Salora AirTable (AW) beige, hout - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Salora AirTable (AW) beige, hout
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Bluetooth
Bluetooth
Vermogen
88 watt vermogen
Kleur(en)
beige, hout

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emmy 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed geluid & mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooie en nuttige aanwinst voor onze woonkamer.
Het geluid is goed, hij is makkelijk te bedienen en de mogelijkheid om ook je telefoon op te laden is erg handig.
Het tafeltje zelf heeft een heel mooi retro design, is heel stevig en heeft precies de goede hoogte.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lennard Huisman 05-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super geluid en handige tafel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Salora Airtable is een van mijn beste aankopen geweest, de tafel is super handig en op perfecte hoogte en het geluid wat uit de speakers komt is van zeer goede kwaliteit. Ik stond versteld toen ik hem aanzette en het geluid te horen kreeg. Daarnaast zijn de usb poorten ook super handig, zo kan ik mijn mobiel snel opladen of een usb-lampje in het usb gat plaatsen voor extra licht.

Pluspunten

  • Twee USB poorten
  • Super geluid met een goede subwoofer
  • Handige hoogte van de tafel
  • Audio systeem heeft een stem
  • Grote knoppen op de zijkant voor muziek

Minpunten

  • Kabel voor opladen is niet super lang
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-FR1908 29-08-2018
  • Product gekregen

Toptalent met lekker geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening, leuk design met goed geluid.... echte aanrader. Altijd ergens te plaatsen en ook als bijzet tafel te gebruiken. Dat er zelfs nog is nagedacht om je telefoon met USB op te laden is natuurlijk helemaal top.
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ladoucefrance 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Een hele leuke tafel met ingebouwde speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afgelopen vakantie deze tafel van mijn broertje gekregen, die was op bezoek bij ons in Frankrijk en wist dat wij graag een draadloze speaker wilden, maar dan niet zo'n lelijk ding. Komt hij met deze tafel. Eerst dacht ik wat moeten wij nu weer met een tafel, totdat hij de speaker aanzette, wat een leuk idee. Er zit een accu in dus hij kan ook mee naar buiten. Verder ben ik helemaal verliefd op het uiterlijk, echt een heel mooi ontwerp, beetje retro. Ook kan hij behoorlijk hard, maar gebruiken hem nu meer als achtergrondmuziek. Je kan ook nog je telefoon opladen via de USB, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Broertje bedankt, je mag volgende vakantie weer komen xxx

Pluspunten

  • leuke tafel
  • mooi ontwerp beetje retro
  • accu dus geen draden
  • te gebruiken als bijzettafel

Minpunten

  • niet waterdicht
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie Airtable voor in huis,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Airtable van Salora is het tafeltje dat ieder huishouden in huis moet hebben zeer handig in gebruik te nemen makkelijke en duidelijke beschrijving het geluid wat er dan uitkomt is zeer duidelijk te horen je kan m zachter en harder zetten op afstand een aanrader waard het is echt n Kadotip!!!

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • prijs de moeite waard

Minpunten

  • Opstartgeluid Bluetooth erg hard,
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Design en sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op het eerste gezicht een bijzettafel totdat je hem "aanzet", prachtig geluid en design.
Ook erg handig zijn de 2 USB's waar je jouw tablet of smartphone mee op kan laden.
Wat ik vooral gaaf vind is dat het geluid van alle kanten komt, 360 geluid zeg maar.
Streamingkwaliteit via Bluetooth is erg goed ook op afstand. (tot een meter of 10-12 uitgeprobeerd)

De kwaliteit is erg goed, tenminste wanneer je ook gewoon normale kwaliteit muziek hebt gedownload. De accu gaat lekker lang mee en ik gebruik hem binnen maar met de afgelopen zomer ook mijn eigen feestje buiten gehouden :-).

Echt een top apparaat met een prachtig design.

Pluspunten

  • geluid
  • design
  • accuduur
  • streaming afstand
  • stabiel
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johny K. 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Onwijs gaaf product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze tafel met Bluetooth speaker gekregen en wat een gaaf product. De tafel ziet er goed uit en bestaat uit mooie materialen. Design is sprekend, moet wel je ding zijn, maar dit retro design past erg goed bij ons thuis. Geluid is erg goed, kan zowel heel hard en als achtergrond muziek worden gebruikt. De accu gaat heel lang mee. Bij ons op de camping in Kroatië zeker meer dan 10 uur. Ook handig dat je je telefoon kan opladen via de ingebouwde powerbank. Al met al een fantastisch cadeau waar we nog jaren plezier van gaan hebben.

Pluspunten

  • Retro design
  • Geluid
  • Lange accuduur
  • Ingebouwde powerbank

Minpunten

  • Je kan er niet op zitten
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilem 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opmerkelijk tafeltje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al heel lang zocht ik naar een Bluetooth speaker. Totdat ik letterlijk tegen de AirTable van Salora aanliep. Direct mijn telefoon aangesloten en meteen was ik verkocht. Uitstekend en verrassend geluid, ik stond echt versteld, niet voor basfreaks want ik mis wat laag maar dat kan met je apparaat wat je aansluit worden verbeterd.

Schitterend design, daardoor was mijn vrouw ook snel verkocht. Deze tafel zet je overal neer, multi inzetbaar dus. Wanneer je de tafel aanzet start hij direct met zoeken naar een Bluetooth signaal en sluit deze aan als er een wordt herkend. Een stem vanuit de tafel zegt wat er gebeurt. Of de speaker aangaat of uit, ook wanneer er wordt gezocht naar een Bluetooth signaal of er een aansluit wordt hardop gezegd.

Voldoende aansluitingen, en je kunt er je telefoon op binnen laten komen, die tool begrijp ik niet maar vooruit. Heb de tafel een paar dagen weet daardoor nog niet hoelang de powerpack echt meegaat. Salora kende ik alleen van naam had daar nog nooit een product van gehad. Maar ik heb er vertrouwen in, de tijd zal het leren. Ik ben op dit moment erg happy met het product.

Pluspunten

  • Creatief design
  • Multi inzetbaar
  • Verassend geluid rondom
  • Genoeg volume te creëren
  • Via aux veel mogelijkheden, Tv, etc.

Minpunten

  • Mis wel wat laag maar is zelf te verbeteren.
Geschreven voor: Salora AirTable (AW) beige, hout

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer