Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Edith05-07-2019
Het goedkoopst voor mijn product. Duidelijke site, snelle afwikkeling, bezorging boven €35 gratis.
willy04-07-2019
Goede duidelijke site, het goedkoopst en lekker snel. Dit is wat je wilt van een internetwinkel.
Yvonne04-07-2019
Overzichtelijke site. De prijs voor mijn elektrische tandenborstel was een lager dan bij andere leveranciers. Snelle levering in goede (en leuke🙂) verpakking. Per mail word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Volgende keer bestel ik hier zeker weer

Henneke03-07-2019
Goede,uitgebreide website. Bestelling prima evenals de verzendkosten. Voordelige prijzen!
Carry02-07-2019
Dit is de enige site waar je alles vindt op het gebied van mondzorg. Ook is er genoeg keuze. De levering is super snel en de bestelde artikelen bevallen uitstekend👍🏼
Maureen02-07-2019
Heel fijne website. Duidelijk en simpel in gebruik. De bestelling was goed verpakt, compleet en op tijd binnen. Ook de prijs voor het product en de verzendkosten waren top. Een aanrader!
Denise30-06-2019
Makkelijk de goedkoopste en super snelle levering . Verder kan ik niks vertellen over communicatie of iets want heb alles goed ontvangen
Paul V30-06-2019
De producten zijn makkelijk te bestellen en worden vlot geleverd. De waterpik was voorzien van een heldere gebruiksaanwijzing.
jazz29-06-2019
goed. website heeft goede info, levering is snel. ze zijn prima geprijsd, prima.
Els Heylen29-06-2019
Ik kocht de eco tandenborstel. Deze werd correct geleverd en het product beantwoordt aan de specificaties.
Gerard29-06-2019
Duidelijke website. Snelle en correcte afwikkeling van de bestelling. Goede aanbiedingen.
Ank26-06-2019
prima geregeld. snel en keurig verpakt de juiste borsteltjes ontvangen. scherpe prijs. bevestigingsmailtjes van bestelling, betaling en verzending ook keurig in orde.
Wilmy25-06-2019
Prima shop, vlotte en correcte levering. Prima assortiment en goede prijzen
Marian25-06-2019
Wat had ik de bestelling snel binnen! En lage bezorgkosten ten opzichte van andere online winkels. Prima service.
Henri24-06-2019
Bij het uitpakken van de doos bleek er geen lader en 2 opzetborstels bij te zitten. Dit direct doorgegeven maar wat was hun antwoord: “het pakket is verstuurd met een gewicht van 800 gram en bij PostNL ook 800 gram gewogen...” dus ik zit met een incomplete set en dat is mijn probleem.
Mieke23-06-2019
Shop doet wat ze beloofd. Product op de juiste tijd en op correcte wijze ontvangen.
Rolfes23-06-2019
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en weliswaar na 3en besteld, toch de volgende dag geleverd!
Kristof23-06-2019
Supersnelle levering, prijs-kwaliteit super. Niets op aan te merken, perfect +++
Ivar22-06-2019
Makkelijke bestelling, door duidelijke keuzemogelijkheden. Snelle levering.
Rene22-06-2019
Kon hier terecht voor interdentale ragertjes die ik niet in fysiek shop heb gezien. Met prima prijzen en lage verzendkosten t.o.v. online winkels
pol briet21-06-2019
Altijd prima levering, speciaal van de fijne interdentale opzetborsteltjes die naar het schijnt elders moeilijk te krijgen zijn
Ger21-06-2019
Onze bestelling werd heel correct en super snel bezorgd! Voor ons is Tandenborstel.com een vaste en vertrouwde leverancier!
Patricia20-06-2019
Goede, snelle levering. Had reiskokers besteld voor je tandenborstel van bamboe. Ze zijn echt mooi en waren goed verpakt. Alles soepel verlopen.
Jelle20-06-2019
Via een mail gevraagd om een reactie te geven. Het was goedkoop, kwaliteit product geleverd naar verwachting en wens. Bezorging verliep prima.
Mireille19-06-2019
Ik kon het nergens goedkoper vinden. Heel snel verzonden. Netjes verpakt. Top!