ETNA AD780ZT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD780ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk popken 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne afzuigkap,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
De afzuig kap is strak modern van uiterlijk en past precies in onze nieuwe keuken. Het geluidsniveau was een belangrijk criterium voor ons. De bediening is gemakkelijk. En wanneer je een beetje handig bent is de afzuigkap eenvoudig te installeren met de bijgeleverde handleiding.

Pluspunten

  • bediening
  • geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2020

Beste Henk,

Bedankt voor deze mooie review, Het wordt door ons gewaardeerd dat je een positieve reactie achter laat. Wij wensen je veel kook en bak plezier toe in je nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Kuivenhoven 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
het is een heel mooie afzuigkap, kunt er je hooft niet aan stoten. wij hebben gekozen voor recirculatie met 3 koolstoffilters. werkt heel goed.
mensen zijn al jaloers dat zij dit model niet genomen hebben vanwege design en hoofdstoten.

Pluspunten

  • design
  • vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-08-2020

Beste heer/mevrouw Kuivenhoven,

Wat leuk dat mensen jaloers zijn op jullie AD780ZT en alles zo naar wens is. Dat lezen wij natuurlijk graag. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de afzuigkap.

Vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Nieuwkuip 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruimte besparende afzuigkap met een strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Na jarenlang een vierkante blok wand afzuigkap te hebben gehad, zochten we naar ruimte. Deze schuine wand afzuigkap is DE oplossing. Hij neemt nog niet eens de helft aan ruimte in, maar presteert ook nog eens beter. Naast dat de afzuigkap heel stil is en energie zuinig, heeft hij een uitstraling met allure. Een zeer strakke vormgeving. Deze past in elk soort keuken. Goed in gebruik en een regelrechte eye-cather!!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Energiezuinig
  • Goede afzuiging
  • Vetfilters makkelijk te reinigen
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-05-2020

Geachte heer/mevrouw Nieuwkuip,

Bedankt voor je enthousiaste review, ik waardeer uw positieve feedback enorm, het is zeer prettig te lezen dat u ons aanraadt.

Vriendelijke groet,
Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Bert H 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design en geen kopstoten tegen rand

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
wilden zwarte schuine afzuigkap en kwamen uit bij dit prachtige model. pas ideaal bij ons zwarte marmeren keukenblad.

Pluspunten

  • kleur
  • design
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-02-2020

Beste Bert,

Wat leuk om te lezen dat de afzuigkap zo mooi staat bij het zwarte keukenblad. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Susanna 07-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Werkt perfect zo als hoort te werken , goede zuigkracht, makelijk om schoon te maken . Modern en mooi voor de oog. Past bij verschillende sorten keuken

Pluspunten

  • Makelijk om schoon te maken
  • Goede zuigkracht
  • Mooi

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-02-2020

Beste Susanna,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze afzuigkap zo naar wens is.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Elstosha 30-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi groot scherm (net een televisie)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Vanwege de afmeting (80 cm breed) voornamelijk, de AEG die we eerst hadden had verkeerde bedieningsknoppen. Deze wel, en hij doet het erg goed.

Pluspunten

  • Goed bedieningspaneel
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geluid. (Zal bij andere afzuigkappen ook zijn)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-01-2020

Beste Elstosha,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooi review. Wat leuk om te lezen dat je keuze, na de AEG, nu is gevallen op ETNA. Fijn dat je zo tevreden bent over de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer