Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Esmeé19-04-2017

SUPER SURVICE!

Super makkelijk , duidelijk en optijd thuis bezorgt! Via de mail kun je bijhouden waneer het pakketje der is. In 1 word top!
Maya14-04-2017

Goede en betrouwbaar service !

Ik heb al 2 bestellingen gemaakt bij Superwinkel. Ben erg tevreden met de service en de prijzen. Alle 2 keer was makkelijk een product te kiezen en was het de volgende dag snel geleverd. Service is prima !
A. Rombeek14-04-2017

Eau de toilette Givenchy een snelle en goede service.

Een goede prijs van merkartikelen en de service is ook goed en snel. Ik heb er al verscheidene malen besteld en ik blijf terugkomen.

Toby14-04-2017

Niks op aan te merken!

Gekregen wat ik besteld had, netjes verpakt en de volgende dag in huis! Zoals het hoort, gewoon goede service!
Hristo Rusev12-04-2017

Zeer tevreden

Superwinkel, die heb ik gekozen vanwege de grote keuze en de scherpe prijzen. Was heel snel bezorgd ook! Makkelijk en leuk.
John12-04-2017

nog nooit 1 probleem ontmoet.

Prima winkel geen extra kosten en veel goedkoper plus nog nooit 1 probleem gehad. Dus ga gerust winkelen.
Jan11-04-2017

Snel en goedkoop

Als goedkoopste leverancier gevonden via kieskeurig. Duidelijke website en bestelprocedure. Na bestelling snel geleverd.
Henriette11-04-2017

Altijd goedkoper!

Super tevreden met mijn parfum bestellingen bij superwinkel.nl. Bij deze online winkel betaal ik voor mijn parfums veel minder voor ook nog eens meer ml. dan bij de bekende parfumerien. Bovendien is de service ook nog eens super. Voor mij geen betere en andere dan superwinkel.nl
Edwin08-04-2017

Tot nu toe nooit teleurgesteld

Altijd heerlijk shoppen via superwinkel.nl. Er staan duidelijke omschrijvingen bij de geuren zodat kiezen makkelijker wordt. Daarnaast is bestellen super gemakkelijk en de service is top!
siem08-04-2017

prima kwaliteit,snelle service en levering

Zag mijn product op deze site staan en was hier naar aan het zoeken,kreeg toen ook nog 2 flessen voor de zelfde prijs als bij andere voor1, product werd de volgende dag al geleverd in een goede verpakking en op het afgesproken tijdstip dat is pas service doen zoals ze op de site beloven. Ik weet nu waar ik in het vervolg moet bestellen
B. Kruger07-04-2017

Bestelling geleverd op ander adres als bestel/factuuadres

Deze shop was nieuw voor mij. Na zoekwerk via Google gevonden op internet. Was een gok op betrouwbaarheid maar zeer zeker niet teleurgesteld.
Arlette Gormez07-04-2017

Doet wat moet en eerlijke service zoals ze beloven !

Ik vind deze shop veruit de voordeligste en goedkoopste op de markt. Klantvriendelijke website ! vlugge afhandeling van uw aankoop en levertermijn;in één woord De Perfectie ! op alle gebied kan het niet beter verwoorden !
Anja Alberts06-04-2017

Absolutely fabulous!

Allereerst omdat het product het goedkoopst was, gebruiksvriendelijke site, betaalmogelijkheden en keurige levering en verpakking.
Seiko horloge02-04-2017

Snelle levering en mooie prijs.

