Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD780ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**r@h**e.nl 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig strakke afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wat een supermooi ding. Goede zuigkracht, superheldere verlichting. 1 minpuntje... het was mooi geweest als er een mal bij zat om de gaatjes op de muur af te tekenen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Strak design
  • Verlichting
  • Indicator filterclean
  • Extra garantie etna

Minpunten

  • Mal voor schroefgaatjes ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een super mooi ding, kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Erg leuk dat je zo tevreden bent over de afzuigcapaciteit, design en de garantievoorwaarden. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**r@g**l.com 26-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in de bediening. Mooi uiterlijk. Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780RVS

Algemene score

9,0
Goede service en installatie Expert Beuningen. Mooi design en makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • makkelijk in bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sophie 19-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik en werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Een mooie, strakke kap. Hij past goed in onze keuken. Neemt weinig ruimte in, ook voor het zicht. Je voelt de afzuiging, het werkt perfect. Wij hebben de hoogste stand nog niet nodig gehad. Fijn dat de kap een schuine vorm heeft, zo hangt hij niet in de weg met koken. Wij hebben voor recirculeren van de lucht gekozen zodat we geen afvoer naar buiten nodig hadden. Dit maakt dat er geen constructies of koven op het plafond nodig zijn. De filters zijn goed beschikbaar en het eerste paar is bij ons meegeleverd met de levering van de kap. Hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoge, schuine kap hangt niet in de weg
  • Recirculeren werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste Sophie,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en mooie cijfer. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de kap. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sanne 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wij hadden een nieuwe afzuigkap nodig en na een beetje research kwamen we bij deze uit.
Meerdere malen als best getest.

Hier aan de muur hangt de kap als pronkstuk.
Ook is de afzuigkap heel stil, maar doet goed zijn werk.

Jammer alleen dat er geen gasveren inzitten

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen gasveren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Sanne,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en deze mooi hangt te pronken in jouw keuken en naar behoren werkt. Dat is waar wij het natuurlijk allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**r@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In de 7e hemel met mijn Etna apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Super fijne afzuigkap en makkelijk te bedienen. Fijn dat er licht op zit en een turbo stand.

Pluspunten

  • turbo afzuiging
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je de afzuigkap makkelijk te bedienen vind en dat je blij bent met de verlichting en de turbo.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

van Boven 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi model en werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Zeer mooi model, makkelijk in gebruik en werkt perfect.
Wij hebben hem voorzien van koolstoffilters zodat er geen lelijke buis meer nodig is.
Top model.

Pluspunten

  • Mooi model en makkelijk in gebruik.
  • Zeer stil en krachtige afzuiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel C 06-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weer een mooi product van Etna.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Wilde een mooie hippe afzuigkap, en nadat we vorig jaar al een etna combimagnetron hebben gekocht was de keuze om weer een product van Etna te kopen voor eenheid in onze keuken gauw gemaakt. Zeer tevreden, mooi design werkt prima door tiptoetsen en werkt zeer krachtig, en makkelijk te reinigen en schoon te maken...dus uitermate tevreden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtige motor
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden.

Minpunten

  • Maakt ietwat teveel geluid,bij maximale output.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste Marcel,

hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en gebruiksgemak van de afzuigkap.
En natuurlijk altijd fijn als het schoonmaken zo eenvoudig is.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jan 03-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische recirculatie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Geweldige uitvinding: Recirculatie afzuigkap. Vanwege de centrale afzuiginstallatie krijg ik de nare luchtjes in de keuken niet weg. Een motorloze afzuigkap, aangesloten op het centrale afzuigsysteem, helpt vrijwel niets. Deze AD780ZT afzuigkap daarentegen is geweldig. Bij gebruik ruik je vrijwel niets meer van die nare luchtjes. In standje "P" zuigt hij de hele keuken in no time helemaal schoon. Maar ook in standje "1" is hij al erg krachtig. Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Nare luchtjes verdwijnen
  • Krachtig
  • Fijne verlichting
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Op dit moment nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste Jan,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.

We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

hansell 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed werkende afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

10,0
Mooie goed werkende afzuigkap.
werkt prettig en verplaatst in stand 1 al veel lucht uit de keuken.
Is door de enorme lucht verplaatsing wel hoorbaar maar dat hoort er bij en niet echt storend.

Pluspunten

  • goed werkend
  • Makkelijk in onderhoud
  • staat mooi in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Hansell,

Een 10 wow! Bedankt!
Fijn dat jij zo blij bent met de afzuigkap.
Een goede afzuiging en geluid dat niet echt storend is, mooi zo!
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Johnny 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staat mooi, doet wat 'ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Staat super mooi, fijn dat er weinig kans is om je te stoten.
Glasplaat kan onderaan los vor als er te veel voor de glasplaat langs gaat.
Filters doen hun werk goed.

Waarom geen 10?
1) Stand 1 is al behoorlijk heftig.
2) Glasplaat kan in uithang-stand niet worden vastgezet (voordeel is dat 'ie daardoor meegeeft als je ertegenaan stoot.)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste Johnny,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de afzuigkap. We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**s@t**t.be 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design; minder praktisch

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Past perfect in onze zwarte keuken, de afmetingen zijn ideaal en de installatie was gemakkelijk. Het enige probleem is dat de bijgeleverde schouw vrij kort is; een langere is als optie bij te bestellen, maar dit merkte ik pas na de installatie.
Dat het openklappend front niet gefixeerd kan worden tijdens de installatie of tijdens het verwijderen van de vetfilters is niet erg handig. je moet er bij wijze van spreken onderin kruipen en dan tegenhouden met je schouder. Mijn partner kan dit niet hanteren omdat ze maar één hand kan gebruiken...

