Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De bestelling was Vrijdag en Zaterdag al binnen Zeer goed Ik ben zeer tevreden dit was de tweede bestelling en weer zo snel en betaalbaar.
Strandstoelen besteld. Helaas ging er wat mis bij post nl. en konden we op vakantie niet genieten van de stoelen. Pakket was eerst vertraagd en later geleverd maar nergens te vinden. Bol.com verwees me naar de verkoper en andersom ook zo. Kreeg een mail met slecht nl taalgebruik. Bol.com heeft nu wel een onderzoek gestart naar de vermiste levering.
Nooit geweten dat Kabelshop zo veel verkoopt. Geen ingewikkelde procedure ... en dag erna geleverd! Top!
Super snelle levering.
Vrijdag besteld, zaterdag in huis
Product prima = prijs/ kwaliteit
Mooie duidelijke website, makkelijk uitzoeken. Ook leuk het boekje dat jullie meesturen met het product, top.
Dagje later geleverd dan op website gemeld. Netjes verpakt met gebruiksaanwijzing. Goede prijs.
Heel duidelijke webshop.
Gemakkelijk te bestellen.
Goede prijzen.
Keurige verpakking. Vlotte levering.
Product snel geleverd en na probleem met installeren van wifi router goed en snel geholpen via e-mail advies.
Zoek even verder. Ouderwets en onnodig ingewikkeld retourbeleid. Hoge kosten worden gerekend voor retourneren.
Prima online winkel . Zeer snelle verzending en produkt zoals omschreven .
Kabelshop …. CHAPEAU !
Prima TV scharnier wandsteun gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De levering was een dag en dat is conform de toezegging. Ik ben zeer tevreden met de levering en het product.
Producten besteld voor ons zwembad.
Super service!
Savonds besteld en de volgende dag al in huis.
En als mooie bijkomstigheid was deze shop het goedkoopste met de producten die we zochten.wij kopen hier zeker weer !
ruim assortiment en duidelijke omschrijving van het product en super snelle levering.
Snelle levering en product was zo als het moest zijn.
Ga zo door en ik zal met plezier weer iets bestellen.
Gemakkelijk besteld.snelle levering. Vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had
Goede snelle levering. Alles werkt. De prijs is laag.
Internet aansluiting was wat lastiger om aan ethernetkabel vast te maken. Uitleg was wat beperkt.
Snelle levering van het bestelde product, alles naar tevredenheid. Goede prijs /kwaliteit.
Top geen gezeur maar doen waar je voor staat dat een shop waar je van opaan kan en snelle levering!
Twee olieradiatoren gekocht. 1 exemplaar bleek bij aankomst beschadigd. Contact gehad met de klantenservice en de garantie- en retour afdeling. Ik kreeg snel en keurig reactie. Binnen enkele dagen kreeg ik een vervangend exemplaar toegestuurd. De beschadigde hoefde ik niet terug te sturen. Super service. Ben zeer tevreden.
Er wordt snel geleverd en adequate gereageerd op een klacht en pakken het snel op erg vriendelijk en professioneel
Snelle bezorging in een passende doos, niet van die te grote dozen die vaak krijgt. De koffie kanis en gunnink ken ik al jaren maar goede prijs .
de service zijn uitstekend en ik zeg iedereen dat ze beter bij jullie alles kunnen kopen online
Goede website, scherpe prijzen snelle levering
Na betaling direct een bevestigingsmail en de dag erna al thuis dus. Helemaal top!
snelle levering en goede service; het bestelde product werkt goed en ik ben er tevreden mee
Hier is een winkel die zonder poespas hetgeen levert wat ik gevraagd heb, en de service is uitstekend en aantrekkelijk verlopen
Al met al een aanrader.