieur. Goede afzuiging met voldoende standen en goed licht. De kap is makkelijk te demonteren en de filters ook.
De kleur is mat zwart met een glazen voorschreef.
Alom een goede keus als je een mooie afzuigkap zoekt.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening
  • Afzuiging
  • Melding filters schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-03-2021

Beste heer/mevrouw Schonewille,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het goede licht, de voldoende standen qua afzuiging en deze kap ook nog eens goed past bij uw interieur.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ria 18-02-2021
  • Product gekocht

Mooi design, flink vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Ideaal deze afzuigkap. Je stoot je hoofd niet meer, hij staat prachtig en heeft een flink vermogen. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Flink vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-02-2021

Beste Ria,

Bedankt voor deze enthousiaste review. Echt een aanrader; kijk dat lezen wij natuurlijk graag.
Fijn om te lezen dat de AD780ZT aan al je wensen voldoet.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

H.B.L. van Emmerik 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie vormgeving past zeker in iedere keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Ik vind de schuine vormgeving zeer mooi en heb dit product gekozen, om zijn afzuigcapaciteit.
Tevens stoot je je hoofd niet meer tijdens het koken.
Het is een sieraad in je keuken.
De prijs-kwaliteits verhouding is het meer dan waard.

Pluspunten

  • Afzuigcapiciteit
  • Bedienings gemak zeer eenvoudig
  • Vormgeving
  • Kwliteit
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-02-2021

Beste heer/mevrouw van Emmerik,

Bedankt voor het nemen van de moeite om deze mooie en enthousiaste review te plaatsen.
Wat goed te lezen dat deze blikvanger in alle opzichten naar wens is.

We wensen u heel veel plezier van deze fraaie afzuigkap.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Paul van de Lindt 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Behoorlijk gehorig

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

6,0
Sinds kort deze afzuigkap laten plaatsen samen met de nieuwe keuken.
Nu lees ik overal dat deze afzuigkap zo stil is.
Ik vind dat de afzuigkap best veel lawaai maakt.
Het is geplaatst in een open keuken, maar als hij aan staat ben je niet verstaanbaar voor gene die in de huiskamer zit.
Mijn vraag is of dit hoort of dat er iets niet goed is

Pluspunten

  • Mooie kap
  • Strak design

Minpunten

  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-11-2020

Beste Paul,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend om te lezen dat de afzuigkap niet geheel naar wens is. Het veel produceren van geluid kan te maken hebben met de installatie van de afzuigkap. Belangrijke punten, bij een afzuigkap met afvoer naar buiten, zijn hierbij; een te kleine diameter van de afvoer, het afvoerkanaal is te lang of telt te veel bochten. Mocht je nog vragen hebben of kunnen wij nog iets voor betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan je adresgegevens willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

J.Busman 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer prettig in gebruik

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap is een top aankoop.
Hij maakt een redelijk aanvaardbaar geluid en werkt qua afzuiging echt beter dan mijn oude.
Ook het feit dat dat je je hoofd er niet tegen aanstoot is echt fantastisch

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-11-2020

Beste heer/mevrouw Busman,
Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het geluid van de afzuigkap aanvaardbaar is en u tevreden bent over het gebruiksgemak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Wout 19-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA schuine Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Dit is echt een geweldige afzuigkap! Door plaatsing van een schuine afzuigkap; je stoot nooit meer je hoofd!
Zuigt goed af en heeft een super strakke uitstraling. Blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2020

Beste Wout,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en review score. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast over de afzuigkap en deze aan al je wensen voldoet. Veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

henk popken 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne afzuigkap,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
De afzuig kap is strak modern van uiterlijk en past precies in onze nieuwe keuken. Het geluidsniveau was een belangrijk criterium voor ons. De bediening is gemakkelijk. En wanneer je een beetje handig bent is de afzuigkap eenvoudig te installeren met de bijgeleverde handleiding.

Pluspunten

  • bediening
  • geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Henk,

Bedankt voor deze mooie review, Het wordt door ons gewaardeerd dat je een positieve reactie achter laat. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe in je nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Kuivenhoven 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
het is een heel mooie afzuigkap, kunt er je hooft niet aan stoten. wij hebben gekozen voor recirculatie met 3 koolstoffilters. werkt heel goed.
mensen zijn al jaloers dat zij dit model niet genomen hebben vanwege design en hoofdstoten.

Pluspunten

  • design
  • vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-08-2020

Beste heer/mevrouw Kuivenhoven,

Wat leuk dat mensen jaloers zijn op jullie AD780ZT en alles zo naar wens is. Dat lezen wij natuurlijk graag. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de afzuigkap.

Vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Nieuwkuip 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruimte besparende afzuigkap met een strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Na jarenlang een vierkante blok wand afzuigkap te hebben gehad, zochten we naar ruimte. Deze schuine wand afzuigkap is DE oplossing. Hij neemt nog niet eens de helft aan ruimte in, maar presteert ook nog eens beter. Naast dat de afzuigkap heel stil is en energie zuinig, heeft hij een uitstraling met allure. Een zeer strakke vormgeving. Deze past in elk soort keuken. Goed in gebruik en een regelrechte eye-cather!!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Energiezuinig
  • Goede afzuiging
  • Vetfilters makkelijk te reinigen
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-05-2020

Geachte heer/mevrouw Nieuwkuip,

Bedankt voor je enthousiaste review, ik waardeer uw positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt.

Vriendelijke groet,
Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bert H 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design en geen kopstoten tegen rand

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
wilden zwarte schuine afzuigkap en kwamen uit bij dit prachtige model. pas ideaal bij ons zwarte marmeren keukenblad.

Pluspunten

  • kleur
  • design
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-02-2020

Beste Bert,

Wat leuk om te lezen dat de afzuigkap zo mooi staat bij het zwarte keukenblad. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Susanna 07-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Werkt perfect zo als hoort te werken , goede zuigkracht, makelijk om schoon te maken . Modern en mooi voor de oog. Past bij verschillende sorten keuken

Pluspunten

  • Makelijk om schoon te maken
  • Goede zuigkracht
  • Mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-02-2020

Beste Susanna,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze afzuigkap zo naar wens is.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Elstosha 30-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi groot scherm (net een televisie)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Vanwege de afmeting (80 cm breed) voornamelijk, de AEG die we eerst hadden had verkeerde bedieningsknoppen. Deze wel, en hij doet het erg goed.

Pluspunten

  • Goed bedieningspaneel
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geluid. (Zal bij andere afzuigkappen ook zijn)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-01-2020

Beste Elstosha,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooi review. Wat leuk om te lezen dat je keuze, na de AEG, nu is gevallen op ETNA. Fijn dat je zo tevreden bent over de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer