Tummers

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 en is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Daarnaast hebben we een eigen Service Center waar u 7 dagen per week terecht kunt. Niet alleen in de winkel maar ook telefonisch en online geven wij ondersteuning!

Deze score is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Pieter22-07-2020
Als klant voel ik me fijn als ik goed geholpen word, Bij EP Tummers heb ik dat gevoel.
Ruud16-07-2020
Probleem met niet meer nieuw leverbare afstandsbediening werd creatief opgelost en er werd een andere bediening meegegeven ter overbrugging.
Liesbeth Nies16-07-2020
Ik heb en nieuwe wasmachine gekocht bij Tummers. Ik ben zowel in de winkel als bij de installatie heel goed geholpen. Ik heb goed advies gekregen. En de wasmachine is keurig aangesloten.

Jo Geurts/Wim Vermeulen14-07-2020
Ondanks dat wij de oude televisie niet gekocht hadden bij Tummers ,kregen goede service/uitleg en hulp.
Liesbeth Nies13-07-2020
R.Spijkers12-07-2020
Snel en professioneel even de noodzakelijke zaken laten voorlichten en aanschaffen.
Van lierop10-07-2020
De vriendelijke verkoper, goede informatie over aanschaf,de prijs was ook goed . Ben gegaan omdat de service heel goed is.
JHW Bonné10-07-2020
In deze winkel van Tummers te Roermond werd ik gauw geholpen, door deskundig personeel met dus daarbij duidelijke uitleg over het apparatuur. De verdere afhandeling van bezorgen en installeren verliep perfekt. Een kundig monteur plaatste naar volle tevredenheid het aangekochte apparaat. Enkel en alleen maar lof voor TUMMERS
Johan08-07-2020
Mooie nieuwe winkel van ep tummers weert,het personeel is deskundig en neemt alle tijd voor je om je te adviseren en de nazorg als er iets niet in orde is ook prima. echt een aanrader om deze winkel eens te bezoeken.
Guillaume Stollman07-07-2020
Mooie winkel. Deskundig en vriendelijk personeel. Wordt altijd goed geholpen.
Ruben Post06-07-2020
Het is een zeer nette en verzorgde winkel waar ook nog eens mooi alles opgesteld staat. Het personeel is klantvriendelijk en helpen je goed. Service is heel goed ik zou zeggen neem is een kijkje in 1 van hun vestigingen. In Weert en Roermond ben ik geweest. En het is fantastisch als je binnen komt lopen!
Theelen03-07-2020
Goede service en eerlijk advies .Had een product gekocht wat niet voldeed. Teruggebracht en de volgende dag had ik het geld al op de rekening terug gestort.
Rian02-07-2020
Site is goed te lezen, enig nadeel is dat niet alles op voorraad is, moest bv 5 dagen, of langer konden ze niet zeggen, wachten voordat de diepvries van mijn keuze er was, dus ben verplicht voor andere gegaan, want kan niet zo lang zonder, maar kom je pas achter als je hem besteld, als jullie het erbij zetten is het wel makkelijker.
Celine02-07-2020
In de winkel ben ik geholpen door een deskundige medewerker die samen met mij zocht naar de wasmachine en droger die het beste bij mij passen. Ook werden deze gratis bezorgd. Een half uur voordat ze bezorgd werden kreeg ik een telefoontje met de aankondiging dat ze er over een half uur waren. Super service!
A Lutters01-07-2020
De medewerkers staan altijd met een goed humeur klaar en ze doen er alles aan om je te helpen om het juiste product te vinden. Is er iets niet in orde dan helpen ze je op positieve wijze en nemen het artikel desnoods Terug met teruggaven van het geld.
Geen wonkeliersgarantie30-06-2020
EP Tummers geeft geen garantie als winkelier na het verstrijken van de fabrieksgarantie. Reparatiekosten berekenen de eigen bijdrage van de klant op een zodanige manier dat zij niets hoeven bij te dragen in de schade voor de klant. Nog nooit een zaak meegemaakt met zo'n slechte service. Het gaat over een 4k tv van 2800 euro!
G. Hendriks29-06-2020
Je word er vriendelijk behandeld en er was een goede uitleg de prijzen zijn ook aantrekkelijk Daar voor ga je zeker niet naar die mega winkels toe toe
Johan29-06-2020
Klantvriendelijk verkoper nam alle tijd snelle en correcte levering oude machine meegenomen
Leon28-06-2020
Ben hier al jaren klant. Medewerkers zijn erg vriendelijk en kundig. Service is erg goed, vele malen beter dan de “buurman”.
Paul Hartman26-06-2020
Uitstekend advies en kundig vriendelijk personeel. Klant staat in deze winkel echt centraal. Afspraak over levering prima nagekomen. Middels track & trace kun je exact volgen wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Mooie verzorgde winkel met groot assortiment artikelen.
Christien25-06-2020
Wij kopen al vele jaren producten bij Tummers in Panningen. We krijgen goede uitleg en worden correct geholpen. Service staat hoog in het vaandel. Dat ervaren wij ook als er iets niet in orde is.
F. Timmermans Irisstraat 3 Ittervoort25-06-2020
wij zijn al jaren klant bij Tummers en het bevalt ons goed je krijgt goede uitleg over de aankoop. ze zijn zeer klantvriendelijk en de serves is zeer goed. en alles word volgens afspraak geleverd.
Leo Daems25-06-2020
goede duidelijke uitleg over het gebruik van het produkt. vriendelijk en behulpzaam.
Arno Vervest23-06-2020
EP: Tummers heeft een prima webwinkel met goede prijzen. Je kunt zien of het product op voorraad is en waar dan wel. Bestellen loopt soepel, je wordt goed geïnformeerd via de email en het product wordt binnen 1-2 dagen geleverd.
Ton de Goeij23-06-2020
Wederom een zeer goede ervaring bij Tummers. We moesten direct een nieuwe televisie hebben voor mijn schoonmoeder. We zochten een mooie LG uit, maar helaas niet op voorraad. Geen probleem. De tv werd uit het schap gehaald, ingepakt en (na betaling) meegegeven. Mijn schoonmoeder (in verzorgingshuis) zeer tevreden.