Deze speaker is werkelijk waar een uitkomst. De speaker heeft een zeer goed geluid en is erg makkelijk mee te nemen door haar kleine formaat. De hoge en lage tonen komen prima tot hun recht, de bass is naar verwachting in deze speaker en het heeft mij verbaasd hoeveel geluid geproduceerd kan worden door een speaker van dit formaat.
De accuduur van 8 uur wordt makkelijk gehaald. Ik heb hele dagen muziek kunnen luisteren zonder mij toe hoeven bekommeren over de accu. Ik heb gemiddeld 10 uur muziek kunnen luisteren met een tot 100 procent opgeladen accu.
Een zeer handige feature van deze speaker is de mogelijkheid tot het koppelen van 2 apparaten met Bluetooth. Ik heb geregeld mijn telefoon en laptop tegelijkertijd gekoppeld staan op de speaker. Met 1 druk op de kan veranderd de speaker direct van apparaat.
Ook is het mij opgevallen dat de speaker heel snel verbinding maakt via Bluetooth. ik denk dat het gemiddeld 1 seconde duurt om de verbinding tot stand te brengen.
Al met al ben ik zeer tevreden over de Bose Soundlink Color 2, ik zou hem daarom ook zeker aanraden.
Pluspunten
- Accuduur
- Compact
- Helder geluid
- Goede bass