Miele WER875WPS / 9 kg

Miele WER875WPS / 9 kg

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.889,00Bekijk alle aanbieders
a*******@z*******21-05-2025

Veel mooie functie, maar ook een groot minpunt.

Deze review geef ik na zo'n twee jaar gebruik van deze wasmachine. Er zijn veel zaken prettig aan deze machine. + Dat je vloeibaar wasmiddel automatisch kunt laten doseren en daar twee aparte reservoirs voor hebt. + De hoeveelheid programmakeuzes en aanvullende keuzes waardoor je precies kan doen wat nodig is. + Dat je nog wasgoed kan toevoegen na de start. + Dat je kunt instellen wanneer je wilt dat de was gaat draaien of klaar is. + Dat je ziet hoe lang de was nog duurt. + Met alle mogelijke keuzes kun je alle was ook echt schoon krijgen, ook de lastige vlekken. Wat minder is aan dit apparaat, vind ik wel een groot minpunt en daarom kom ik in totaal op een 6: - Het water dat in de wasmachine achterblijft, gaat stinken en blijft stinken. Ook al laat je de deur open, laat je het laatste water wegvloeien, zet je het reinigingsprogramma aan, niets helpt om de stank te laten verwijderen. Daarom wil de eerste was die je doet in een reeks wel eens minder fris ruiken. Daardoor moeten we vaak extra middelen gebruiken om dat te voorkomen. De wassen die je daarna doet, ruiken dan wel weer fris genoeg.
Pluspunten
  • Programmakeuze
  • Twindos
  • Wasgoed bijvullen
  • Tijd instellen
  • Wasgoed wordt schoon
Minpunten
  • Water in de machine gaat stinken en blijft stinken
  • ondanks alles.