Deloox.nl

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kimberley23-08-2017

Goede service

Superwinkel doet tot zo ver zijn naam eer. Levering is zeer snel, parfum is goedkoop in vergelijking met wat er verder op de markt wordt aangeboden. Het zijn originele flesjes geen neppen....althans zo oogt het en ruikt het (geur blijft lang hangen..bij neppe parfums heb je dat niet). Ik zal zeker in het vervolg mijn parfum hier blijven halen.
Leen Brynaert23-08-2017

Snelle service ! Op minder dan 14u geleverd !

Goedkoper product maar zelfde kwaliteit! Snelle levering. Het pakket was binnen de dag geleverd. Gemakkelijk dat er veel ophaalpunten zijn!
H.J22-08-2017

snelle goede service

Eerste ervaring met aankoop van parfum bij Superwinkel.nl was helemaal top. Eenvoudig te bestellen, snelle levering, goede verpakking en laagste in prijs!

Lisa21-08-2017

Goede service

De parfum was een stuk goedkoper dan in andere winkels. Bovendien werd het gratis geleverd de volgende dag! Goede service noem ik dat!
Yves Menten20-08-2017

Top service en top producten

Zeer snelle levering en de parfum was veel goedkoper dan ergens anders. In de late namiddag besteld en de dag erna was hij al aan huis geleverd.
Carmelina19-08-2017

beoordeling Superwinkel.nl

De parfum die ik gebruik,is hier zowat de helft vd prijs bij Douglas en anderen,en ja, daar wordt ik heel blij van!!
Diana19-08-2017

Zeer gunstig geprijst

Al vaak mijn parfum besteld via deze site. Zeer betrouwbaar, snel geleverd en stukken goedkoper dan in de regulieren parfum winkels. En ja, 't is de originele, geen nep!
Jan17-08-2017

Top bedrijf!

Eenmaal na het vinden van wat ik wild, was het bestel proces lekker makkelijk. Volgende dag in huis.
Linsey17-08-2017

Top service!!!!

Parfum besteld, deze werden heel zorgvuldig ingepakt, en na de bestelling te plaatsen had ik de dag erna al de parfum in huis!!! Zeker aan te bevelen!!! Ik ga hier zeker nog bestellingen plaatsen!!
Anta17-08-2017

Super snel!!

Prima site, zocht een bepaald merk aftershave die lang niet overal leverbaar is.Supersnelle levering. Top!!
Aurore Massart17-08-2017

Snel, net en effectief! Perfecte dienst!

Service hyper complet, rapide et efficace, rien à dire à part qu'il ne faut surtout pas hésiter à commander! Produits parfaits. Je commande toujours de Belgique et déjà le lendemain ma commande est arrivée! Hyper volledige, snelle en efficiënte service, niets te zeggen, behalve dat het belangrijk is om niet te aarzelen om te bestellen! Perfecte producten. Ik heb altijd uit België en al de volgende dag mijn bestelling
Shayan17-08-2017

Great Online Shop, price and service.

Altijd scherpe prijzen, zeer goed service, snelle levering. Verschillende betalingsmogelijkheden. Medewerkers zijn zeer vriendelijk.
Anita Schenk17-08-2017

Super goede service!

Dat wat ik wilde hebben was bij deze shop het voordeligst! De website zag er vertrouwd uit en dat bleek ook. Goede en snelle service en veel informatie over de bestelling die onderweg was.
Gozer met maar 2 GB in z'n Nas16-08-2017
3.0

Jammer

3.0
Kocht 8 GB Ram voor mijn Nas, nadat tweakers een melding gaf dat het onder mijn prijs kwam. Overal rond de €60. Bij deze winkel €47,50. Leuke deal leek mij. Nooit geleverd. Geen idee waarom. Werd niet aangegeven. (Ze konden er meer voor krijgen? Niet uitverkocht of zo). Geld werd na een paar (3) dagen wel netjes terug gestort. Hoewel dat in deze tijd ook wel sneller zou kunnen (Enkele linker muisklikken) maar goed. Ondertussen ook 3/4 keer een review aanvraag gehad, dus bij deze.
Hanneke15-08-2017

Goed.

6 augustus een bestelling van parfum gedaan. Bericht dat ik het uiterlijk 11 augustus binnen heb. 15 augustus nog niets ontvangen. Mail gestuurd hierover. Bericht terug dat ik de bestelling kon annuleren en geld retour op de bank. Vervolgens hoor ik hier 3 dg niets over! Inmiddels hier weer op gereageerd. Ben benieuwd!
Florine15-08-2017

TOP!

Ik had mijn parfum meteen de volgende dag nodig in verband met vakantie. Super fijn dat er een optie is om te betalen na je ontvangst, hierdoor heb ik altijd meer vertrouwen in online winkelen. Bestelling de volgende dag ook in huis. Kon niet beter/sneller!
Ad Bax14-08-2017

snel en goed geregelt

Makkelijk en prijstechnisch zeer goed, ook duidelijk en snelle afhandeling kortom een plezier om ia superwinkel te winkelen
N.Vogels14-08-2017

Betrouwbaar, aangename prijs en snelle levering!

Al een paar keer mijn favoriete parfum besteld omdat deze bij superwinkel het goedkoopst is. Scheelt nl tot wel €40,- in prijs met de bekende parfumwinkels! Daarbij komt een snelle levering en nooit een probleem dus zeer betrouwbaar!
Anna13-08-2017

Snel geleverd voor een mooie prijs

Mijn product (parfum 75 ml) werd ondanks de breekbaarheid van de fles netjes aan de deur afgeleverd. Wat ik wel vreemd vond, was dat het product te vroeg kwam. Ik had aangegeven dat ik graag wilde dat het op mijn thuiswerkdag kwam (met de zekerheid dat ik het pakketje kon ontvangen), maar ze kwamen het een paar dagen eerder bezorgen. In dit geval was het geen cadeautje o.i.d., maar als het dat wel was, zou de verrassing er voor mijn partner af zijn geweest.
Eggae13-08-2017
2.0

Slechte communicatie

2.0
Ik zou woensdag mijn pakket krijgen. Zaterdag nog niets ontvangen. Geen enkel mailtje of uitleg, vooral dat maakte pissig.
Mark Hollanders12-08-2017

Goedkoop en snel

De goedkoopste winkel voor het produkt dat ik wilde hebben. Snel en zonder problemen geleverd. Wat kan een mens nog meer wensen?
H van Weeghel11-08-2017

Hele goede service

Deze shop vind ik prettig alleen al voor de snelle levering en heel veel soorten parfums vandaag besteld morgen al in huis. De parfums zijn ook goedkoper dan in de winkels.
GZ11-08-2017

Super service

Geweldige winkel. Producten zijn veel goedkoper dan elders. Levering verloopt heel vlot. Status van de levering via de mail. Perfect!
Rian Goertz11-08-2017

Top!

Goedkope parfum gekocht die bij de douglas veel meer zou kosten! Na betaald te hebben was het pakketje zeer snel binnen en kan ik nu genieten van mijn heerlijke parfum!!
steijger10-08-2017

geweldige levering en goedkoper als in de winkels

gewoon helemaal toppie,levering en produkt prima in orde!!Kan het een ieder aanbevelen.Zowel voor gezichtsverzorging als een heerlijke parfum of lichaamsverzorging.