Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Essie10-10-2018

Snelle en vriendelijke service

Ik was op zoek naar een nieuwe elektrische tandenborstel. Gevonden op tandenborstel.com. Ik had alleen een typefouten gemaakt in NAW gegevens. Even en appje gestuurd en supersnelle reactie en heel vriendelijk. Het was direct opgelost. Goede service en heldere productinformatie
Roos09-10-2018

Alles prima!

Alles prima in orde! De website, service, levering, producten echt niks op aan te merken! Zeker een aanrader dus.
Fred van de Kuijt09-10-2018

goed produkt

Mooie elektrische tandenborstel met oplader, die prima werkt goed. Vlot en op tijd geleverd. ik ben tevreden.

Jacky09-10-2018

Jacky

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk wat het bestellen vergemakkelijkt. Het was een zeer correcte zending en afhandeling, geen problemen. De betaling liep eveneens zeer vlot.
Mich08-10-2018

Super snelle levering

Super snelle levering. En uitstekende service👍🏼 En gemakkelijke pagina Kortom. Van mij vaker bestellingen
Tand08-10-2018

Snelle afhandeling

Ik heb een elektrische tandenborstel besteld en zoals beloofd was deze al de volgende dag afgeleverd bij een ophaalpunt. Pakketje was mooi ingepakt. Goede service!
Astrid08-10-2018

Snelle verzending!

Ik heb al diverse keren artikelen besteld bij tandenborstel.com en altijd ben ik uitstekend geholpen en werden de artikelen de volgende dag bezorgd. Een aanrader!
helmo07-10-2018

snelle service!

Site is gebruiksvriendelijk Snelle levering van de bestelde artikelen Goed verpakt Makkelijk te bestellen
Kempinga07-10-2018

Snelle levering en prima prijzen

Geen opmerkingen. De levering verliep prima. Ook de prijzen zijn prima. Al met al prima om de bestelling bij tandenborstel te doen.
C Smit07-10-2018

Super snel geleverd

Mooie overzichtelijke site. Producten zijn goed te vinden. Snelle levering. De volgende dag al in huis. Super zal hier zeker vaker gaan bestellen. Top!
MvdB07-10-2018

Goede prijs en snelle levering

De prijs van de ragertjes is scherp. De levering was snel en paste door de brievenbus. De volgende keer bestel ik zeker weer hier.
Jeroen07-10-2018

Vlotte afhandeling, aan te bevelen!

beste prijs, verzendkosten inclusief boven euro, 35 duidelijk overzicht , grote keuze, makkelijk te bestellen. Een aanbeveling: laat ook het volledige verzend adres zien (inclusief land) in de bestelling/ bevestiging e-mail.
jan07-10-2018

betrouwbaar volgens afspraak

We hebben net een set Oral B pro2 tandenborstel set gekocht bij tandenborstel.com. Wat ons opvalt hoe netjes alles afgehandeld wordt en vooral zorgvuldig, wat een betrouwbaar gevoel geeft over deze internet bedrijf.
Elly06-10-2018

Snel geleverd

Heb op meerdere sites gezocht maar deze was het voordeligst en het werd snel geleverd Eenmaal geleverd bevalt het tot nu toe goed
leny06-10-2018

Snelle service

Goede overzichtelijke site, meer dan voldoende keuzemogelijkheden, uitstekende prijs en snelle levering!
Ronald. B06-10-2018

Zeer tevreden

Correcte afhandeling ,snelle levering en goede service .dit alles waardeer ik. Waar anders kan je deze producten kopen?!
Willemijn06-10-2018

Breed aanbod

Snelle levering, groot aantal producten voor een gunstige prijs. Goede omschrijving van de producten.
Ronald06-10-2018

Goede prijs, goed bereikbaar, goede service.

Hiervoor gekozen vanwege de scherpe prijs. Oplossen van klein probleempje was geen punt. Keurig te woord gestaan en snelle reacties. Gewoon prima winkel.
P.I.Lubbers05-10-2018

Een top goede online winkel!

Een indrukwekkend groot assortiment en aanbod, bijzonder goede service, snelle levering en de medewerk(st)ers geven goed advies! Een volgende keer bestel ik beslist weer bij tandenborstel
Joop05-10-2018

Eenvoudig bestellen voor goede prijs

Makkelijk website waar je snel kunt bestellen. De levering gaat volgens afspraak, jammer dat bestelling geplaatst na 15:00 uur pas twee dagen later worden bezorgt. Wel goed dat ze dit duidelijk communiceren, weet je waar je aan toe bent. De prijs gaf voor mij de doorslag.
M V Schijndel05-10-2018

Snelle service

Snel bezorgd. Product precies zoals beschreven. Erg tevreden. Geen absurde dure transportkosten. Dus kortom; erg tevreden
R Bastani05-10-2018

Gewerdige service en bezorging

Het products is goedkoper en heeft goed kwaliteit . ik ben zeer tevreden voor prijs en bezorgservice .lk beveel me100% dit website en producten
Wilma05-10-2018

Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

Jullie shop gevonden op google en ben heel erg tevreden . Zowel over de duidelijke site en het gebruiksgemak als de snelle levering.
Tenhage Kampen05-10-2018

Ja helemaal TOP

Mooie overzichtelijke site met genoeg keuze en handige tips. Snelle levering en met zorg verpakt en de dag na bestelling bezorgd! Super!!
Carla04-10-2018

Snelle levering

Via zoeken de website ontdekt. Ruime sortering, ik zocht een type borstel die niet overal verkrijgbaar is. goede prijzen, snelle levering.