Kabelshop.nl

Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9

Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Josephine29-03-2023
De kabelshop hweft het prima gedaan. Heel snel geleverd, supergoed ed verpakt en prima in orde.
Jan22-03-2023
In eerste instantie verbaasd over het enorme assortiment, maar wel heel tevreden dat ik alles kon vinden wat ik zocht. Tel daarbij op de zeer snelle verzending en goede kwaliteit van de artikelen evenals de realistische prijs, en je hebt een zéér tevreden klant erbij.
Erna22-03-2023
Zeer gebruiksvriendelijk website en de (snel) geleverde producten zijn zoals omschreven. Ben erg tevreden.

Gvm22-03-2023
Juiste product, op voorraad en goedkoop maar goede kwaliteit en snelle levering
Rob Hendrikx22-03-2023
Heldere website. Goed advies. Adequate levering. Kwalitatief goede materialen.
MICHEL22-03-2023
Prima kwaliteit combi.schakelaar/stopcontact (zwarte variant) , voor een lage prijs!
Waterman22-03-2023
Kabelshop gekozen, waarbij een paar factoren essentieel waren: de zeer scherpe prijsstelling; de snelle levering en de aangeleverde verpakking was perfect. Een eerste kennismaking die goed bevallen is.
Ingeborg22-03-2023
Via Google mijn product gevonden op de website van kabel. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Makkelijk te bestellen en vlot geleverd. Een aanrader!!
M Pluimert16-03-2023
Duidelijke site met veel verassende producten. Soepel bestelproces, goede en snelle levering.
Daan15-03-2023
3.0
3.0
Gekozen voor bezorgen thuis maar toch werd er besloten om 15;15 om een afleveringpunt om af te halen. Wel jammer.
Harry15-03-2023
Goede keus , overzichtelijke site die begrijpelijk is en snelle levering tevens een nette aflevering van de gekozen producten. Compliment waard.
killieboy15-03-2023
Goede prijzen met lage verzendkosten. Daarbij zeer snelle verzending. Net voor 12 uur 's nachts besteld en de volgende dag reeds ontvangen.
Jan15-03-2023
ruime keuze tegen prima prijzen. Makkelijk te bestellen en de levering was de volgende dag al.
Richard en Sandy15-03-2023
ik hed er nog nooit besteld maar moest beslag hebben voor mijn WC deur, ik moet zeggen ze doen wat ze beloven voor 11.59 besteld de volgende dag geleverd, helemaal top een aanrader. op de site is alles makkelijk te vinden en zeer overzichtelijk. als ik weer vwat zoek kijk ik als eerste op Kabelshop.nl. ik ben een tevreden klant
Ramses15-03-2023
zeer snelle levering, top! Makkelijk zoeken op de site, goeie prijs/kwaliteit verhouding.
R.Groen15-03-2023
Doen wat ze beloven en bestelde produkten zijn snel geleverd via de koerier.
Dennis15-03-2023
Lekkere voordelige kachel ventilator gekocht en ben tevreden met het produkt en bezorging en de betalings mogelijkheden.
Tjeerd15-03-2023
Prima levering netjes op tijd en snel geleverd wat ik gevraagd heb . Dus helemaal top
Terugsturen is problematisch14-03-2023
Het terugstuur traject werkt men tegen. Na diverse mails kreeg ik eindelijk een retournummer. Terugbetaling (ik heb nb ook verzendkosten gemaakt) doet men alleen niet. Kostbare misstap. Wees gewaarschuwd, ondanks verkozen tot "Beste webwinkel". Klanten zijn vaak tevreden over snelle de levering, je leert het bedrijf pas goed kennen als je iets wil terugsturen.
Riny13-03-2023
Fijne site, gemakkelijk te bestellen assortiment, goede prijs, fijne communicatie en zeer snelle levering. Helemaal tevreden :)
Marion09-03-2023
Alles naar volle tevredenheid en volgens belofte. Denken met je mee en doen er moeite voor. Bedankt!
Maurice te Brake08-03-2023
Snel gevonden wat ik zocht, voor een schappelijke prijs. Snelle levering, goed verpakt en netjes bezorgd. In gebruik genomen en het doet wat het moet doen
CR08-03-2023
Ze zijn duidelijk en klantvriendelijk. Tevens bieden ze een goede en snelle service en levering.
Hannie08-03-2023
Goede service en klantgericht. Ik ontving een snelle reactie via e-mail, na een defect.
tuinliefhebber08-03-2023
Snelle levering, producten om alg e.d. van terras te verwijderen prima (eerder gebruikt)