Philips 5000 Series Double Walled Kettle - 1.7L, 2200W, Black

Philips 5000 Series Double Walled Kettle - 1.7L, 2200W, Black

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 45,04Bekijk alle aanbieders
Mareview21-05-2024

Praktisch en prachtig.

Ik heb deze waterkoker een paar weken mogen testen en hij doet zeker wat hij belooft. De waterkoker staat niet alleen goed in je keuken maar is ook erg veilig en milieuvriendelijk door de dubbele wand: die zorgt er namelijk voor dat de buitenkant koud blijft en de binnenkant warm. Er past 1,7L water in, dit is helaas niet aan de buitenkant af te lezen, maar wel aan de binnenkant en dit werkt iets onhandiger maar is prima. Hij doet er 6 minuten over om 1,7L te koken en 2 minuten voor een grote kop thee. Ik heb daarnaast het idee dat hij minder snel kalkresten heeft dan mijn oude waterkoker en door de vorm is hij ook makkelijker schoon te maken. Helaas is de deksel niet enorm handig, deze moet je open klikken door op een knopje te drukken en het deksel gaat dan maar een kiertje open. Je kan dit met je handen verder open trekken, maar dit is niet handig als je net water hebt gekookt en het deksel heet is.