Otto.nl

OTTO is één van de grootste online warenhuizen in Nederland met meer dan 30 jaar ervaring. Bij OTTO heb je keuze uit een ruim assortiment met meer dan 250.000 artikelen en 500 merken op het gebied van fashion & lifestyle.

Deze score is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Otto.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

M. Sanders12-05-2019
Ik ben al zeker 45 jaar klant bij Otto. Meestal bestel ik meerdere dingen tegelijkertijd om keuze te hebben. Terugsturen is ook nooit een probleem. Betalen kan altijd achteraf en dat bevalt prima. Prijs kwaliteit staan ook in verhouding.
Marie12-05-2019
Had via een vriendin van de Otto gehoord. Een overzichtelijke site, ruime keuze. Het is ook meteen duidelijk wat de levertijd van een artikel is.
Huibjan12-05-2019
Je verwacht het niet hier, tenminste ik niet, dat ze hier zulke mooie trendy kleding hebben voor een hele schappelijke prijs. Ik weet wel dat ik hier vaker ga shoppen, hoop alleen dat ze bij de maten ook de andere maten erbij zetten zodat ik weet dat ik de goeie maat krijg dus niet alleen maar 56 maar ook bv 36/32, Maar verder prima shop

Eddie12-05-2019
Zeer veel keus en betaalbare prijzen, zeker in de sale. Overzichtelijke site met veel filtermogelijkheden, zodat zoeken een stuk makkelijker wordt.
Nell12-05-2019
3.0
3.0
Waardeloze afhandeling! In april 1 koelkast besteld, levertijd 3 weken ( erg lang als je oude kapot is) maar kon gelukkig een koelkast lenen van vrienden. De koelkast werdt keurig bezorgd op afgesproken tijd. Daarna bleek er een scheurtje in de koelkast te zitten, na contact met Otto werd dit keurig opgelost. Andere koelkast kwam al na 1 week. Jammer genoeg namen de bezorgers niet de andere koelkast mee. moest ik zelf een nieuwe retour voor regelen .?! Na uitpakken van koelkast bleek de deur er scheef in te hangen.... weer contact met Otto Het vervelende was dat Otto mijn rekening overzicht verdubbelde!, opeens stond ik 700 euro in de schuld! ‘Scheve ‘ koelkast nu retour. k heb besloten die met scheurtje maar te houden en meteen te betalen. Pas na 2 weken Is dat verwerkt op mijn rekeningoverzicht. De geretourneerde koelkast ( nu al drie weken geleden opgehaald!l) staat nog steeds als niet verwerkt en de rekening staat dus nog open. dit voelt erg vervelend!! Voor mij geen Otto meer.
As12-05-2019
Goede site. Handige filters. Fijn dat ze dames Maat 34 hebben. Snelle levering
Patrick duister12-05-2019
Goede service en wordt goed geholppen ik ben er te vrijde over hoor en ik hoop dat het ook zo blijft
Marian12-05-2019
Bij Otto is het assortiment groot, dus ruime keuzes, daarnaast heeft Otto de normale prijzen. Snelle levering.
Suzanne Zwarts11-05-2019
Altijd snel en goed geleverd! Heb vaker al bestellingen geplaatst, nooit problemen gehad. Ik zou deze winkel echt aanbevelen
Vince11-05-2019
Ik vind Otto goed gebruiksvriendelijk en ik heb er deels voor gekozen omdat men in termijnen kan betalen en de artikelen 2 weken op proef krijgt. De levering van de producten verloopt altijd soepel en de klantiendienst is altijd behulpzaam.
Ina11-05-2019
De site van Otto is duidelijk en geeft duidelijke informatie over de artikelen
Jurgen11-05-2019
Ik heb via google gezocht naar een 55 inch tv en in de aanbevelingen kwam ook Otto naar voren. Buiten Mediamarkt was dit het enige,voor mij,bekende concern. Nadat ik de website heb bezocht kwam ik bij een betaalbare 55 inch tv uit. De omschrijving en vooral de reviews gaven voor mij de doorslag om deze tv te kopen. Nu lijkt het over de tv te gaan maar dat komt door de duidelijkheid en eenvoud van de Otto website. Goed gedaan!
Ron11-05-2019
Ik heb een grote maat en niet overal zijn leuke kleren met mijn maat te krijgen, bij Otto ben ik geslaagd.
Smiley11-05-2019
Duidelijke heldere site met goede prijsvorming. Snelle reactie op bestelling.
Gera Kooij11-05-2019
Ze hebben mooie produkten! Ziet er goed uit! De maten komen over het algemeen ook goed uit!
M Willigendael11-05-2019
Ik heb voor het eerst besteld bij otto er is iets verkeerd gegaan met 1 pakje dat ik niet heb binnen gekregen en toen ik daar over bellen werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en het probleem met pakje gaan ze onderzoeken en ik krijg op nieuw mijn bestelling nog een keer gestuurd dat vindt ik een heel goede oplossing.
Familie Verbraak11-05-2019
4.0
4.0
Na een betalingsherinnering, telefonisch contact, het opsturen van onze track&trace code én een excuus mail kwam het verwerken van onze retour er pas na 26 dagen van! Kortom, het duurt te lang...
corrie11-05-2019
bij otto is het goed winkelen ,heel goede services,makkelijke betaling ,je wordt netjes behandeld,heel goede website waar je makkelijk en rustig kunt shoppen
Bep11-05-2019
Altijd duidelijk qua afspraak en levering. Ook is de garantie altijd keurig👍🏻👍🏻👍🏻
Nicole Hermans11-05-2019
Makkelijk en snel je bestelling zoeken plaatsen en betalen. Duidelijk of het op voorraad of er een wacht moment is. De beoordeling qua artikel, en hoe het uit valt alles prima te meten. Ik zou dit iedereen aan kunnen bevelen. Top otto, ga zo door👍🎉
Fijne service mooie artikelen11-05-2019
Ik geef geen 10 ivm verzendkosten die otto hanteert ook als je spullen retour zend dat is jammer beter bij de prijs in calculeren dan blijft er achteraf geen bedrag meer openstaan
bea giesen10-05-2019
veel verschillende artikelen, grote keuze gemakkelijk inloggen fijne site.is het artikel wat ik heb gezocht. ben al op leeftijd , maar goed te doen
Elisabeth10-05-2019
Duidelijk aanbiedingen. . Producten van Otto hebben een goede kwaliteit en prijs kwaliteitverhouding is goed. Op naar Otto!
Dennis10-05-2019
Ik vind het winkelen bij deze shop echt super relaxed. Ruime keuze goede merken en de service is top. Een echte aanrader voor diegenen die nog niet bekend zijn met otto online
G.m van waardenburg10-05-2019
Het is voor vele artikelen zeer handig om op de site te kopen op je gemak kijken meten en weer kijken als het moet iedere dag geen stress als mijn hoofd vol zit dan kijk ik andere keer, ik kan in de alswinkelmand plaatsen en weer eruit halen zo vergeet ik niets, voor mij is het ideaal en de aankopen zijn altijd goed, netjes goede bezorging en vriendelijk personeel. Als ik meer wil weten dan bel ik en komen we er altijd uit, dan kan ik doen wat ik moet doen.