Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Hele snelle levering (de volgende dag) en inderdaad de laagste prijs die ik kon vinden
Productomschrijving klopt precies met geleverd artikel. De keuzemogelijkheden voor de bezorging is goed. Snelle bezorging, netjes verpakt. Top
Een kabeltje voor de camera van mijn schoonzus besteld na telefonisch contact met jullie gehad te hebben. Daar werd ik keurig te woord gestaan en geholpen met de keuze. Direct besteld en betaaald en ik kreeg gelijk een mail dat het verstuurd ging worden. 2 dagen erna werd het keurig verpakt bezorgd. Het kabeltje was de juiste dus mijn schoonzus is helemaal gelukkig .
Mooie en overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding. En super snel geleverd. Daar kunnen grote bedrijven wat van opsteken.
Ben uiterst tevreden. Ook in het verleden bestelde artikelen. Goede kwaliteit en snelle levering.
ik adres om te onthouden!eb nu een paar keer iets besteld en was altijd prima in orde. op tijd geleverd .
helemaal top. Goede service en snelle bezorging. Duidelijke website. Men komt na wat men beloofd
Vlot en snel geleverd.
Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen.
Kwaliteit is prima en goed verpakt
ik was niet bekend met de Kabelshop, maar de supersnelle afhandeling van de bestelling heeft me positief verrast. Over de prijs van het artikel kan ik nog korter zijn: het goedkoopste incl. verzendkosten.
Alles prima verlopen en volgens belofte.. Op tijd verstuurd, op tijd binnen en product voldoet aan verwachting.
Deze site is super duidelijk, en snel geleverd vrijdag om 22.30 uur besteld en zaterdag om 14.00 uur kon ik het al ophalen.
bestelling snel en gemakkelijk. Besteld op zondagavond en maandag rond de middag werd het al thuis geleverd!
Zondag besteld maandag geleverd, De Moca adapters snel geleverd, alles werkende en goed uitleg filmpje op de artikelpagina.
Goede omschrijving op de website. Makkelijk te bestellen en af te tekenen. Snel geleverd en boldoe aan de verwachting,
Zocht een coax kabel voor TV van Ziggo. Makkelijk te vinden op de site omdat er een foto bijstond, moest alleen een langere maat hebben! Makkelijk te bestellen, en de volgende dag al geleverd, dus helemaal TOP!
Na lang zoeken,het goede product hier gevonden.
Zeer snelle levering,en zeer tevreden over het product.
Superrrr service!!
Always a fast and efficient service. I am very satisfied and already used them to buy different kinds of products.
Website is heel goed. Een uitgebreid assortiment, goede prijzen, en snelle levering.
Mijn ervaring is heel goed.
Produkt (mollen verjagen) snel gevonden. Prijs was voordelig en levering was snel en zonder problemen.
De prijzen waren voordeliger vergeleken met andere webshops. Tevens een ruime keuze uit het assortiment.
Zeer snelle levering! 's Avonds laat besteld, de volgende ochtend al in huis en netjes verpakt.
Goede kwaliteit en prijstechnisch erg goedkoop.
Zeker een aanrader om bij kabelshop te winkelen.
Zal hier zeker vaker shoppen.
Super snelle levering .
S’avonds de bestelling en de volgende ochtend in huis. Keurig verpakt
Snel en correcte leveringen! Wat meer kun je wensen?........................................
Mooi product voor een mooie prijs. Snelle levering en duidelijke communicatie.
Goede en snelle service.
Voor het niet voorradig product werd een alternatief aangeboden, deze was nog goedkoper