Via de website horloge gekocht voor een nette prijs.Snelle levering (dag erna al geleverd).Een klein puntje van kritiek,De garantie kaart van mijn seiko horloge was niet afgestempeld.Heb deze zelf thuis maar ingevuld.hoop dat de garantie van 2 jaar dan ook geldig is.Verder geen op of aanmerkingen.Zeer tevreden.
w.f.oostra01-04-2017

aankoop parfum voor heren

onlangs mannen parfum gekocht bij Super Winkel. Ze komen hun beloftes voor de volle 100% na. de ene dag gekocht, daags er na kon ik het al ophalen bij een Post.nl depot. Alles goed en veilig verpakt en in de originele verpakking. Dus geen namaak, voor bijna namaak prijzen. Ik heb al vaker gekocht bij Super Winkel en raad iedereen die prijsbewust is deze on-line winkel aan.
John Thijssen30-03-2017

Super service en stipt op tijd geleverd

Ik kende de shop nog niet eerder en ben er al googelend bij uitgekomen. Ik heb besteld en ze hebben hub beloftes en toezeggingen waargemaakt. Snelle en correcte levering.
Marielle29-03-2017

Duidelijke en snelle service

De meeste parfums zijn een stuk goedkoper, dan bij andere winkels en ze worden ook nog snel geleverd!
Gerda29-03-2017

Goede en snelle service

Goede en snelle levering. Alles keurig verpakt, en dat ook nog voor een prijs die veruit het goedkoopste was. Het scheelde wel 40% met de parfumeriezaak waar ik normaliter kochtend.
Sabine29-03-2017

Goede afhandeling bestelling!

De webshop is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Het bestelproces is vlot te doorlopen en de bestellingsbevestiging e.d. volgens snel. Verzending goed geregeld en ook binnen de beloofde tijd.
Hertoghs Wilfried27-03-2017

perfect

Uurwerk besteld s' middags en de volgende morgend al ontvangen. De prijs van de Seiko was ook de goedkoopste van het net.
Huub27-03-2017

Helemaal perfect, efficiënt en snel! Superwinkel.nl.

Omschrijving , gebruiksvriendelijkheid van de overzichtelijke online Shop , levering en niet te vergeten de prijs waren allemaal uitstekend!
Thomas de trein peuterbed25-03-2017
4.0

Snelle reactie maar geen passende oplossing

4.0
Ik heb een peuterbed Thomas de trein besteld bij superwinkel. Het bleek helaas op 2 zeer zichtbare plekken behoorlijk schade te hebben. Gemaild met klantenservice en als reactie een vergoeding van 20 euro aangeboden gekregen of de mogelijkheid om te ruilen. De schade is zeer onaangenaam dat je zelfs de 50% korting niet zou accepteren dus een dag later gemeld dat ik liever wil ruilen of iig een vervangend onderdeel van het bed wil. Hierop is weer snel gereageerd door de korting hoger te zetten op 50 euro of het bed retour sturen want zij hebben dit bed niet meer op voorrad !! Dilemma !!!!! Man met gebroken arm thuis en ik moet het uitzoeken hoe ik het bed naar de afhaalpunt breng om achteraf met lege handen te staan want zij hebben geen andere bed op voorraad . Nu heb ik superwinkel om een passende oplossing gevraagd en ook aangegeven dat het niet in orde is om het gewenste product in goede staat niet te kunnen leveren maar wel van mij verwachten dat ik betaalde hulp moet gaan zoeken om dit beschadigde en onvervangbare bed retour te sturen. Enige positief op dit moment is dat zij snel reageren maar tot op heden geen passende oplossing.....wordt vervolgd
DE REU25-03-2017

snelle, prijskwaliteit service

gezocht, gekocht en geleverd. Alles op twee dagen, super! Ik zal zeker indien nodig deze website opzoeken, groetjes
A Keizer24-03-2017

In een woord: Uitstekend!

Duidelijke webshop, bestelling 20.00 uur geplaatst, volgende dag in huis. Erg prettig dat je goed op de hoogte wordt gehouden betreffende verzending en aflevertijd.
SimonV23-03-2017

Snel, simpel, super!

Fantastische winkel. Heel overzichtelijk en sterke aanbiedingen. Ik ben iemand die altijd op zoek gaat naar de goedkoopste, de beste service en lekker snel. Echt top!!