De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele DG 7440 - Inbouw - Roestvrij staal op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
DG 7440 stoomoven gekocht, er kan veel met deze mooie goede inbouw stoomoven. We hebben de stoomoven pas een week maar het geeft aan waterreservoir vullen of legen. In het programma staat ook in dat het zichzelf kan wassen en drogen is af te lezen op het scherm. Fijne stoomoven waar meer mee kan dan dat we nog niet weten. Plus 2,5 jaar extra garantie via registratie.
Miele stoomoven is een fantastisch apparaat. Bijna elk gerecht kan ik er in bereiden, maar vooral groente en vis is perfect. Metname bij vis weet je zeker dat het goed bereidt is. Mooi design en goede service van Miele die alles hebben geinstalleerd.
Wat een fijne oven. In het begin is het even wennen, maar binnen 1 week ging ik deze oven dagelijks gebruiken. Ik stoom alle groenten, aardappelen, rijst (perfect, nooit meer aanbranden), appels (even stampen en je hebt heerlijke appelmoes,). Ik gebruik het ook wel voor het stomen van vis en kip, maar dat vind ik ook wel lekker uit de'gewone' hete lucht oven. Ik kook zelfs mijn eieren in de stoomoven.. Perfect. Miele staat voor degelijke kwaliteit en gebruikersvriendelijk. Eens in de zoveel tijd moet je de kalktablet vervangen, maar bij Miele wijst zich dat vanzelf. Zeer tevreden!