DeOnlineDrogist.nl
Bekijk DeOnlineDrogist.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2
Deze score is gebaseerd op 390 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Zeer goede webshop. Bestedingsgedrag voor gratis verzending mooi laag.
Zeer snelle correcte levering.
Makkelijk navigeren op de website, weg overzichtelijk! Voorzien van productinformatie en vaak reviews van gebruikers. Concurrerende prijzen. Snelle levering en goede track en trace
De Online Drogist is zéér betrouwbaar en de belofte : Binnen 1 dag in huis, klopt altijd.
Betaling en bezorging correct!
Dit is nou echt een goede website: duidelijke zoekfunctie, snel, goede informatie, makkelijk bestellen en afrekenen en altijd geleverd volgens de beloofde afspraak, meestal de volgende dag al!
Overzichtelijke site aantrekkelijke prijzen snelle levering achteraf betalen super
goede service en voordelige producten ! de prijzen van de gekochtte producen lagen een pak lager dan bij andere winkels
De webshop heeft een brede keuze en is gemakkelijk in het gebruik. De levering was snel zoals beloofd werd.
In veel artikelen goedkoper, en een zeer snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis. zo nu en dan duurt het een dag langer, zoals mijn laatste keer, dat ben ik niet gewent, ik ben zeer tevreden .
Heel duidelijke website, snelle levering. Ook gelijk antwoorden op je vragen als je die stelt via WhatsApp. Alles wat je nodig hebt, duidelijkheid, klantvriendelijkheid, snelle levering.
Prachtige aanbieding en keurig op de afgesproken dag keurig netjes ingepakt bezorgd!!
Goede en snelle service, pakket is snel aangekomen en vind het fijn dat veilig betalen met afterpay ook een optie is. Tevens is het assortiment uitgebreid en hebben ze ook mooie aanbiedingen.
Snel,goed en een uitgebreid pakket. Prijs kwaliteit is goed. En er word voor je onthouden, wat er niet opvraad is met behulp van een mail.
Zoals steeds verliep alles van bij de bestelling tot bij de levering héél vlotjes. De website is séér gebruiksvriendelijk, de afhandeling zonder problemen. Zeker een aanrader.
prima overzicht van alle producten, geweldige levering, prima verpakking, fijne betaal- mogelijkheden, kortom: GE-WEL-DIG !!!
Altijd snelle levering, heb een keer de klantenservice moeten bellen voor iets en dat werd meteen opgelost. De prijzen zijn goed. Prima winkel!
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden. Snelle bezorging waar en wanneer jij dat wilt.
Alles wordt altijd op keurig geleverd, chapeau.
Ook als er iets zou zijn dan wordt altijd een goede oplossing gevonden.
Uitstekende winkel! Heel veel keuze, prompte levering. Deze mensen doen wat ze beloven!
de actie van sommige producten aan helft v d prijs was zeer verrast bij de aankoop van scheermesjes
Goede service en snel geleverd, blij met het e-mailtje dat het product weer op voorraad was
Zoals steeds verliep alles van bij de bestelling tot de levering héél vlotjes. De website is héél gebruiksvriendelijk en de afhandeling héél goed. De producten worden steeds de dag erna geleverd en zijn goed en degelijk verpakt. Is zeker een aanrader.
De service is uitstekend. Ik han mij vergist in een bestelling. Dit werd snel en efficiënt opgelost waardoor mijn bestelling geen vertraging opliep. De verzending was gratis en het verschil van de aankoopsom kreeg ik binnen 48 uur terug gestort.
Echt top!
Zeer betrouwbaar, snelle levering en veel keus ,een topdrogist. Ik beveel deze online drogist van harte aan.
Zeer goede shop, duidelijk en overzichtelijk, snelle levering, en vriendelijke klantenservice.
Ook goede aanbiedingen en gratis verzending boven de 20 euro.
Heel goede service : snelle levering, duidelijk omschrijving. Kan niet beter!