Xbox One games - Vergelijken & kopen

Een Xbox One is niet compleet zonder een grote stapel Xbox One-games. Vergelijk Xbox One-spellen hier door onder andere te filteren op genre (first-person shooter, racing game, rpg, horror, noem maar op) of op leeftijdscategorie (PEGI). Zoek je Xbox One mulltiplayer-games? Houd er rekening mee dat een Xbox Live-abonnement vereist is.
Filteren

Microsoft Minecraft: Xbox One Edition, Xbox One Xbox One

 • Platform Xbox One
 • Genre actie
 • PEGI rating 7
Microsoft Minecraft: Xbox One Edition, Xbox One Xbox One

Xbox One Doom

 • Genre shooter
 • Omschrijving Ontwikkeld door id software, de pionier in het first-person shooter genre en de bedenker van de multiplayer Deathmatch, is DOOM terug met gruwelijk toffe elementen en gaat hij de strijd aan met de hedendaagse shooters. Meedogenloze demons, onmogelijke vernietigende wapens en snelle vloeiende bewegingen zorgen voor het fundament van intense first-person gevechten. <br /><br />Schiet hordes van demons kapot terwijl je door de verschillende lagen van de hel heen reist in de singleplayer-campagne of daag je vrienden uit in verschillende multiplayer-modi. Breid je gameplay-ervaring uit met de SnapMap game-editor waarmee je gemakkelijk gamecontent kan maken, spelen en delen met de rest van de wereld. <br /><br />Je bent hier met een reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars wordt overweldigd door wrede en krachtige demons. Er is maar één person die tussen hun wereld staat en de onze. Als de eenzame DOOM Marine ben je geactiveerd met maar één doel - vermoord ze allemaal. <br /><br /><strong>Een meedogenloze campagne </strong><br />Je krijgt geen mogelijkheid om ergens achter te schuilen of te stoppen om je health te vernieuwen wanneer je met de demon hordes van hel aan het vechten bent. Combineer een arsenaal van futuristische wapens en iconische geweren, upgrades, bewegingen en een geavanceerd melee-systeem. Sla demons neer, hak ze in stukken, vermorzelen ze en blaas ze kapot op de meest creatieve en gewelddadige manieren. <br /><br /><strong>De terugkeer van de id multiplayer </strong><br />Heers over je vijanden in de kenmerkende snelle arena-stijl gevechten van DOOM. In zowel de klassieke als de compleet nieuwe gamemodi schakel je jouw vijanden uit door gebruik te maken van een persoonlijke mix van bekwaamheid, krachtige wapens, verticale bewegingen en unieke power-ups waarmee je als demon kan spelen. <br /><br /><strong>Oneindig veel mogelijkheden</strong><br />DOOM SnapMap - een krachtige maar gemakkelijk te gebruiken game en level-editor tool die zorgt voor oneindig veel gamecontent op alle platformen. Zonder ervaring of speciale expertise kan elke speller snel en gemakkelijk een persoonlijke map maken, nieuwe gameplay toevoegen en zelfs de game logica aanpassen wat zorgt voor compleet nieuwe modi. Speel gelijk met je creatie, deel het met een vriend of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld met slechts een druk op de knop.
 Xbox One Doom

Activision Call of Duty: Modern Warfare, Xbox One Xbox One

 • Platform Xbox One
 • Genre shooter
 • PEGI rating 18
Activision Call of Duty: Modern Warfare, Xbox One Xbox One

Tecmo doa xtreme beach volleyball

 • Staat Niet nieuw
 • Omschrijving Dead Or Alive - Xtreme Beach Volleyball(Classic Edition) - van Microsoft in de categorie Videogame.
Tecmo doa xtreme beach volleyball

Activision tony hawk s underground 2

 • Staat Niet nieuw
 • Omschrijving Tony Hawk Underground 2 - van Activision in de categorie Videogame.
Activision tony hawk s underground 2

Focus Multimedia Tour de France 2015

 • Staat Niet nieuw
 • Omschrijving Tour de France 2015 - Xbox One - van Focus Home Interactive in de categorie Videogame.
Focus Multimedia Tour de France 2015

Konami Pro Evolution Soccer 2015

 • Genre sport
 • Omschrijving PES 2015 gaat terug naar zijn roots met onverslaanbare gameplay die nooit teleur zal stellen. Elke paas, schot en dribbels zijn volledig getuned om een onvergeetbare ervaring te creëren voor de gamers.<br /><br />De kracht van de next gen FOX Engine geeft PES 2015 tot voorheen onmogelijke niveau's van precisie. Real-Time licht effecten geven de spelers, de toeschouwers en de stadions helemaal tot leven.<br /><br />Door de kracht van de FOX Engine is het nu ook mogelijk om individuele stijlen van spelers en hun teams helemaal na te bootsen. Ervaar de uitdaging van het spelen met, en tegen, de beste teams ter wereld.
Konami Pro Evolution Soccer 2015

Ubisoft Xbox One Assassin s Creed: Unity Benelux edition

 • Omschrijving Assassin's Creed: Unity - Xbox OneNu inclusief gratis Dead Kings DLC! - van Ubisoft in de categorie Videogame.
Ubisoft Xbox One Assassin s Creed: Unity Benelux edition

Bethesda Softworks The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Day 1 Crown Edition Xbox One

 • Genre RPG
 • Omschrijving The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Day 1 Crown EditionPlayStation+ abonnement vereist! Betreft een online only game - van Bethesda in de categorie Videogame.
Bethesda Softworks The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Day 1 Crown Edition Xbox One

