Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Het bestellen en bezorging was prima en snel. Toch heb ik geen positief gevoel bij shops in deze keten. Een foute bestelling retourneren kost je veel vage communicatie, plus de dubbele verzendkosten. Het retourproces verloopt stroef. De klantenservice via Facebook: ondanks geadverteerd, niet bereikbaar. Via e-mail voorziet men in standaardantwoorden. Ik bedenk me wel twee keer voor ik nog eens bij een shops bestel.
duidelijke omschrijvingen van de artikelen, redelijke prijzen, snel verzonden, de volgende dag in huis en het product functioneert zoals verwacht.
Ik heb hier voor het eerst besteld, en ga dat als ik weer wat nodig heb, zeker weer doen.
Supersnelle levering, netjes ingepakt en niet te duur.
Eenvoudig te vinden artikelen zoals soorten kabels. Een kleine suggestie voor de keuze van lampen. Geef de meest gekozen varianten weer. Nu moest ik zoeken naar eenvoudige huis tuin en keuken lampen.
Verder de afwikkeling eenvoudig, snel en accuraat.
Heldere website; snelle levering. De kerstfolder gaf aanleiding om ook bij de kabelshop leuke kerstspullen te kopen.
Razendsnel.
Sneller geleverd dan post.nl app aan geeft.
Mooi assortiment, niet alleen kabels maar nog veel meer.
Erg handig als je iets speciaals zoekt, wat een ander dan ook nog eens niet kan leveren.
Dus kortom, the shop to be.
Gisteren rond 21:30 uur een bestelling geplaatst en vandaag al geleverd, waar maak je dit nog mee , super - erg tevreden - aanrader
Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen en omschrijving op de website.
Enige winkel waar ik dit artikel op batterijen kon vinden was online. Deze winkel was heel redelijk in prijs en had een duidelijke uitleg bij de artikelen. En een supersnelle levering!
Razendsnelle service, gebruiksvriendelijke site. Dag na bestelling bezorgd.
De artikelen voldoen aan de opgegeven specificatie. Zeer snelle levering. Snelle afhandeling.
De gevraagde producten zijn binnen een 1 dag geleverd goed verpakt en na controle in uitstekende staat
Zou iedereen op dit moment dit bedrijf aanraden.
Maar hebt natuurlijk nog niet de ervaringen als er iets fout gaat
na een telefoontje met de helpdesk
waar ik mijn product kon vinden
heb ik mijn bestelling gedaan en is goed en snel afgeleverd
geen raar gedoe
gewoon goed
in de avond laat besteld volgende dag in huis. perfect, precies zoals beschreven stond, netjes in goede stevige verpakking, netjes omschreven dat het een brievenbuspakketje betrof, nette prijs kwaliteitsverhouding. ik hoop dat deze firma lang blijft bestaan.
Vraag aan klantenservice snel & correct beantwoord.
Leverings- en betaalvoorwaarden naar wens.
Leveringstijd snel, zoals beloofd.
Alles is goed gegaan, de site was diudelijk en de levering was snel, zoals belooft !!
Overzichtelijke website met breed aanbod! Prijzen zijn elders niet zo scherp als bij kabelshop.nl
De volgende dag in huis, goede service
Vond bij Kabelshop.nl wat ik zocht en voor een goede prijs. Bovendien snelle levering.
Ik kreeg de bestelde spullen meteen de volgende dag ! Vanaf het moment dat de bestelling geplaatst was werd er gecommuniceerd over de order en levering ! 😃👍
Gewoon heel goed. Op zondag besteld en maandag werd het al bezorgd. Echt top! Ook het product (RCA stereo kabel) voldoet volledig aan mijn verwachting.
Heb oplader en batterijen gekocht.
Ander dag was alles netjes in huis!
Pluspunt was dat de batterijen al opgeladen waren.
Een displayPort kabel besteld en gelijk de volgende dag ontvangen zoals op de website aangegeven is !!
CAT6 kabel voor outdoor gebruik op rol buitengewoon snel geleverd tegen een goede prijs.
op zondag besteld en op maandag al om een uur of twee in huis.
zeer snelle service, houden zo
Goed en overzichtelijk de site s'avonds bestel en inderdaad de volgende dag bezorgd, dus heel snel.