De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Was-Droogcombinatie AI Ecobubble™ 5000-serie 9kg / 6kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze was-droogcominatie nu een tijdje in gebruik en het bevalt heel goed. Het toevoegen in de app is zeer makkelijk. Voor je hem gebruikt is het verstandig om hem te kalibreren, dan pakt hij namelijk later automatisch het gewicht van je was en past hij het programma zelf aan. De keuze uit programma’s is reuze. En wat niet op de machine staat dat vind je in de app wel. In de app kan je ook vele andere dingen aangeven zoals wat voor was je in de machine hebt, kleding, handdoeken, sportkleding enz. Dan ook pakt de machine automatisch het programma wat het beste daarbij past. Het wassen en drogen programma is ook perfect. Wel heb ik mijn oude droger er nog naast staan voor als ik meer was heb en alles sneller droog moet zijn, maar normaal is dit niet meer nodig. Het design is heel mooi, ik heb de zwarte en dat past precies bij de rest. De inhoud is ook groot en dat is wel ideaal als je beddengoed ect wil wassen. Dit kan je ook goed met een speciaal programma doen zoals Hygiënisch stomen en Air Refresh Heb ik zelf nog niet kunnen testen. Het snelle programma kan men zelf de centrifugeer snelheid instellen wat ook heel makkelijk is. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb deze wasdroger inmiddels een paar weken in gebruik en ik ben er heel erg enthousiast over.
De installatie zelf ging heel erg makkelijk en snel en het apparaat ziet er ook erg mooi en luxe uit. De kleur is in het echt wat lichter grijs dan op de foto's.
De prestaties van zowel het wassen als het drogen zijn heel erg goed. Het is heel erg fijn dat er ook verschillende snellere programma's op zitten en ik kan er meer dan genoeg was in kwijt.
Ik was vooraf al erg nieuwsgierig naar de Airwash functie en deze stelt ook absoluut niet teleur. De kleding komt er weer lekker fris, kreukvrij en aangenaam warm uit.
Ik vind persoonlijk de toevoeging van de app wel erg fijn omdat ik hiermee de wasmachine ook op afstand kan besturen.
Hoewel het apparaat vele functies heeft, vind ik deze op zowel het apparaat zelf als in de app goed geordend en overzichtelijk.
Ook leuk dat de machine een leuk deuntje afspeelt als deze klaar is (je kunt deze ook veranderen, het volume aanpassen of gewoon uitzetten).
Een erg fijne wasmachine in combinatie met een droogfunctie. Het grote vulgewicht van 9 kg is perfect voor de dekbedden uit één stuk, dus zonder overtrek.
De machine heeft een mooi en luxe uiterlijk door de INOX uitvoering.
Met de Smartthings app kan je alle programma's en extra instellen en naar de wasmachine verzenden. Dat is ideaal want naast het gekozen programma kan je dan eenvoudig bijvoorbeeld bubblesoak of een extra spoelbeurt toevoegen.
De wachmachine is ook op afstand in te schakelen, daarvoor moet je wel de remote functie aanzetten op de wasmachine. Dat moet overigens wel iedere keer opnieuw maar dat was ik al gewend van mijn oude machine.'
De droogfunctie is ook apart in te schakelen, wel met iets minder was dan de volle trommel maar dat is wel logisch.
Erg blij mee.
Deze was-droogcombinatie heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het apparaat ziet er modern uit en voelt degelijk aan. De was komt schoon uit de machine en het drogen verloopt gelijkmatig zonder dat kleding erg kreukt. De snelle programma's zijn ideaal voor sportkleding of kleine wasjes. Ik zou deze machine zeker opnieuw kiezen.