Informatie over waterspeelgoed

Veel kinderen vinden het leuk om in de tuin, op straat, op het strand of in het park een potje te voetballen. Dit is natuurlijk geen professionele wedstrijd, het is puur voor de lol. Een huis-tuin-en-keuken spelletje voetbal kan ook met een plastic bal gespeeld worden. Hier is geen professionele voetbal voor nodig.

Bekijk alle Waterspeelgoed

Naar het zwembad

Als je met je kind naar het zwembad gaat, kun je bijvoorbeeld opblaasbaar speelgoed als een krokodil of walrus meenemen. Je kind kan hier heerlijk op ronddobberen. Heeft je kind nog geen zwemdiploma? Doe je kind dan altijd zwemvleugeltjes om. Dit is veilig, want je kind blijft met de bandjes namelijk drijven.

In de tuin

Voor waterpret hoef je niet altijd het zwembad of het strand op te zoeken. Een simpel opblaasbadje in de tuin, op het balkon of dakterras is ook leuk! Ook een waterpistool en snorkelset zorgen voor veel plezier.

In bad

Ook in bad kan je kind lekker spelen en van het water genieten. Je slaat dan twee vliegen in een klap. Je kind wordt lekker schoon en hij heeft nog plezier ook. In bad gaan wordt nog leuker als je je kind badspeeltjes aanbiedt als badeendjes, badboekjes en ander badspeelgoed als bootjes. Zorg wel dat het in bad gaan veilig is. Laat je kind nooit alleen en zorg dat je shampoo, washandjes en handdoeken bij de hand hebt.

Beste waterspeelgoed
Populairste waterspeelgoed