Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

PimvH12-06-2020
Overzichtelijke winkel/website, goede aanbiedingen en vlotte levering. Dankzij brievenbuspost lopen de verzendkosten niet te hoog op.
Joan10-06-2020
Ik ben zeer tevreden over tandenborstel.com. Heb er al diverse keren besteld, voornamelijk ragers en oral-b tandenborstels. De prijzen zijn aantrekkelijk, lage verzendkosten. Een goede betrouwbare levering.
Joke09-06-2020
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de best geteste electrische tandenborstel hier het goedkoopst was én omdat de best geteste borsteltjes hier ook nog eens in de aanbieding waren. Na 15 uur bestelling doorgegeven en toch de volgende dag al ontvangen. Super service.

Jo09-06-2020
Snelle levering, geringe verzendkosten bij lage bedragen en goede prijs voor de artikelen.
Léon de Louw09-06-2020
prima in orde, zowel de bestelling als de verzending prima verlopen. Wat je op enkele sites mist staat hier wel op.
Marga08-06-2020
De bestelling super snel binnen, scherpe prijzen, makkelijk en simpel te bestellen, aanrader.
Frans08-06-2020
Bestelling verliep snel en eenvoudig en de aflevering was prima in orde. Een goede keuze op de website tegen zeer scherpe prijzen.
gerry08-06-2020
Het was de eerste keer dat ik iets via deze zaak bestelde. Ben er zeer tevreden over: vlotte afhandeling en snelle bezorging: wat wil je nog meer? Inderdaad staat de klant voorop, dat gevoel wordt waargemaakt.
Gerrel07-06-2020
Dit is de 2e keer dat ik hier een apparaat aanschaf de service is goed en duidelijk. Het feit dat men de mogelijkheid bied om achteraf te kunnen betalen is geruststellend. Ik heb niet zulke fijne ervaringen met kopen op afstand. Dit bedrijf is snel en de prijs ligt ook nog eens lager dan gemiddeld. Het product bereikte mij ook nu weer in een perfecte staat. De doos waarin het product mij bereikte had bubbeltjes plastic dus men denkt ook aan de kwetsbaarheid van mijn aankoop. Ik zeg 2 duimen op ik heb reeds mensen gewezen op dit bedrijf en de kans is zeer groot dat ik dit blijf doen. Jammer dat deze organisatie geen groot leverancier is van alle consumenten electronica. Veel organisaties kunnen nog een puntje zuigen aan de service de afhandeling en the after service
Huib07-06-2020
Informatieve website, prima prijzen en goede, snelle levering. Ik bestel er al jaren mij tandenborstels.
Fred06-06-2020
Duidelijke site, supersnelle levering en ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs.
Henriette06-06-2020
Duidelijke site, Snelle levering en goedkoper als andere aanbieders van dezelfde producten.
Lerak06-06-2020
3.0
3.0
Bestelling laar lang op zich wachten. Nog steeds geen levering gehad. Nochtans bij bestelling tegelijkertijd betaald.
André06-06-2020
Zoals ik gewend ben van Tandenborstel.com bestelling netjes en snel afgehandeld. Wat ook prettig is, is dat je je pakket bij PostNL afhaalpunt op kan halen dus je hoeft niet thuis te blijven.
maria05-06-2020
Tandenborstel snel in huis, alles klopte en ik zelf had een fout gemaakt door na aankomst van het pakje gelijk aan tandenborstel.com te betalen maar omdat ik after pay had gekozen had ik een moeten wachten op bericht van Aferpay. Gemaidl met tandenborstel.com en die hebben onmiddellijk het geld terug gestort en ik kon het op de juiste manier overmaken aan Afterpay. Klasse dus
Bart03-06-2020
Goed assortiment, beste prijs, en onmiddelijk antwoord. Levering ook zonder problemen. Al met al dus prima.
Anneke02-06-2020
Duidelijke webwinkel met heel veel producten en héél fijn dat ik een kaartje bij mijn bestelling kreeg waarop stond welke opzetborstel je moet gebruiken bij bv bruggen.implantaten enz. Prima service😊 en daarbij hartstikke goedkoop. Ik ben blij met jullie😁
CenK02-06-2020
Tja, eigenlijk hebben ze een tien verdiend, maar dat vind ik ietsje overdreven. Alles ging gewoon perfect. Dus ook het bezorgen op een ander adres.
Raymond01-06-2020
Voor de zekerheid gebeld of product daadwerkelijk op voorraad was en dat werd bevestigd. Vóór 15.00 uur besteld en dan zou het volgende dag bezorgd worden, mits post nl het ondanks drukte zou redden. Het bezorg moment was hooguit een uurtje later die bewuste dag. Zeer tevreden over snelle levering waterfloss door deze firma met een zeer concurrerende prijs! Echt een aanrader!
Jos01-06-2020
Scherpe prijzen en snelle levering. Ze doen precies wat ik verwacht van een webshop
Martin Klopman01-06-2020
Tandenborstel.com heeft een duidelijke site en doen wat ze beloven, in mijn geval vandaag besteld en morgen in huis. De prijzen zijn scherp en eerlijk, mijn volgende bestelling wordt weer bij tandenborstel.com Prima service.
Reinie31-05-2020
Duidelijke website met ruime keuze aan elektrische tandenborstels. Voor mij was de keuze snel gemaakt. Bestellen gaat makkelijk en er werd snel geleverd
Petra30-05-2020
Een webshop die doet wat het belooft. Snelle levering. Tandenstokers scheelt veel in prijs.
Jan30-05-2020
Grote keuze, snelle levering! We kochten ook G.U.M baterij tandenborstel...heel prettig in gebruik...kochten eens in buitenland en is in NL niet zo snel te vinden....behalve online bij tandenborstel.com
Theo G30-05-2020
De waterpik die ik wilde,was hier het goedkoopste, en snel te leveren. De site was overzichtelijk. vervolgens was het product volgens afspraak snel geleverd en goed verpakt.