Tummers

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 en is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Daarnaast hebben we een eigen Service Center waar u 7 dagen per week terecht kunt. Niet alleen in de winkel maar ook telefonisch en online geven wij ondersteuning!

Deze score is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anita17-09-2020
In de winkel werd ik geholpen door een vakkundige medewerker en ook de bezorging en montage/aansluiting was zeer goed.
Jos Overeem16-09-2020
Overzichtelijke winkel , groot en goed assortiment en vriendelijke en bekwame service.
Thei15-09-2020
De service was prima. Zelfs op zondag werd de nieuwe wasmachine bezorgd. Ook de prijs /kwaliteit verhouding is prima.

JLO14-09-2020
Ik heb in eerste instantie een product vergelijking gedaan. Nadat ik wist welk product aantrekkelijk was is de prijs afgewogen. Dit product werd bij Tummers aangeboden voor deze prijs. Bezoek aan de winkel in de buurt hebben we nog meer informatie gekregen hetgeen bevestigde wat ik al uit had gezocht en belangrijk vond. De verkoper gaf er blijk van dat hij weet waar hij over praat, hij kent zijn producten en laat alsnog vergelijkbare producten zien. Tevens werd een (specifiek Tummers) service certificaat aangeboden hetgeen me aanstond en dus ook heb afgesloten. De levering was precies op afspraak en de machine is keurig afgeleverd en de oude machine is mee retour genomen. Het bleek dat het formele certificaat niet geleverd was. Daarover heb ik meerdere keren zelf contact op moeten nemen om dit te krijgen. Tot op heden nog steeds niet ontvangen. Wel tot 4 keer toe beloofd. Dit geeft dus minder vertrouwen in de service! Ik heb besloten dat wanneer het certificaat er deze week niet is ik hier mee verder ga (klacht, desnoods zaak).
wawkrijnen11-09-2020
ik vind deze winkel heel vriendelijk heel behulpzaam bij het nemen van je beslissing. Zeker aan te bevelen.
Weibie10-09-2020
De eerste keer dat we een aankoop gedaan hebben bij deze zaak ging alles perfect! Deze keer viel het een beetje tegen,we hadden een vaatwasser uitgezocht die naderhand niet leverbaar was,we konden wel het showmodel kopen met mss €50 korting,dat vonden we te weinig dus een andere uitgezocht. Een paar dagen daarna een telefoontje gekregen dat we ong een maand moeten wachten! Zou er dan werkelijk in geen van de filialen de vaatwasser zijn die we uitgezocht hebben? Dat valt ons echt tegen van de firma Tummers!
Rens Vestjens05-09-2020
Goed en vriendelijk geholpen. Verkoper komt deskundig en behulpzaam over. Dit past allemaal binnen de uitstraling die de winkel heeft.
Marc04-09-2020
Ruime mooi opgezette winkel, waar service en productkennis hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden ze de kwaliteitproducten ook tegen zeer concurrerende prijzen aan. Ook de thuislevering en installatie wordt zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.
Marijke van Bommel04-09-2020
Altijd deskundig en vriendelijke medewerkers, fijne pro-actieve klantenservice, dit is mijn vaste (zakelijke) leverancier voor álles.
Johan03-09-2020
Nieuwe winkel in weert met een ruim assortiment en vriendelijk deskundig personeel,ben erg goed geholpen met een wasdroger en een snelle levering voor een goede prijs
Remco Boeijen03-09-2020
Ik werd uitstekend geholpen door de medewerkers al daar tevens kreeg ik hele goede informatie over het product waarvoor ik daar was. Al met al prima winkel top!!
Twan01-09-2020
Kwam voor n stofzuiger, maar wist niet goed welke, medewerker heeft me duidelijk uitgelegd, wat voor en nadelen zijn. Overigens zeer prettig geholpen door vriendelijke medewerker
Maan30-08-2020
Prettige winkel, overzichtelijke indeling. Prettig en deskundig geholpen. Eerlijke vergelijking gemaakt met verschillende merken, zodat je een goede keus kunt maken. Levering was perfect en exact op de in een sms aangekondigd berichtje! De aankoop werd keurig geïnstalleerd en het oude apparaat incl. verpakking van het nieuwe apparaat meegenomen!
Thijs Smeets26-08-2020
Zeer deskundig personeel. Op elke vraag een duidelijk en eerlijk antwoord. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren. Ik ben zeer tevreden over de aankoop van de Smart TV. De aankoopprijs was zelfs nog goedkoper dan bij de concurrentie en internet.
kylie200525-08-2020
Leuke winkel, werd correct en snel geholpen. Mijn gewenste wasmachine was niet op voorraad in hun magazijn op vrijdag, dit werd direct besteld en dinsdag werd bij mij de wasmachine al geleverd en correct geïnstalleerd. Oude wasmachine werd mooi weer mee genomen.
Liesbeth25-08-2020
Ik had een nieuwe stofzuiger nodig. Tummers was mij bekend, dus ben naar de web-shop gegaan. Ik zocht een stofzuiger die ook hondenharen opzoog. En deze doet het héél goed! Deze besteld, en binnen 2 dagen binnen .
G.H.J. Beynsberger23-08-2020
Tummers Electro is een bedrijf met een heel uitgebreid assortiment. Bekwaam personeel, dat je met raad en daad helpt de juiste aankoop te doen. Je wordt er vriendelijk geholpen.
Ella22-08-2020
Tummers in Echt heb ik als mijn winkel gekozen. Daar heb ik in 2013 alle witgoederen gekocht. In agustus 2020 heb ik nog wasdroger gekocht. In dit winkel boodschappen doen is dat alleen plezier. Daar krijg ik altijd geode en professional service met glimlach op het gezicht.Daar werken mensen met perfect ervaring.In dit winkel zijn alle regels met coronavirus gehouden.De levering was ook in orde,zonder voorbehoud en opmerkingen.
Margriet Rudolf-Peeters20-08-2020
Door mond op mond reclame ben ik in uw bedrijf terecht gekomen. Ben hier erg tevreden over. Een brede en goede materiaal keuze maar vooral een heel vriendelijke behandeling.
Peeters18-08-2020
Gehoord via via dat het een prima bedrijf is.En dat je prima geholpen wordt.
Jos18-08-2020
Goed opgeleid personeel en heel vriendelijk. Geven goed advies en uitleg, en hebben goede prijzen.
Romy jacobs18-08-2020
Alles hing netjes zoals ze het met mij hadden afgesproken .15 minuten van te voren werd ik gebeld dat ze onder weg waren .ik kom ze ook volgen via de app die ik s morgens heb gekregen. Het is een super winkel met goed personeel.
Fralo16-08-2020
Deskundig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle service. Wij kopen al ons witgoed bij tummers de laatste jaren. Ik ga liever naar een winkel toe, dan kan ik het product tenminste echt zien. Wij zijn heel tevreden over hoe we altijd geholpen worden!
Marleen Driessen16-08-2020
De winkel is in de buurt. Personeel adquaat en behulpzaam. Levering en plaatsing van aankoop super.
Paul Coumans Weert16-08-2020
100% tevreden. Vriendelijk en deskundig personeel in de winkel en bij het installeren van de TV bij mij thuis.