Na paar weekjes wachten kwam de Rowenta vlekkereiniger eindelijk binnen. We keken er zo naar uit want waren al een tijdje op zoek naar eentje. We hebben eens een wat duurder apparaat geleend van iemand maar die aankopen wat nog een grote stap voor ons. Deze Rowenta vlekkenreiniger is een stuk vriendelijker qua prijs en Rowenta voor ons een goed kwalitatief merk dus we hadden zin het apparaat snel uit te testen. Ons kleed was namelijk enorm vaak het slachtoffer van omgevallen drinkbekers van de salontafel... vlek op vlek hebben zich opgestapeld want je maakt het zsm droog en probeert het een beetje te poetsen maar echt schoon werd het niet. Ook de vochtranden bleven zichtbaar. Toen we het apparaat binnen hadden dus meteen 1 hoek van het kleed getest (niet alles want moesten nog wel bij de bank kunnen komen met droge voeten haha). Je hebt het apparaat in een paar tellen aan de praat. Schoonmaakmiddel zit in d'r doos erbij, wat heel fijn is. Het ene reservoir vul je met water en het schoonmaakmiddel. Het geluid is hetzelfde als een normale stofzuiger en dus niet vervelend. Er kwam me toch een partij bruin water in het reservoir! Amai.. Het kleed is na het drogen zienderogen verbetert. De vochtranden zijn bijna allemaal verdwenen. Maar zal het zeker nog eens moeten doen tot het ergste vuil er allemaal uit is. Wat ik ook niet had verwacht al na 1 korte behandeling. Ik denk als ik er nog 1 of 2 keer overheen ga het pas echt schoon is. Maar dat heeft niets met het apparaat te maken maar met de mate van viezigheid in het kleed dat zich opgebouwd heeft en dus ook in delen eruit gaat. Maar heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen! Daarna de autostoelen nog aanpakken want die zien er helaas net uit als het kleed... Al met al al na 1x gebruik al wel tevreden!
Voldoende
Goed
Pluspunten
Maakt echt goed schoon
Geluid is niet storend
Minpunten
Kabel had iets langer gemogen (voor auto nu verlengsnoer nodig)