Bethesda The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

 • Genre RPG
 • Omschrijving <i>Inclusief Explorer pack pre-order bonus!<br />De Explorer pack bevat:<br /><br />- Je kunt elk ras in elke alliantie spelen<br />- Scuttler vanity huisdier<br />- Bonus schatkaarten</i><br /><br /><br />Drie Allianties zijn verschenen op het continent en ze vechten allemaal om de macht over het land. Terwijl deze grote krijgsmachten de Imperial City in handen proberen te krijgen en daarmee het hele continent Tamriel, doemen er nog kwadere machten op die de wereld willen verwoesten.<br /><br />Speel met je vrienden of ga alleen op avontuur. Door het vernieuwende gevechtssysteem kun je je concentreren op actie en tactiek. Gebruik wanneer je wilt het wapen en pantser van je keuze en pas je vaardigheden aan om te spelen zoals jij wilt. Ontrafel de mysterien van Tamriel en beleef heldhaftige avonturen op je eigen voorwaarden.
Bethesda The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Square Enix Deus Ex: Mankind Divided Day One Edition, Xbox One Xbox One

 • Platform Xbox One
 • Genre shooter, RPG
 • PEGI rating 18
Square Enix Deus Ex: Mankind Divided Day One Edition, Xbox One Xbox One

Codemasters Brian Lara International Cricket 2005

Codemasters Brian Lara International Cricket 2005

Electronic Arts NBA Live 14 2014

 • Genre sport
 • Omschrijving Aangedreven door de EA SPORTS IGNITE engine, zal NBA Live 14 de ultieme court controle bieden. Door het gebruik van de nieuwe BounceTek technologie, zal NBA Live 14 een revolutionair nieuwe, physics-based dribbelen invoeren. <br /><br />Of het nu Ricky Rubio's crossover of Kyrie Irving's verwoestende tussen de benen dribbel is, een-op-een matchups nemen een geheel nieuwe betekenis aan door de invoering van creativiteit en controle als kern van elke beweging.
Electronic Arts NBA Live 14 2014

2K Games NBA 2K14

 • Genre sport
 • Omschrijving NBA 2K14 - van 2K Sports in de categorie Videogame.
2K Games NBA 2K14

Electronic Arts UEFA Champions League 2004-2005

Electronic Arts UEFA Champions League 2004-2005

Mindscape Shaq Fu: A Legend Reborn Xbox One

 • Omschrijving <strong>Bonus game Barack Fu is exclusief verkrijgbaar met de retail versie van Shaq Fu: A Legend Reborn!</strong><br /><br />Wanneer de wereld aan een zijde draadje hangt en demonische celebrities de wereld overnemen en alle hoop lijkt verloren… Is er gelukkig de Chinese wees Shaq Fei Hung om ons te redden!<br /><br />Stap in de grote schoenen van basketballegende Shaquille O'Neal en baan je een weg door hordes vijanden in de Hel en Hollywood. Leer nieuwe moves, bezoek unieke locaties en neem het op tegen de legioenen van de vervloekten. Aan het eind van ieder level wacht Shaq de grootste uitdaging: een machtige baas die jouw skills op de proef stelt.<br /><strong><br />Kenmerken Shaq Fu: A Legend Reborn:</strong><br />- Klassieke beat 'em up actie met Shaquille O'Neal in de hoofdrol<br />- Beheers vernietigende combo's<br />- Gebruik katanas, shuriken, honkbalknuppels en meer<br />- Bezoek unieke locaties en maak gebruik van de omgeving om je vijanden te verslaan<br />- Power-up! Kruip in Shaq's alter-ego's als Big Daddy O en Big Diesel<br /><br />Bonus game: Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry:<br />Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry is exclusief verkrijgbaar bij de retail versie van Shaq Fu: A Legend Reborn.<br /><br />Speel als de voormalig President van de Verenigde Staten: Barack Obama en beleef een avontuur in een parodie met in de hoofdrol deze grot held!<br /><br />Een of ander figuur legt een voor een de grootste beroemdheden om en hij lijkt niet te stoppen… Wanneer de politie het niet meer aan kan en ook prive detectives stuk voor stuk tekort schieten is het tijd voor 'Dirty Barry'.<br /><br />Reis af naar Parijs en zelfs de ruimte, vecht tegen gekke eindbazen en hun waanzinnige handlangers als de ex-POTUS die voor en voor altijd zorgt voor gerechtigheid.<br /><strong><br />Kenmerken Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry:</strong><br />Neem het op tegen fashionista's, politici, robots, klonen, hackers, vliegende derrières en rappers met je rauwe vuisten en hete rook<br />Roep een drone-aanval op 'Peace Price' om je vijanden in een oogwenk plat te leggen<br />Stap in de Dirty Barry-modus en maak een killstreak met je aanvalsgeweer en een overvloed aanbod aan granaten<br />Schakel de baddies op afstand uit met een verscheidenheid aan vuurwapens, <strong>waaronder een jachtgeweer, een railgun en een machinegeweer<br /><br />Inhoud Shaq Fu: A Legend Reborn: </strong><br />- Volledige game: Shaq Fu: A Legend Reborn<br />- Exclusief bonus game: Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry<br />- Downloadcode voor Shaq's nieuwste single “Shaq Diesel” + 2 b side songs<br />- Downloadable inlays voor Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry voor een platform naar keuze
Mindscape Shaq Fu: A Legend Reborn Xbox One

Microsoft Gears of War 4: Elite Pack Xbox One Xbox One

 • Platform Xbox One
 • PEGI rating 18
 • Type/soort videogame add-on
Microsoft Gears of War 4: Elite Pack Xbox One Xbox One
Beste xbox one games
Populairste xbox one games