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • openklappend front niet fixeerbaar

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 16-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fin om te lezen dat het design van de kap perfect bij jou keuken past. Ik hoop dat ondanks dat je het front niet vast kunt zetten, je wel plezier hebt met de afzuigkap en dat deze naar behoren functioneert.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

b**d@b**n.nl 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege het design omdat het meer ruimte geeft boven de kookplaat. Werkt naar behoren als recirculatie kap. Hierdoor wel iets meer geluid. En toch ook een fraai uiterlijk. Zeer tevreden en een aanrader.

Pluspunten

  • Design
  • Werking

Minpunten

  • Door recirculatie iets meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**g@g**l.com 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Te veel geluid

Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

7,0
Mooi design, goeie verlichting en krachtige afzuiger. Wij hebben het met koolstoffilter.
Minpunt: hij maakt vanaf stand 3 echt heel veel geluid!

Pluspunten

  • Design
  • Verlichting
  • Tip toetsen

Minpunten

  • Te veel geluid!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat u zo tevreden bent met het mooie design, de goede verlichting en de krachtige afzuiging van de AD780ZT.
Graag kijken wij met jou mee of het geluidsniveau verbeterd kan worden. Als jij jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van jouw review naar webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marianne 29-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Schoonmaakherinnering voor de filters is heel handig. Het was even zoeken, maar de automatische uitschakeling na 5 minuten is heel fijn.

Pluspunten

  • Automatische uitschakeling
  • Eenvoudig schoonmaken
  • Filters passen in de vaatwasser

Minpunten

  • Zeker niet geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste Marianne,

Dank je wel voor deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Gjhamberg 29-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Mooi design en werkt prima. Goede afzuiging en de automatische uitschakeling is fantastisch.

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Goede afzuiging
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de afzuigkap. Dat jij tevreden bent je aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ricky 27-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, erg mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Goede afzuigkap! Zeer krachtig. Ik gebruik hem als recirculatie, dus met koolstof filters. Dit werkt bij deze afzuigkap erg goed omdat er 3 filters in gaan. En ook belangrijk, een echte design afzuigkap !

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Ricky,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn de de afzuigkap zo goed bevalt, en met de 3 filters worden de geurtjes goed verwijderd uit de lucht.
En zeker belangrijk het design, het oog wil natuurlijk ook wat!

Wij wensen jou heel veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

m**s@h**t.nl 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen beste koop

Geschreven voor: ETNA AD780RVS

Algemene score

5,0
Ik heb het product uitgekozen bij aanschaf van een nieuwe keuken omdat het een mooi design was en ook door de keukenleverancier werd aangeduid als een goed product.
Echter, van begin af aan maakt de kap veel geluid, en veroorzaakt trillingen (vooral op stand 1) waardoor ook de rvs koof mee gaat trillen. Zeer irritant. Monteur van Etna langs geweest en motor vervangen maar heeft niets geholpen. Verder niets aan te doen, jammer dus.
Het product ziet er leuk uit maar ik vraag ik me af of dit soort kappen (schuin) ook effectief zijn. Ze hebben maar een kleine doorstroomopening voor de afvoer en soms lopen de waterdruppels langs de muur naar beneden. Terwijl de kap veel meer capaciteit heeft dan mijn oude afzuigkap die dat probleem nooit had.
Ik zou het product niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • maakt veel herrie
  • Veroorzaakt trilling (onbalans)

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat naast het enthousiasme over het design je niet tevreden bent over het geproduceerde geluid. Wat jammer dat het vervangen van de motor het probleem niet op heeft kunnen lossen. Het overmatig produceren van geluid kan te maken hebben met de installatie van de afzuigkap. Belangrijke punten, bij een afzuigkap met afvoer naar buiten, zijn; een te kleine diameter van de afvoer, het afvoerkanaal is te lang of telt te veel bochten. Mogelijk dat het geluid hier mee te maken heeft. Mocht u hier vragen over hebben vragen wij u uw adres- en contactgegevens samen met een kopie van deze review naar: webcare@atagbenelux.com

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Janet 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

8,0
Wij vinden het model mooi, staat goed op de verder lege wand. Het is simpel te bedienen. Afzuiging werkt prima en de lamp is perfect.

Pluspunten

  • Bediening
  • Lamp

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste Janet,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn om te lezen dat de bediening en verlichting van de afzuigkap zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw toestel.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Linda 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780RVS

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap past goed in onze keuken. De kap is schuin aan de voorkant zodat je niet steeds met je bril de afzuigkap raakt. Hij werkt naar behoren. Mooi licht op de kookplaat.

Pluspunten

  • Prachtige afzuigkap
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Lawaaierig op de hoogste stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-04-2022

Beste Linda,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat deze mooie afzuigkap perfect in uw keuken past.
Wij wensen je veel plezier de afzuigkap.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Marloes 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AD780ZT

Algemene score

9,0
Top afzuigkap, geschikt voor recirculatie. Makkelijk te bedienen met touchscreen.
Alleen de instructie voor het ophangen van de afzuigkap was zeer onduidelijk.

Pluspunten

  • Goede afzuiging
  • Geschikt voor recirculatie
  • Mooi design
  • Ledlampjes
  • Koolstof filters kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • Onduidelijke instructie voor het ophangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-04-2022

Beste Marloes,

Wat een fantastische score heb jij gegeven, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, goede licht en natuurlijk de goede werking van de afzuigkap.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews