Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Awbulten13-04-2019
Een groene oral b tandenborstel gekocht voor onze zoon, hij is er erg blij mee heeft meer pulsaties dan de vorige die hij heeft hij merkt het verschil. Accu duur is ruim voldoende en hij past op de oplader voor onze eigen borstels dus dat geeft meer ruimte op het aanrecht. Borstel is snel geleverd zoals ze ook op de website hebben gemeld woensdag besteld donderdag in huis verder goed verpakt. Wij zijn erg tevreden
M.B.13-04-2019
Snelle levering, goede communicatie. Detail: prettig om nog met u te worden aangesproken!
Serfaus13-04-2019
Super snelle levering, ná 15.00 uur besteld ( 16.05 uur) en toch de volgende dag geleverd. Klasse. Tandenborstels: uitstekende kwaliteit.

Gon13-04-2019
Snelle levering van de opzetborsteltjes en heel netjes verpakt in vloeipapier in een doosje.
Jan Dekker13-04-2019
Snelle levering, de goedkoopste webwinkel. Het artikel was netjes verpakt. Ook de lever datum en tijd werd van te voren gemaild.
Conny De haes12-04-2019
Zeer Vlug en zeer goed aan huis geleverd, ook zeer tevreden, netjes verpakt
Maureen12-04-2019
Overzichtelijke site, goede prijs zeker met de aanbiedingen en snel geleverd. Prima!!
Danielle11-04-2019
Tevreden, voor mijn kinderen 2 elektrische tandenborstels van oral b gekocht en tandenborstel.com was de goedkoopste, verzending ging ook vlot!
Barbara10-04-2019
Ik zocht nieuwe tandenborstels voor ons en hier was het goedkoopst mooi overzichtelijke site en snelle levering. Geen problemen ondervinden als ik weer wat nodig ben bestel ik hier weer!
Morena09-04-2019
Uitstekende info aan de telefoon. Snelle levering , nagenoeg op aangekondigde tijd.
Wendy Groenendijk07-04-2019
Mooie site, produkt snel geleverd en hele vriendelijke klantenservice. We hadden een vraag over de tandenborstel en werden keurig geholpen.
Neil08-03-2019
3.0
3.0
Verkeerde kleur geleverd. Oplossing werd niet aangeboden in eerste instantie. Geboden oplossing zou mij geld kosten voor het retourneren en opnieuw bestellen
Ronald uit Klijndijk05-12-2018

Posietieve verassing??

Krijg een mooier Braun scheerapparaat zonder bijbetalen , omdat het besteld apparaat niet op voorraad was. Mijn cadeau was op tijd bij me. Top meegedacht , enbedankt voor deze oplossing👍
Hans29-11-2018

Bestelling reserve onderdelen

Goede producten, goede prijs. Levering duurt lang (5 dagen) en bij niet thuis wordt het pakket niet bij de buren afgeleverd, maar kan je het een dag later bij een service punt afhalen waar je moet betalen voor parkeren.
Rudo29-11-2018

Goede prijs, correcte levering

Goedkoopste aanbieder met direct een levertijd venster aangegeven bij bestelling. Jammer dat de uiteindelijke levertijd toch afweek van het aangegeven tijdsvenster, maar dat is waarschijnlijk veroorzaakt door de pakketdienst
Luiz29-11-2018

Scherpe prijzen

Verzorgde verpakking, helaas door black friday later geleverd, weliswaar eerder besteld. Dat lag echter niet aan tandenborstel.com. Als ik de prijs vergelijk dan is het hier aanzienlijk goedkoper. Een volgende keer als ik op mondgebied iets nodig heb zal ik zeker weer iets bij tandenborstel.com bestellen.
Oralb gebruiker29-11-2018

Doet gewoon wat je verwacht

Eigenlijk vrij simpel...ik plaatste een bestelling via een zeer overzichtelijke site, kon goed afrekenen kreeg duidelijke emails terug, track&trace ok, werd probleemloos op tijd afgeleverd. Kortom voldoet aan verwachting...zat ook aardige relevante reclame bij...wellicht idee om dit vooraf te vragen...scheelt irritatie en papier denk ik bij sommige mensen.... Prima shop
Eric29-11-2018

Goede prijs maar te veel reclame

De bestelling is tijdig geleverd en tegen een scherpe prijs. In de doos echter veel foldertjes, in mijn ogen een papierverspilling.
Axel29-11-2018

Zeer goede service!

Mooie aanbiedingen, mogelijkheid tot betalen achteraf. Ruime keuze! Tijdstip van levering via mail ontvangen.
Els29-11-2018

Snelle, correcte service

Elektrische kindertandenborstel besteld. Snel geleverd ondanks feestdagendrukte. Doos netjes bezorgd door PostNl. Niets op aan te merken. Product voldoet aan alle verwachtingen.
Liss29-11-2018

Snelle en goede service!

Aanvankelijk twijfelde ik om via tandenborstel.com te bestellen omdat ik nog nooit van deze site gehoord had, maar ik las al goede reviews en ze waren gewoonweg de goedkoopste. Dus de gok gewaagd en niks te klagen. Snelle en duidelijke afhandeling.
Yvon28-11-2018

Super service en voordelig

Zaterdag voor het eerst iets besteld en vandaag geleverd ( normaal snellere levering, maar door de drukte van black friday klein oponthoud, niet storend omdat dit netjes werd gemeld . Een voordelige webshop .
patrick28-11-2018

Snelle service

Goedkoopste uit vergelijkingssites ! product netjes geleverd en sneller service. Zeker aanrader om hier vaker te bestellen
Jurgen28-11-2018

Scherpe prijs, prima product

Mijn elektrische tandenborstel Oral b trizone 500 was zeer scherp geprijsd en netjes op tijd geleverd. Al met al prima ervaring
Lilian28-11-2018

snelle levering

Geen tandenborstel maar een epileerapparaatje voor het gezicht gekocht. Tandeborstel.com had precies wat ik zocht en was hierin de goedkoopste met de snelste levering. Op zondag besteld, op dinsdag in huis. Super