Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

rikken26-03-2019
Het lukte niet om een bestelling te plaatsen door een fout van onze kant, door de medewerker van OTTO is het ons wel gelukt super.
Lydia26-03-2019
Ik moest shoppen voor mijn moeder. Zij is heel slecht ter been. Vanwege grote keuze voor Otto gekozen. Zij hebben nl ook voor senioren leuke,moderne, gemakkelijk zittende kleding. Voor mezelf shop ik hier graag voor bijvoorbeeld badmode. Heel veel keus.
Erik26-03-2019
Prima en gemakkelijk winkelen. En met Kortingscodes extra korting, ook op artikelen die al in de sale zitten.

Mary26-03-2019
Gemakkelijk met opzoeken en bestellen afwachten of bezorging ook snel wordt afgeleverd
Vonne26-03-2019
Ottombiedt een zeer ruime keuze. Heeft een Goeie snelle service en is zeer Betrouwbaar.
Tineke26-03-2019
Via algemene zoekfunctie ben ik bij OTTO gekomen, ik zocht specifieke kleur. Heel gebruiksvriendelijk en duidelijk! Vlot kunnen bestellen!
Kuypers26-03-2019
Ik shop meestal ergens anders online. Maar kan de laatste tijd niet mijn smaak en soort artikelen vinden die ik wil hebben. Al enkeke keren slaag ik wel bij jullie.Dus kijk nu eerst vaker bij jullie en vind dan vaak wat ik wil en heeft ook te maken met de revieuws die bij de artikelen staan. Daarop maak ik vaak mijn keuze. Bezorging en retour is altijd prima. Dus blijf zo als jullie zijn.
Mign26-03-2019
Ik bestel al jaren bij de otto. Vooral de zwencollectie ben ik fan van. Bestel hier ieder jaar een aantal nieuwe bikini's. Heerlijk thuis kunnen passen, daar hou ik van. Je bestelling is er snel en alles kan altijd weer terug. Erg tevreden.
Loes26-03-2019
Fijne webshop, overzichtelijk en handig in gebruik. Goede foto's van de producten en fijn dat er ook een foto van de bank was met alle afmetingen. Ik heb nu een goed beeld van het product dat ik heb besteld. Al met al tot nu toe tevreden met de winkel.
Mari26-03-2019
Hier vind ik altijd mijn sportkleding! Alles wordt netjes bezorgd! Er is een groot assortiment te vinden.
Mietje26-03-2019
Perfecte service!!!! Ze staan je zeer netjes te woord aan de telefoon en wordt zeer goed geholpen!
Rob Hoes26-03-2019
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering van de bestelde goederen.
sil bakker26-03-2019
Superhandig om te bestellen alles keurig geleverd. Alleen de levertijd zou misschien wel sneller mogen, maar een echt probleem is dit niet, is meer ongeduld van mijn kant. Ook het bestellen gaat erg makkelijk, veel keuze en een goede product omschrijving.
Sandra25-03-2019
Geweldige acties . Alles altijd in goede orde ontvangen. Ik geef de otto door aan me vrienden
C.25-03-2019
Overzichtelijk site, voldoende keuze en gemakkelijk te bestellen/retourneren.
pien25-03-2019
Bij Otto vind ik vaak verrassend mooie aanbiedingen..nu ook met de aanschaf van een Chasin winterjas. Bij Otto 50% korting, en dat is voor dit merk de moeite waard. Moeder blij, zoon blij. Het enige puntje wat ik nog mis is gratis verzenden, verder alles voor elkaar!
L. Burgersdijk25-03-2019
Alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Snelle afwerking. Leuke actieprijzen.
Pjoter25-03-2019
overzichtelijk en aantrekkelijk artikelen keus is uitgebreid prijs is prima
Sunshine25-03-2019
Het is een fijne shop waar je alles goed kumt vinden. Ook superfijn dat je gratis kunt retourneren
Jose Smans van Weert25-03-2019
Artikelen zijn makkelijk te vinden op de site en wat mij opvalt bij prijsvergelijk komt Otto in 9 van de 10 gevallen als goedkoopste uit de bus in een woord geweldige shop
Esther25-03-2019
Ik kies voor OTTO ik heb daar goede ervaaring mee en daarom wil ik ook graag daar bestellen en ervaar ik ook want het is goed van pasvorm ,en nooit probleem met het terug stuuren en ook niet lang wachten altijd tussen 3 en 5 werkdagen en dat vind ik prettig ?
Liesbeth25-03-2019
Prima service, goede website, probleemloos retourneren en terugstorten bedragen ook geen probleem.
Linie25-03-2019
Jammer dan de kortingscode van 5 euro geldig is bij een bedrag van 20 euro. Besteld voor 19.99 maar werkt dan niet.
S van Heck25-03-2019
Altijd snelle levering, goed geholpen, retouren verwerken vind ik wel wat lang duren
john25-03-2019
Fantastisch, zeer gebruik vriendelijk goedkoop en gemakkelijk, kortom een echte favoriet.