123Apparatuur.nl

123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
9.2

Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123Apparatuur.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Maarten06-11-2019
Bij 123Apparatuur wordt je vriendelijk geholpen door medewerkers met kennis van zaken. Geen verkoop-praatjes maar echt advies gewoon aan de telefoon. Zo hebben ze goed meegedacht met vario scharnieren voor de vaatwasser, zodat ik een betere keuze kreeg in mogelijkheden. Ook waren en opties voor afwerking van oven en magnetron, waar ik niet vanaf wist en waarin ik dus goed extra advies kreeg. Ze helpen je graag, zonder koop verplichting en uiteindelijk met zeer tevredenheid geslaagd. De service die je krijgt bij de lage offerte prijzen is dus uitstekend. In week 52 krijg ik mijn spullen :-) Maarten.
John Klinker06-11-2019
Bij 123apparatuur via email prijs opgevraagd van inbouw apparatuur en scherpe prijs gekregen snelle reactie op emails. Ik werd gebeld dat alles op voorraad was en de volgende dag netjes thuis bezorgd. Om 7.00 ochtends een sms hoe laat ze komen en ook nog een half uur vtv gebeld door de bezorger. Ook pinnen bij de bezorger was geen probleem. Al met al een goede ervaring met 123apparatuur. Groeten John Klinker
Priscilla06-11-2019
Omdat wij een volledige nieuwe keuken krijgen en behoorlijk twijfelden tussen Bosch en Siemens, van beide merken een offerte opgevraagd. Met het meeste geduld van de wereld werd ik geholpen door Francisca die, door ons getwijfel, de offertes meermalen heeft aangepast. Door de adviezen en uitleg van Francisca toch een keuze kunnen maken!

