123Apparatuur.nl
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2
Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke website, vriendelijk personeel , scherpe prijzen. Ruim assortiment
Ik ben erg prettig en vakkundig geholpen door medewerkers van 123apparatuur. Website is duidelijk en overzichtelijk met de juiste productinformatie.
Een hele goede service en voorlichting bij het kopen, heel fijn om er te zijn en een eerlijk advies dat is iets wat ik heel belangrijk vind .
Snelle afhandeling, duidelijke website en goede prijzen. Niet duur. Snelle levering.
Artikel wordt netjes op tijd geleverd.
Duidelijke webshop, goede prijzen voor de apparatuur, makkelijk te navigeren in de shop.
Klantenservice goed bereikbaar.
123 apparatuur handelt snel en levert snel uit tegen een prima prijs! Wat mij betreft de standaard webshop voor keukenapparatuur.
Ik kan de winkel 123apparatuur.nl aan iedereen aanbevelen!!!!!
Ik ben supertevreden over het ganse bestelproces tot en met de levering inbegrepen.
Ik had zeer snel een duidelijke offerte, prijs was ook heel goed, kort erna kreeg ik al een mailtje dat de oven ging geleverd worden vandaag (14 mei), deze morgen kreeg ik om 7 uur een mailtje met het tijdsvenster (in mijn geval tussen 10 en 14 uur).
Om 11u40 kreeg ik een vriendelijk telefoontje van de bezorger dat hij er om 13 uur zou zijn en inderdaad hij was stipt op tijd en hij heeft ook zoals overeengekomen de oude oven meegenomen.
De bezorger was zeer gedienstig, nogmaals hartelijk dank hiervoor !!
Ik geef dan ook mijn complimenten aan het ganse team van 123apparatuur.nl voor de superfijne samenwerking !!!
Ik kan deze website aan iedereen aanbevelen.
zeer goed geholpen door ..... (weet zijn achternaam zo niet) door advies en uitleg te krijgen van 123apparatuur.nl
We zijn zeer goed via de telefoon voor gelicht over een inductie kook plaat.
Hij is net besteld dus nu de aflevering nog afwachten.
Duidelijk en persoonlijk advies door ervaren verkopers. Blijven beschikbaar voor vragen en advies.
Makkelijke en overzichtelijke website, voldoende informatie, gevarieerd aanbod.
Goed advies, super scherpe prijzen! Ik kon geen enkele andere leverancier vinden die zo scherp kon leveren. Werd erg goed geholpen! Vriendelijk personeel. Snelle afwikkeling.
Onze oude inbouwoven gaf na 9 jaar de geest. Via de site van Kieskeurig bleek 123apparatuur.nl de beste aanbieding te hebben voor een soortgelijk model. En ook nog eens de snelste levering. En daarin werden we niet teleurgesteld. Bovendien werd het oude apparaat kosteloos meegenomen. Veel betere service, lagere prijs en duidelijkere website dan veel anderen.
Ik vind 123apparatuur een absolute aanrader. Wij bestellen nu voor de tweede maal al onze inbouwapparatuur bij 123apparatuur en tot nu toe met een uitstekende service. De artikelen worden aan huis bezorgd, zijn keurig verpakt, de communicatie verloopt erg goed en het is zelfs mogelijk alles te bekijken in de showroom. In prijs scheelt het ontzettend veel met wanneer je naar een keukenboer of andere website gaat. Kortom, topkwaliteit voor een leuke prijs.
Excellent service! Great website with clear explanation of each product - very intuitive
Goede website
Duidel overzichtelijk en snell reactie tijd
Ook sterk concurerend
Online een bestelling geplaatst (9-05-2019), zeer overzichtelijke site en geen problemen bij de bestelling.
Op de factuur stond levering zsm, de volgende dag al in gebruik genomen.
Nu kunnen we weer genieten van de heerlijke gerechten uit onze oven. (CMG8760C1)
Prima service, direct gebeld over mijn verzoek. Goede uitleg en directe uitvoering. Bestelling netjes telefonisch aangekondigd . De Siemens oven is al in gebruik.
Deze shop is de goedkoopste qua prijs voor de quooker flex combi RvS. Er worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.
Ideaal is bestellen tot 23.59u en de volgende morgen wordt de bestelling meteen geleverd. Daar zitten nog geen 12u tussen!!
Bij de levering belt de chauffeur netjes een half uurtje van te voren om te zeggen dat hij onderweg is.
Kan alleen maar zeggen: dit is super!!!!! Zo hoort iedere winkel te zijn.
Want via IDeal moet je wel direct betalen, dan mag een winkel ook direct leveren!
Makkelijk te bestellen. Duidelijke omschrijving bij het product. Heel fijn dat er telefonisch een bezorgafspraak wordt gemaakt en dat dit per email weer bevestigd wordt en dat ook nog eens de chauffeur een half uur van te voren belt. Erg goede service!
Heel fijne telefonische verkoper, waarbij goed geholpen wordt met de technische begeleiding, zodat je zeker bent dat je de juiste onderdelen kiest die ook bij elkaar passen. Daarna keurige and razend snelle, scherpe offerte.
De winkel geeft een eerlijk beeld over het product dat je zoekt.over prijs en kwaliteit.
Goede assitentie met het maken van een keuze.
Snelle reactie omtrent de vragen die ik gesteld had.
Via kieskeurig bij 123apparatuur.nl terecht gekomen en door de heldere, makkelijke site daar ook meteen besteld.
Op de site staat echter voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Dit klopt gelukkig niet.
Ik had een oven besteld en deze was binnen 3 dagen bezorgd. Dag van te voren belde het bedrijf wanneer ik hem geleverd wilde hebben, toen ik zei zo snel mogelijk zei ze gelijk is morgen goed? Toen ik had toegestemd zei ze dat ik om 7uur een smsje zou krijgen en de bezorger 30 minuten van te voren zei bellen. Ook dit was helemaal waar, echt top service!!!!