Kabelshop.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kabelshop.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 326 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 30-05-2024

Algemene score

1,0
Slechte klantenservice, reageert gewoon niet. Product kwam vuil en verkleurd aan.

Reageer

helma van den hoven 30-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via shoppen op internet kwam ik op deze site, waarop het model brievenbus stond wat ik zocht.
de site was zeer overzichtelijk en de bestelling was een fluitje van een cent.
brievenbus is daarna op de afgesproken dag en tijdstip bezorgd, wat heel makkelijk te volgen was
via track en trace.

Reageer

E Jansen 29-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
coorecte afhandelling,goed adfies ,vriendelijk dame aan de telefoon,snelle levering,aan bevolen.

Reageer

Janvr 29-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk was ik op zoek naar CAT5 kabel. Na enige momenten nadenken toch maar voor de (nauwelijks) duurdere CAT6 kabel gekozen. Prima kabel!

Reageer

Wilma 29-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, snelle afhandeling en keurig verpakt aangekomen! Volgende keer weer!

Reageer

Frans 29-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
no nonsens winkel levert wat je vraagt en zijn er (kleine) probleempjes worden deze meteen opgelost.
geweldig tevreden ga vooral zo door.

mvg Frans V.

Reageer

Edwin 29-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, groot assortiment en snelle levering.
Oh ja.... prima prijzen!

Reageer

Ramona 18-05-2024

Algemene score

1,0
Ik heb een kabel geretourneerd en daar zelf de verzendkosten voor betaald. Dat is prima, maar omdat het een brievenbuspakketje en ze het mij zo in een los doosje ook verstuurd hebben, krijg ik mijn geld niet terug omdat ik geen verzendbewijs heb. Ik vind dit uitermate slordig.

Reageer

Chrissy 15-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging.
Wij hadden een heather besteld voor de camping. Met Hemelvaart best koud. Eenmaal op de camping deed die het niet. Vrijdag gebeld, de vrouw aan de telefoon maakte een garantie aan. Foto of filmpje sturen met de klacht, kreeg dit niet voor elkaar ook niet via wetranfer. Maandag toen wij thuis waren het filmpje verstuurd, dinsdag hebben ze het gezien, uurtje later kreeg ik mail dat mijn bestelling was verzonden. De nieuwe werkt perfect, dus de volgende vakantie zitten wij er lekker warm bij, hoop eigenlijk wel gewoon door de zon en het weer 😉

Reageer

foxyfarm 15-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling zoals beloofd compleet en optijd geleverd door de kabelshop wat bij andere aabieders weleens hapert

Reageer

Jan 15-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website met groot assortiment aan producten en snelle correcte levering.

Reageer

Marc 15-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Er zat een enorme doos om een simpel USB kabeltje dat gewoon door de brievenbus had gekund, kost op alle vlakken extra geld, de doos, de ruimte in de vrachtwagen en een pakketje is duurder dan brievenbus post.

Reageer

Gina 15-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is bijzonder overzichtelijk en de keuze is ruim! Zeer makkelijk en niet ingewikkeld om bestellingen te plaatsen en afrekenen. AANRADER zeker weten deze shop.

Reageer

G planting 09-05-2024

Algemene score

1,0
Pas op koop hier geen kerstverlichting voor buiten! Je krijgt een jaar garantie maar dat is een farce!
Heb voor de kerst lampjes gekocht voor buiten , ze hebben iets meer dan 2 maanden buiten gehangen en nu is ongeveer 2 meter verlichting uitgevallen.
Contact gezocht met kabelshop, deze vinden dat de lampjes door mijn eigen schuld kapot zijn gegaan ze hebben te lang buiten gehangen.
Dit schrijven ze:
Echter staat er duidelijk op de website vermeld dat deze lampjes een kortere levensduur hebben bij regen, wind of andere weersomstandigheden.

Dit betekend dus ook dat je geen aanspraak kan maken op garantie. Deze voorwaarde die wij erbij hebben geplaatst op de website is vanuit de
leverancier en wij kunnen deze dan ook niet verhalen.

Wij blijven dan ook bij onze beslissing om de garantie af te wijzen en sluiten hierbij dan ook het garantiedossier.

​Dus je koopt hier kerstlampjes voor buiten! die je maar twee dagen mag buiten hangen en bij slecht weer binnen moet halen, hopen dus dat het stralend weer is met kerst!
Ongelofelijk dat kabelshop deze lampjes verkoopt voor buiten in de winterperiode terwijl ze weten dat ze dan niet lang meer zullen gaan!
Waarom beloof je een jaar garantie.op iets voor buiten dat eigelijk niet lang buiten mag hangen??
In mijn optiek misleidend.

Helaas is de aanschafprijs van 55 euro te veel voor kabelshop om een klant tevreden te stellen,ik kreeg in mijn account als pleister op de wonde gratis verzending op een volgende bestelling, aardige geste maar de kans dat ik hier ooit nog ga bestellen is nihil.
Ik hoop voor kabelshop dat ze besluiten om deze rommel niet meer te verkopen, ik denk dat ik vast niet de enige klant met dit probleem ben.
Wees gewaarschuwd.

Reageer

Daan 06-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde lampje was goed en goedkoop. De administratieve afhandeling was foutloos, de verpakking was prima, het product kwam onbeschadigd aan, voorzien van goede handleiding. En werd zeer snel geleverd. Chapeau!

Reageer

Linda 04-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn apple oordopjes met lightning aansluiting waren binnen 2 dagen binnen en doen het perfect. Ik heb vaker bij kabelshop.nl besteld en nog nooit klachten gehad. Duidelijke website en snelle verzending.

Reageer

Nan van der Storm 04-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belde voor advies: welke kabel heb ik nodig om een Vga monitor via HDMI op laptop aan te sluiten.
Kreeg prima advies. De dag erna lag het verloopstuk in de bus. Werkt als een tierelier!!

Reageer

Bas 04-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Hoge kwaliteit en betaalbaar. Dat is negens anders zoals bij de kabelshop.nl

Reageer

Anneke 03-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden
Alles is snel en netjes opgelost, terwijl het probleem bij bezorgdienst was.

Reageer

kwalificatie 03-05-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed product en niet duur. snelle levering. het is een aanrader. nergens andes krijg je hetzelfde.

Reageer

Rutger 20-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe tarieven en snelle levering. Perfecte utp kabel en toebehoren. Zeker een aanrader!

Reageer

Hans 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede product toelichtingen op de website waardoor een bewuste keuze, zonder keuzestress, gemaakt kan worden.
Na bestellen en de levering snel binnen.
Aanbevelingswaardig!

Reageer

Zeer tevreden klant 😀 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was kapot bij uitpakken. Dezelfde dag is nieuw exemplaar opgestuurd door Kabelshop. Reactie snelheid van klantendesk was snel en zeer klantvriendelijk

Reageer

L 19-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede services en snelle levering. Goeie ervaring gehad en mooi verpakt. Zeker een aanrader👍

Reageer

John 13-04-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snelle levering heel veel artikelen alles naar behoren gegaan en mooie prijzen ook niet onbelangrijk

Reageer

Toon meer reviews