tevreden klant06-11-2019
Ik heb gekozen voor deze winkel doordat mijn ouders hier ook tevreden over waren. Het bestellen was makkelijk en het aanbod is goed.
Smit06-11-2019
Goede prijzen en duidelijke informatie op de site. Gebruiksviendelijk bestellen en veel betaalmogelijkheden. Wel jammer dat je alleen de leverweek en niet de dag kon kiezen.
W.Breen05-11-2019
Heel goed geïnformeerd over het product dat ik wilde kopen Verkoper wist veel van het product af Wij hebben hier al meer spullen gekocht en dat is ons zeer goed bevallen Je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan
M.Verkuil05-11-2019
Ik heb even gebeld over de keuze van een inbouwvaatwasser. Ik kreeg een eerlijk advies over de kwaliteit en dat maakte dat ik uiteindelijk voor een kwalitatief betere machine koos.
jan05-11-2019
Natuurlijk de prijs maar zeker ook het telefonisch contact met een goed advies.
Maaike05-11-2019
Scherpe prijs, 's avonds om 22 uur besteld de volgende ochtend om 7.30 uur al in huis! Tot in de keuken geleverd, en oude vaatwasser gelijk mee terug genomen. Super service!
Ronnie05-11-2019
Een zeer overzichtelijke website, met een goede prijs bij een mooi overzicht!
Leo05-11-2019
Snelle reacties op de aanvraag. Eerlijk over de apparatuur ( worden geen duurdere modellen aangeprezen ). Geven goede uitleg wat wel kan en niet kan. Tot nu toe erg tevreden.
Ton04-11-2019
Ik wilde een koelkast bestellen, en mijn keuze viel op een model dat volgens de site direct leverbaar was. Ze vermelden ook dat hij de volgende dag geleverd wordt, indien voor 23:59 besteld. Vandaag heb ik gebeld en gevraagd wanneer hij afgeleverd zou worden. Nu blijkt dat hij niet bij 123 apparatuur op voorraad is, maar bij e importeur. De levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 dagen, afhankelijk van wanneer de importeur hem bezorgt, en dan moet hij door 123 apparatuur nog bij mij bezorgd worden. Volgens een medewerker komt dit doordat de website in het weekend niet bijgehouden wordt, maar als ik nu kijk (het is inmiddels 17:56) staat het betreffende model koelkast op hun website nog steeds vermeld als voorradig.
Marianne04-11-2019
Prima en snel geholpen, uitvoerig meegedacht. Hebben zelf het initiatief genomen om mij op een beter alternatief te wijzen. Vriendelijk personeel. top!
Buitengewoon-Achterhoek.nl04-11-2019
Even gebeld voor zekerheid op voorraad zijnde van het produkt: vriendelijk geholpen en produkt kon telefonisch worden besteld. Ideal-linkje per mail ontvangen en produkt was al besteld. Wat een service, zo makkelijk hebben we het nog niet mee gemaakt! Super service!
Nadine04-11-2019
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de goede prijs, snelle levering en kwalitatieve koelkast. Heel tevreden over de levering, je kunt vooraf aangeven welke dag je voorkeur heeft en er werd zelfs pro-actief 15 min. voor levering even gebeld dat ze eraan kwamen. Onze wijnkoelkast heeft de perfecte hoogte voor inbouw, ziet er strak uit, heeft 2 temperatuurstanden en is niet te duur. Alles is netjes verpakt. Dus al met al zeer tevreden :-).
JSU03-11-2019
Al diverse keren apparatuur besteld altijd op afgesproken tijd/dag tegen een mooie prijs, niet vaak dat je een goedkopere prijs op het internet tegenkomt!
Renders02-11-2019
Site was erg goed en duidelijk. Eenvoudig in te vullen ook is het goed en duidelijk om de lever datum te kiezen.
LP02-11-2019
Goed overzichtelijk site! Snel gevonden wat ik wilde hebben. Ook het bestellen en betalen werkte vlekkeloos.
Vriendelijk01-11-2019
Goede en vriendelijke service, zowel telefonisch als per mail. Denken met je mee.
M01-11-2019
Duidelijke website. Bedrijf reageert snel. Veel apparatuur op voorraad. Scherpe (onderhandelings)prijzen. Vlotte levering
Julitta01-11-2019
Voor mijn keukenverbouwing kocht ik al mijn keukenapparatuur bij 123apparatuur.nl. Omdat er veel aanbod is op de website en ik graag meer wilde weten heb ik een afspraak gemaakt met 1 van de medewerkers. Xxx heeft mij goed en deskundig geholpen. Hij heeft veel kennis van de verschillende merken en wist aan mijn keukenwensen te voldoen. Hij praat absoluut niet het duurste aan! Na mijn keuze werd er een offerte gemaakt en ik had zelf de keuze of ik bepaalde producten kon 'downgraden' of 'upgraden'. In mijn offerte had ik het een en ander qua apparatuur gewijzigd en de wijzigingen kwamen altijd goed door en bij vragen werd ik altijd netjes te woord gestaan. Ik kan iedereen 123apparatuur aanbevelen, je wordt goed geholpen en de medewerkers hebben kennis van zaken. Xxx l heeft mij goed geholpen en had goede ideeën en aanbevelingen voor mijn droomkeuken.
frans vos31-10-2019
heldere site, goede informatie. snelle levering. breed assortiment aan producten. kortom zeer tevreden
Malries31-10-2019
Scherpste prijs gekregen middels offerte. Hele snelle reactie/ offerte per mail, vriendelijk telefonisch geholpen.
van der Helm31-10-2019
Wij hebben een afzuigkap hier gekocht. (Siemens) Ontzettende goede keuze. Goede uitleg ervan. En de betaling gaat ook heel gemakkelijk je kunt je eigen keuze maken. En dan de service binnen 24 uur. Geweldig correcte afwerking. Inmiddels hangt hij ik ben er gelukkig mee. Dank voor de hele snelle service. Mevr
Bianca30-10-2019
Deze site snel gevonden en snel een offerte aangevraagd. Nu ben ik erg benieuwd wat de prijs is van het product.