Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De webshop belooft "Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis". Mooi niet! Het pakje kwam niet 'morgen', niet 'overmorgen', maar pas drie dagen later. En daar werd door Kabelshop niet voor gewaarschuwd.
Duidelijke website, prima product tegen goede prijs.
Echter, waarom als pakketje versturen als het door de brievenbus past.?!?
Bezorging door DHL naar pakket afhaalpunt (buurtpunt thuis) gebracht, die vervolgens niet thuis zijn.
Ondanks een week van tevoren besteld, toch te laat om mee te nemen op vakantie... Bezorging moet beter dus!!!
Het pakketje was snel in huis.
De oplader doet het prima. Er handig om meerdere soorten apparaten op te laden…
Was op zoek naar een wespinator en jullie hadden precies de goede en waren ook nog eens de goedkoopste. Ik had hem de volgende dag al in huis, wat met al die zoemende prikkers heel fijn was, zo snel. Dus alles helemaal goed!
Voor zover ik mee gemaakt heb is het een goed en eerlijk bedrijf. Had op zaterdag mijn pakket besteld, dn maandag had ik hem binnen.
Verder heb ik geen minpunten,
n' 10 met een griffel, de volgende dag al binnen supersnel het lijkt overtoon wel.
Bedankt voor de snelle service.
Finy
Prima winkel !!!! Snel, vakkundig en uitstekende levering. Dit tegen een aantrekkelijke prijs. Ik vroeg nog wat extra technische gegevens van mijn eventuele aankoop. Toen ik die heel snel van hen toegezonden kreeg kon ik inzien dat dit dit product prima zou kunnen toepassen en bestelde ik het.
Tevreden over aankoop en snelle levering van de losse convector.nog niet echt gebruikt ,alleen uitgeprobeerd ,werkt prima!
Op de site staat duidelijke informatie over het product en de levering is snel.
Prima prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering. Betreft een loodaccu 12V voor een alarminstallatie.
Zeer correcte en vlotte levering. Eenvoudige bestelprocedure, prima prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende informatie tijdens het proces !
Supersnelle levering tegen scherpe prijs zonder verzendkosten. Bovendien goed verpakt.
zeer super tevreden en snelle service. het kan niet beter. ik zou volgende keer weer bij jullie bestellen. de prijs verhouding is zeer goed en betaalbaar
Leuk assortiment met goede prijzen.
Savonds mijn bestelling geplaatst en volgende dag was het al geleverd en kon ik mijn bestelling gebruiken.super!
Zeer snel geleverd, keurige verpakking en goed product ! De aanschaf van ons inklapbare tafel is erg goed bevallen.
Ik heb heel wat site's bezocht voor een goede en betaalbare tuintafelhoes. Uiteindelijk kwam ik bij de kabelshop terecht met een goede en betaalbare hoes die ook nog eens perfect past. Proficiat!!
Duidelijke goed oppoppende( Google search) website. Prima duidelijke productspecificaties ( aanloopcondensator) snel geleverd correct verpakt. Werkt prima!
Makkelijk om te bestellen, goede communicatie via de mail en duidelijk proces. De producten kwamen een dag later dan gepland, vandaar geen tien.
Ik was op zoek naar spul voor mijn supermooie plant, die ineens onder de spint zat. Op jullie side heb ik ecopure gevonden, niet schadelijk, help prima tegen de spint en was vooral betaalbaar. Dank je wel kabelshop.nl
Heb zondag bestelling geplaatst ondanks hun beloftes zoals volgende werkdag versturen tot op heden niets gehad.
Ook geen melding dat product er niet is of later komt.
Ben niet blij met hun.
De levering was zelfs op zaterdag. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De site was duidelijk en klantvriendelijk.
Afgelopen week een bestelling geplaatst voor een accu. Bestelling ging makkelijk, Prijs voor de specifieke accu was op het moment van bestellen het laagste wat ik kon vinden. Het werd de zelfde dag nog verzonden. Dag erna ontvangen, precies zoals verwacht.
Een snelle bezorging en een goede kwaliteit van de aangekochte koolmonoxcidemelder,
Prima product. Binnen twee uur na bestellen al een mail ontvangen dat de bestelling ingepakt was. De bezorger was wat vertraagd, maar daar kan de winkel niets aan doen. Product was langwerpig, een beetje te brede en grote doos, maar wel voldoende vulmateriaal waardoor het product goed is aangekomen.
Een fijne overzichtelijke website met veel keuze. Goed prijs kwaliteit verhouding. De volgende dag al bezorgd.