Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb een ophangbeugel voor de tv gekocht . Snelle levering en de kwaliteit was uitstekend ondanks dat het zelfs de goedkoopste variant was :)
Heldere artikelpresentatie tegen goede prijzen. Met een zekerheidje achter de hand voor als je nog vragen mocht hebben.
No-nonsense en keurig op tijd bezorgd. Kortom, niks op of aan aan te merken
Goed benaderbaar via oa mail en snel reagerend op een aanvullend verzoek. Het bestelde werd vlot n degelijk verpakt geleverd
Ruime keus, goede prijzen en eenvoudig bestellen en snelle afwikkeling/levering.
De door mij bestelde artikelen zijn goed verpakt aangekomen en werden supersnel geleverd.
Duidelijke website. Artikelen van goede kwaliteit. Besteld en snel geleverd.
Gekozen voor Kabelshop.nl vanwege leuk artikel en zeer nette prijs (tuinartikel).
Snelle levering (1 dag), keurig en veilig ingepakt.
Bestelling was te volgen, aangegeven bezorgtijd (tussen 2 uren) klopte ook.
Kortom betrouwbaar, snel, goede kwaliteit en prijs!
Dat is een compliment waard.
goede kwaliteit producten, prima website en snelle en kwalitatieve verzending. Bestel zeker vaker bij deze aanbieder.
Breed assortiment zodat combineren en verzendkosten drukken makklijk is te realiseren
Een prachtig product en heel goed verpakt en een snelle levering, raad andere mensen aan om deze site te bezoeken ze zullen er zeker een artikel vinden waar ze naar op zoek zijn .ga zo door Kabelshop 👍👍
Jammer maar voor het plaatsen van deze review moet ik 10 punten geven !!!
Ander plaatsten ze deze review niet eens , over eerlijke mening gesproken .
Maar van mij krijgen ze geen enkel sterretje
Onlangs kocht ik de drie Koppelbare rookmelders van Elro , via de app zouden ze een gerust gevoel geven , nu jammer genoeg gaan deze rookmelders steeds offline dan is van een rustgevend gevoel niets meer over.
Ik beschik over een super snelle internetverbinding, heb geen enkele last ondervonden met mijn toestellen, iets wat je van de Elro rookmelders die je een veilig gevoel geven niet gezegd kan worden.
Gewoon een goedkoop produkt in een mooi jasje verkopen
En dit dat rookmelders een veilig gevoel moeten geven . . .
Jammer van deze waardeloze aankoop.
De levering van de producten een tuinslang druppelaar + aanbevolen koppelingen was vlot. Het materiaal minder.De tuinslangkoppelingen zijn slecht bij verbinding met een andere tuinslang.Lekken voortdurend We hebben nieuwe van Gardena moeten kopen.
Snelle levering. En precies zoals omschreven.
Product voldoet ge heel aan de verwachting
Een aanrader
duidelijke site met bestelgemak, en goede afhandeling van betaalmogelijkheden
Shop was goedkoop op het product ( een strooier voor in de tuin van Gardena) en de levering was keurig in 1 dag zoals beloofd
Site is overzichtelijk, levering was snel, artikel op de site was duidelijk met veel goede fotos weergegeven. Artikel was goed verpakt ,is onbeschadigd aangekomen.
Makkelijk te vinden op de site, snelle levering,en goede betalingsregeling.
Mooie bril
Prima duidelijke website met info over de kabels. Snelle levering. Kortom een aanrader voor wie snel in kabel in huis wil hebben.
snelle afhandeling en perfecte bezorging binnen 24 uur . chapeau. tot de volgende keer.
Heel snel en netjes geleverd. Zoals ze zeggen, je verwacht niet dat een kabelwinkel ook hele andere produkten verkoopt. Kom zeker terug voor een volgende bestelling
site goed uitgewerkt, geen rommeltje, alles prima te vinden en ja ik as op zoek naar een bepaald produkt en kon hiervoor bij kabelshop terecht. Prijs was goed + de snelle levering. Absoluut aan te raden.
Gebruiksvriendelijk website.
Kwaliteit assortiment.
Zeer snelle levering
Slechte dienstverlening moet op eigen kosten producten retour zenden die niet zoals op webwinkel staat aangegeven
Prima shop, uitgebreid assortiment, kon snel vinden wat ik nodig had (stekpoeder, zaai- en stekgrond en postgrond) Bestelling werd vlot geleverd, Top.