Deloox.nl
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Deloox.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Gebruik zelfShiseido.Bij jullie het goedkoopste. Goede site.Dik tevreden.Binnen 1dag in huis. Dus...volgende aankoop bij jullie.
Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen en super snelle levering. Zeker aan te raden.
Van tevoren email contact gehad met super winkel of het artikel nog aanwezig was. kreeg antwoord op mijn vraag. Heel blij mee. Een duidelijke site, goede prijs, en een super snelle levering.
Verpakking was wel beschadigd door het transport, artikel was intact.
Dank jullie wel.
snelle levering en de prijs is altijd lager dan waar dan ook ik kan superwinkel.nl aan iedereen aanbevelen top..
De zonproducten die ik zocht waren nergens in de winkels in Belgie te vinden.
Daarom zocht ik op internet en vond ik Superwinkel.nl.
Ik kon de producten van l oreal direct kopen en twee dagen later werden ze
geleverd. Snel en goed verpakt.
Mijn gekochte product was nergens goedkoper. Prima site en snelle verzending.
gaan niet serieus met een klacht om ( gaan een artikel wat retour wordt gezonden waarvan ik dacht dat het zou worden opgestuurd naar de leverancier thuis in huiselijke sfeer uit proberen) NIET professioneel !!! Krijg hem vervolgens beschadigd en smerig terug !
Zeer snelle respons, zeer snelle afhandeling, perfecte webshop! Een echte aanrader.
Gewoon helder en duidelijk
Belofte dat mijn bestelling er de volgende dag zou zijn, zijn ze ook echt nagekomen.
Maak dat helaas wel een anders mee
Positieve eerste ervaring met de shop, duidelijk, zeer voordelig en gebruiksvriendelijk. Zeer snelle levering! Zou t iedereen aanbevelen 😀
goeie overzichtelijke site, prijs - kwaliteit kan niet beter en heel snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
Fijn winkelen . Alleen voor 22.00 uur bestelt volgende dag binnen gaat niet op. Een dag later gekomen
Werkelijk alles klopte: gebruiksvriendelijke site, uiterst snelle en volledige levering!
producten werden op heel snelle wijze geleverd. De berichtgeving mbt de status van de behandeling was top.
Snelle levering en concurrerende prijzen. Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 30. Genoeg betalingswijzen en afleveringsopties!
Kortom goede en betrouwbare webshop!
Bluetooth koptelefoon gezocht, gevonden en gekocht bij Superwinkel. Scherpste prijs, gratis verzonden en Supersnel.
Ik ben super tevreden van superwinkel nl. de goedkoopste voor mijn parfum en snelle levering alles altijd correct makkelijk te bestelling ....wat wil je nog meer ;-) TOP
Heerlijke eerlijke geuren
De prijs heel aantrekkelijk
En supersnel en heel netjes bezorgt
Gewoon top
Top winkel gister avond om 21-15 Hugo Boss parfum besteld en de volgende dag om 10-30 in huis
Via een zoekopdracht voor een herenparfum op de site van Superwinkel.nl beland. Meest voordelige keus en snelle levering gaven voor mij de doorslag. Omdat het een cadeautje was heb ik het tegen een kleine vergoeding in laten pakken. Zag er fantastisch uit. Echt een aanrader deze shop!
Supervoordelig super snelle levering super veel keuze ben zeer tevreden met de superwinkel top
Goede producten, goede service en een snelle levering. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Producten zijn goed verpakt. Bovendien kun je kiezen uit mooie cadeauverpakkingen.
Mijn eerste bestelling. lekker snel geleverd! Alles correct. Meer kan ik er niet over zeggen.
Snel goedkoop en orginele geuren die men bij parfumerie dikwijls niet meer te krijgen zijn en goed verpakt dus toppie
Zeer goede service, snelle levering, vandaag besteld morgen in huis, goedkoop en lieve mensen.