Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Dick Jansen Deventer25-01-2023
Retourzending zonder problemen uitgevoerd en razendsnel. Waren alle bedrijven maar zo correct.
Adwin25-01-2023
Goede communicatie via de email als er een bestelling vertraagd is en uiteindelijk ook netjes en weer snel verstuurd. Ik bestel al jaren bij winparts en ik ben dik tevreden met de service en prijs en kwaliteit. Ik raad winparts zeker aan.
Michael25-01-2023
Alles netjes geleverd en gecontroleerd! Even geverifieerd of het de juiste set ruitenwissers was ipv gewoon opsturen. Top!

Kees Jan25-01-2023
Ruitenwissers bestel, zeer eenvoudig door ingeven kenteken en de juiste lijst met onderdelen worden getoond, geen gepruts met jaartallen en type auto. Goede prijs en snel geleverd.
Sil25-01-2023
Snelle levering, goede prijs. Ook fijn dat ik de pas check kon doen op de website om zeker te zijn dat de zijspiegel op mijn auto zou passen. Top! Bedankt!
J.Jansen25-01-2023
Gemakkelijk bestellen op de site en de volgende dag in huis. Sorry maar ik heb geen verbeterpunten….
Maarten25-01-2023
Onderdelen gemakkelijk te vinden op de site doordat je het kenteken kunt ingeven en snelle levering.
Marco25-01-2023
Goede website met veel verschillende componenten. Goede communicatie met klant en correcte verpakking
Freebs25-01-2023
Snel en goede verpakking. Webshop geeft je alle keus en naar de goede keus.
Ruitenwisser25-01-2023
Binnen 2 dagen het juiste artikel binnen dus precies zoals je wilt, ik ben heel tevreden.
Volvo rijder24-01-2023
Top service! Snel gehandeld met het omruilen van een buitenspiegel. Aan de hand van kenteken buitenspiegel besteld. Bleek toch niet te passen. Volgende dag werd een nieuwe juiste gestuurd. Zeer netjes en klantgericht gehandeld.
Y.24-01-2023
Product is niet geleverd. Zou bezorgd zijn, de vraag is waar. leveringsdatum is ook nog is 2 keer opgeschoven. dramatisch als je ook nog is een afspraak moet maken met een garage en een auto die niet rijdt.
Daan24-01-2023
altijd snel en goed! Producten op kenteken zoeken werkt goed en snel levering is altijd snel
Rob24-01-2023
Alles netjes verpakt en correct en volgens afspraak aan de deur afgeleverd.
Jaap24-01-2023
Het alternatief in Nederland voor die andere (buitenlandse) webshops waarbij afgewimpeld wordt bij vragen of problemen. Winparts is dè webshop voor al je auto-onderdelen: een duidelijke website, groot assortiment, scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Top!
Ron24-01-2023
Onderdelen fiat abath 500 besteld perfect geleverd en tegen een goede prijs .goed verpakt en op tijd geleverd.zeer goede ervaringen met Winparts.
Jan g24-01-2023
Dankzij de duidelijke website onderdeel snel gevonden, besteld en de volgende dag al in huis. Hier kom ik zeker terug!!
Dick & Volvo23-01-2023
De lamp geeft goed licht…uitstekend dus! Goed en breed zicht, voel me daardoor veilig onderweg!
Dick23-01-2023
Snel geleverd, het juiste onderdeel voor een redelijke prijs. Een goede aankoop.
Leo23-01-2023
Prima producten, goede prijzen en snelle levering! Derde maal dat ik iets bij deze shop heb besteld!
WpJ23-01-2023
Mooie en duidelijke site. Onderdelen zijn makkelijk te vinden a.d.h.v. kenteken. Beoordelingen geven goed beeld van de kwaliteit en zijn zeer hulpvol. Verzending wordt accuraat en snel uitgevoerd. Een uitnodiging voor een volgende aanschaf.
Peter S23-01-2023
Duidelijke website, prima prijs. Bezorgtijd niet helemaal duidelijk, bij bestelling stond volgende dag, na bestelling een dag later of zelfs wellicht nog een dag later.
Jimmy Van Esch23-01-2023
‘Op vrijdag 23-12 ontving ik zeer snel de dakdragers. Deze heb ik op mijn auto geplaatst volgens de handleiding. Het verliep vrij soepel. Aangekomen bij het vast draaien van de vierde steun schoot echter de tweede geplaatste bout (rechtsachter) met een harde klap de lucht in boven op mijn auto. Ik heb toen direct de klantenservice gebeld en wij spraken af dat ik bij de bouwmarkt een nieuwe bout zou kopen. Alles eraf gehaald en naar de bouwmarkt gegaan. De juiste bout gekocht en terug naar huis gegaan. Met een zaag de bout op maat gemaakt en alles volgens handleiding geplaatst. Ik reed weg en na 200 m hoorde ik wederom een harde klap en vervolgens een stuk metaal van de bout 2 x op mijn auto. Linksvoor was los geschoten. Ook deze vervangen voor een op maat gezaagde bout. Vervolgens vertrokken met dakkoffer en veilig aangekomen op onze vakantie bestemming. Inmiddels veilig terug thuis. De schade op de auto is diep en zal gaan roesten. Nog maar niet te spreken over de veiligheid van de dragers op bijvoorbeeld lange afstanden. Bijgaand foto’s.’ Dit was mijn e-mail aan winparts. Reactie: ‘Ik snap dat dit een vervelende situatie is en had daarom ook vernomen van u wat u wenst te doen met uw aanvraag. Ik kan u een retour aanbieden ter credit dat u de set retour stuurt. Als u zegt ik wenst de set te houden wil ik kijken naar een compensatie, dat u een deel van het aankoopbedrag terug ontvangt. Excuses voor het geleden ongemak.’ Winparts verschuilt zich achter ‘gevolgschade’, deze vergoeden zij niet!
Roland23-01-2023
Top 4xbougies besteld levering was snel en de spullen ook goed Top bedrijf hou het zo
Cornelis23-01-2023
ik shop hier om grote en goed gesorteerde aanbod , akkelijk zoeken op kenteken ,zeer klant vriendelijk, en zeer gunstige prijzen al met een aanrader