123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hans11-09-2019
Goede service en correcte afhandeling. Houden zich aan afspraak en leveren op tijd. Degelijk en betrouwbaar.
Andre11-09-2019
Vlotte service, vriendelijke medewerker. Mooi artikel tegen goede prijs. Klasse!,
Nick Karis11-09-2019
goedkoop en makkelijk te bestellen. De levertijd is ook super snel. Website vind ik voor verbetering vatbaar.

M. Dronkers10-09-2019
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, snelle service en vriendelijke en snelle reactie op vragen.
Corsiva10-09-2019
Goed advies en geholpen door (..), Kennis gaat tot in detail van merk vergelijking, modellen en opties. Ook werd telefonisch goed geadviseerd over het formaat vaatwasser. Wat verder gaat dan alleen de breedte. In een dag geleverd. Bedankt!
PATRICK10-09-2019
Prijzen zijn goed. Ze hebben div. Merken Reageren snel op de mail netjes te woord gestaan
arie09-09-2019
Zeer snelle en correcte levering. Op het afgesproken tijdstip netjes een berichtje ontvangen wanneer men de vaatwasser kwam brengen. Binnen het afgesproken tijdstip afgeleverd en oude apparaat mooi afgevoerd.
Albert09-09-2019
Site navigeert zeer makkelijk en laat van de meeste producten prijs en beschikbaarheid zien. Uitgebreide dokumentatie van alle apparaten inclusief tekening met maatvoering. Offerte aanvraag binnen een paar uur beantwoord en per telefoon snel ook nog een paar opties/advies doorgenomen. Vriendelijke en bekwame staff.
Javaan09-09-2019
gestructureerd, ordelijk, marktconform en geeft eventuele potentiële klanten rustig de tijd voor het nemen van een beslissing. Er wordt geen druk gelegd op klanten vanuit 123apparatuur.nl
Francis09-09-2019
Bij een vraag over de prijs van een afzuigkap werd ik netjes terug gebeld. Ik kreeg veel eerlijke en duidelijke info en advies over de producten. Klantvriendelijkheid, eerlijkheid en goed advies is voor mij een reden om daar te bestellen.
Jeantien09-09-2019
Scherpe prijzen en een verkoopafdeling die je graag uitleg geeft en adviseert over de producten en zelfs de moeite neemt om een mail te sturen met plaatjes van de artikelen met toelichting. bedankt!
Lia07-09-2019
Duidelijke site, bij telefonisch contact niet lang hoeven wachten tot dat ik iemand aan de lijn kreeg, goed te woord gestaan, ook chat ging prima en duidelijke terugkoppeling op mijn vragen, levering moet nog plaatsvinden.
C.Nooijen06-09-2019
Duidelijke website met veel informatie van de artikelen. Een snelle levertijd, mooi apparatuur wat goede merken. Alle informatie staat helder weergegeven.
Wilco06-09-2019
Super snel het apparaat gevonden wat ik zocht tegen de best mogelijke prijs. Mij gaan jullie nog wel eens terugzien.
Jonkman05-09-2019
Vriendelijke en correcte medewerkers die zeer deskundig antwoord konden geven op vragen. Veel aan deze informatie gehad. We mochten zo vaak als we wilden bellen voor de informatie. Goede aanbiedingen van apparatuur.
Hulshof05-09-2019
Dit is een bedrijf ,dat als je duidelijke afspraken maakt,deze ook voor 100% na gekomen wordt. Niets anders dan lof voor deze ondernemer ,keurig alles volgens afspraak geleverd ,en zelfs op de plek gezet. HELEMAAL TOP Bedankt mensen
School voor psychodrama05-09-2019
Snelle levering je kunt kiezen wanneer/ welke dag het geleverd word. Chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam toppie bezorging.
Peggy05-09-2019
Goede service! Alles is netjes opgelost. Zoals het hoort. Ze brengen je netjes op de hoogte van alles. Half uur voor levering netjes telefoon dat ze er aan komen.
Maarten04-09-2019
Ik was op zoek naar een afzuigkap. Bij hun op de site terecht gekomen, de prijs was hetzelfde als bij andere aanbieders. Gebeld, want er staat bij bel voor de dagprijs. Ging er nog 15% van de prijs af! Netjes geholpen, dag voor aflevering een sms en een mailtje. Dag van de aflevering sms en mailtje met tijdsindicatie. Gebeld half uurtje voor aflevering! Top service! Zeker een aanrader!
Noud Poels04-09-2019
Snelle betrouwbare levering, en mooie scherpe prijzen. Ben zeer tevreden met deze firma.
j w bakker02-09-2019
apparatuur op tijd geleverd. 1/2 uur van te voren gebeld om precieze tijd aan te geven. bij aflevering apparatuur op beschadiging gecontroleerd.
Harry02-09-2019
Wat een goed advies. Komen zelf met alternatieven. En dat is weer voordelig voor de consument. dank voor de service
Monique02-09-2019
Site is makkelijk er worden geen rare persoonlijke vragen gesteld, bij eerdere bestelling is er wel even nagebeld maar niet aangedrongen op koop. Dat voelt goed. daarna is na bestelling van alle apparatuur en blad alles prima geleverd en het blad vakkundig geinstalleerd.
harry49er02-09-2019
Na mijn aanvraag voor een offerte van een Siemens apparaat, binnen 20 minuten een offerte met de mededeling dat het toestel bij bestelling voor 16.00 u. de volgende dag geleverd kon worden en ook nog tegen de beste prijs. Heb het toestel na intern overleg besteld en inderdaad binnen 24 uur geleverd. Chapeau voor jullie goede service.
van Rossen Hans01-09-2019
Duidelijke site. Eenvoudig om producten te vinden en te bestellen. Vlotte bezorging met veel keuze in bezorg momenten.