123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Na positieve ervaringen van enkele jaren geleden met 123apparatuur opnieuw iets besteld (tafelmodel koelkast). Gebruikersvriendelijke site, vlotte manier van afhandeling van bestelproces. Pluspunten voor daarna: zeer adequate informatie over het afleveren van de bestelling (SMS 's morgens vroeg met verwachte time slot, ca. 30 minuten voor levering een telefoontje van de bezorger "ik ben er over een half uurtje" (en dat was ook zo)). Gemakkelijk per pin betaald, oude apparaat mee, kortom zeer tevreden over alles. Alle afspraken volledig nagekomen!
Snelle levering en goedkoop en heel belangrijk leverings tijdstip kan gekozen worden, zeer tevreden met mijn bestelling bij deze shop :)
Zeer persoonlijke en professionele communicatie. Geen lange wachttijden aan de telefoon. We hebben een mooi product voor een scherpe prijs gekocht met een keurige bezorging.
Duidelijk opgezette webshop. Goede info over producten en gemakkelijk te vinden
Prima prijs-kwaliteitverhouding.
Prima telefonisch advies door medewerker..
Snelle en correcte levering.
Ik kreeg een heel interessante offerte voor het apparaat dat ik graag wilde. Bij de telefonische bestelling werd ik deskundig te woord gestaan. De communicatie over de levering verliep vlekkeloos. De chauffeur controleerde in mijn bijzijn of het apparaat onbeschadigd was. De afspraak voor de montage liep ook meteen soepel.
Ik heb al eerder een afwasmachine gekocht bij 123 keukens en heb heb daar een hele goede ervaring mee,nu is mijn koelkast kapot en ben eigenlijk gelijk op jullie site gaan kijken en heb er 1 besteld..
Goeie winkel met scherpe prijzen!
Winkel denkt met je mee als je er iets tussen hebt staan waar je misschien overheen hebt gekeken. Raad de winkel zeker aan!
We waren op diverse plaatsen geweest voor keuken apparatuur ,maar we vonden niet wat we zochten sterker nog we raakte in twijfel, bij 123 apparatuur werden we super geholpen, sterker nog binnen een uur hadden we precies wat we wilde tegen een mooie prijs .
Ook de leveringen van het apparatuur verliep super .ik zou zeggen perfecte zaak om zaken mee te doen 👍
Super goede prijs, beste prijs op het internet betreffende koelkasten! Als ik toekomstig weer een koelkast nodig heb dan kom ik zeker op deze site terug!
's Avonds nog tot 21.00 uur persoonlijk telefonisch bereikbaar, goed telefonisch advies en direct leverbaar, binnen 24 uur. Daarbij ook nog eens een goedkoper dan de grote concurrenten.
Prima telefonische voorlichting en goed bereikbaar . Gemakkelijk te bestellen en prima prijs.
Leveringstijd goed van te voren gemeld en ook dat klopte. Betaling via pin ook erg gemakkelijk.
Snelle service, goed werkende webshop! Snelle leveringen! Chauffeurs helpen altijd goed mee!
Snelle reactie en een mooie duidelijke offerte. En een goede korting op de kookplaat
Overzichtelijk webshop, tevens een gunstige prijs ten opzichte van andere webshops.
zeer duidelijk en goede snelle site , zou deze site zo aanraden aan onze vrienden en familie
Al vanaf het eerste telefonische contact met Pim waarin ik op zoek was naar een geschikte plafondunit ben ik zeer kundig en professioneel geholpen. Door het tevens verkrijgen van een goede prijs heb ik voor 123apparatuur gekozen want zoals ik Pim ook verteld heb had ik ook de mogelijkheid om voor een ander merk, grotere uitvoering voor dezelfde prijs bij een concurrent te kiezen.
makkelijke en overzichtelijke site. je kan makkelijk en uitgebreid je voorkeuren aangeven en alle specificaties worden goed weergegeven. 123apparatuur maakt het online shoppen zeer eenvoudig en fijn.
Voor het eerst een product gekocht en prima bevallen.
Je kon zelf de dag kiezen en dat was een zaterdag wat voor mij het beste uitkwam.
S,morgens een mailtje gekregen van de tijd .
Ik kom zeker terug bij jullie.............
Overzichtelijke website waarop alle specifieke wensen makkelijk zijn in te geven. Het zoekresultaat is er dan ook naar. Algehele vrijheid over planning van levering.
Na teleurstelling over de plaatsing van een nieuwe koelvries combinatie door een concurent bedrijf ben ik bij 1-2-3 Keukens op een uiterst vriendelijke, professionele en zorgvuldige manier geholpen.
De koelvries combinatie stond binnen 16 uur bij mij binnen waarna de " helden" van installatiebedrijf Helden de combinatie hebben geïnstalleerd. Ook zij gingen zeer zorgvuldig en rustig te werk. Kortom ik ben een uiterst tevreden klant.
Ik geef deze site een 9 omdat het een goede, overzichtelijke website is. Ook is de prijs erg aantrekkelijk. Bijna nergens anders is apparatuur goedkoper te vinden!
Goede uitleg over product en snel geholpen.
Ook de aanwezige montageservice is een meerwaarde
Keuze was min of meer per toeval. Tijdens telefonisch contact vriendelijk en goed geadviseerd , waarbij alle mogelijkheden aangereikt werden. Men gaf blijk goed te weten waarover men praat.
Deze shop geeft mij gemakkelijk en snel overzicht van de produkten, en een prijsopgave wordt zeer snel beantwoord met genereuze kortingen!