Tummers

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 en is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Daarnaast hebben we een eigen Service Center waar u 7 dagen per week terecht kunt. Niet alleen in de winkel maar ook telefonisch en online geven wij ondersteuning!

Deze score is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

henk06-12-2020
Site was overzichtelijk. Werd gebeld dat levering "vertraging" had (attent !), en de mogelijkheid geboden om product in winkel in Echt i.p.v. Roermond te kunnen ophalen, een heel stuk korter bij. Betrouwbaar personeel. Gevarieerd aanbod aan elektrische apparaten
jo steine06-12-2020
ja een 9 , want volmaakt is niemand ik kom graag bij tummers ,hier voel ik me thuis en op mijn gemak omdat de verkopers vakkundige adviseurs zijn die met me meedenken
Chris06-12-2020
Koop alles bij Tummers dan kan je zien wat je koopt met een vakkundige uitleg waar iedereen het begrijpt hoe het werkt.

Frits van Hees05-12-2020
Deskundig advies en oplossing gericht, klantvriendelijke benadering. kom hier al meer dan 45 jaar bij Tummers, ondanks dat Media Markt ernaast de deur een vestiging heeft. Heb toch meer vertrouwen in EP: Tummers
Christel05-12-2020
Keurige zaak, deskundig personeel en ook nog eens een uitgebreid assortiment
Henk Lichteveld04-12-2020
De klantvriendelijkheid wat de winkel uitstraalt. De EP Tummers staat bij ons hoog in het vaandel. Het is een top winkel.
Heracles04-12-2020
Alles keurig volgens afspraak geregeld,en aangesloten en gingen pas weg toen alles perfect werkte.
FD04-12-2020
Na een televisie (rond black friday) erg goedkoop te hebben gezien bij concurrenten heeft EP:Tummers na contact met hun klantenservice ook bijna deze prijs gematched! De érg gewilde TV had bij concurrenten een lange levertijd 1-2 maanden, Tummers kon de TV de dag erna al leveren! Erg vriendelijk contact via de site, mooi persoonlijk aanbod gekregen en érg snel geleverd. TV werd netjes in de woonkamer bezorgd door vriendelijk personeel.
Jules03-12-2020
Goede service en uitleg van het aangeschafte artikel vóór de koop. Duidelijk en niet toewerkend naar een bepaald product. Onpartijdig en objectief. Een reden om terug te gaan naar de winkel en niet via internet te kopen
Chris03-12-2020
Peter03-12-2020
Ter zake kundige verkoper die goedkoper en gelijkwaardig alternatief voorstelde. Keuze is uitgebreid en de voorraad kan aangevuld worden uit andere filialen. Afspraak werd keurig nagekomen en monteur voerde ook een betere opstelling uit als de aanwezige. Oude spullen werden netjes afgevoerd.
M. Emond20-11-2020
Zoals altijd heeft Tummers service hoog in het vaandel. Vriendelijk personeel, goede voorlichting in de winkel. Snelle levering. Wat ik toppie vond, is dat ze heel coronaproof te werk gingen. Maskers dus op en wij waren gevraagd, dat zelfde te doen. Kun je niet van iedere firma zeggen. Monteurs hebben het fornuis uitgepakt en aangesloten. Oude fornuis tegen kleine vergoeding meegenomen. Alle lof!
Smits19-11-2020
Topservice en vriendelijkheid., ook bij het afleveren van de apparatuur goede uitleg.
Ans18-11-2020
Via internet gekochte vaatwasser, op voorraad vlgs website, bleek later showroomapparaat te zijn. Geen reactie op mail, na 1 week nog steeds niets gehoord (site geeft aan binnen 2 werkuren). Klantenservice ondeskundig aan de telefoon. Vaatwasser betaald bij online aankoop. Géén korting bij afhalen op het showroommodel!
zeker18-11-2020
vlotte en beleefde bediening en goede voorlichting wat betreft prijs enz.meerdere aanbiedingen
F. Crins18-11-2020
Mooie winkel, overzichtelijk met deskundig personeel. Vriendelijke bezorgers die de tv perfect hebben geïnstalleerd.
Peter17-11-2020
Ben niet i n de winkel geweest, maar alles online en via de telefoon geregeld. Prima advies en alles uitstekend afgehandeld. Plaatsen, installeren en ophangen is uit denkunst gegaan en ben zeer te spreken over de bezorgers.
Ad17-11-2020
Een winkel met ruime keuze waar je als klant nog echt goed geïnformeerd en behandeld wordt.
Yvonne Linssen16-11-2020
Tummers (Echt) geeft goed advies, levert de apparatuur keurig en tijdig af, vriendelijk personeel en goede service achteraf!
Marco16-11-2020
Vorige week een Samsung televisie bij tummers gekocht ! Zeer tevreden over de prijs en goed advies gekregen van een medewerker. Ik zal hier zeker terug komen en mensen dit bedrijf aanraden!
Tummers Tegelen16-11-2020
Keurig en goed advies en meegedacht aan een oplossing van ons probleem. Nette overzichtelijke winkel goed bereikbaar en parkeerruimte
Fred Buijs15-11-2020
Prettig personeel, super service, goede uitleg over het apparaat. Levering volgens afspraak en prima in orde.
M Kusters-Ingeveld14-11-2020
Omdat uit de combi Magnetron , van Siemens, aan de deur vlammetjes kwamen, ging ik naar EP Tummers voor informatie. Het viel me op dat ze behulpzaam en vriendelijk waren, en goed advies gaven. Dat advies heb ik eerst opgevolgd, maar zonder resultaat. Ze probeerden niet meteen iets aan te'' smeren ", daarom zijn we terug gegaan en kan ik nu weer naar hartenlust bakken.
Wiet12-11-2020
Ruim aanbod van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. Mooie ruime winkel. Vakkundig en vriendelijk personeel. Makkelijk bereikbaar. Gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Theo11-11-2020
Winkel bezocht met idee om een nieuwe vaatwasser te kopen ter vervanging oude. Door uitgebreid advies een andere keuze gemaakt dan we via internet gezien hadden en beter past. De montage door de monteur was perfect. Zeer precies uitgevoerd en prima passend.