De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG LR7606UDS4 7000 Series Washing Machine op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super mooie en fijne wasmachine! Lekker stil en ruimte voor heel veel was! Ook de bediening vind ik er voor zichzelf spreken. En het wasmiddelbakje soreekt ook voor zich. Overal staat duidelijk aangegeven waar wat in moet. Hierdoor kriig ik geen vragen meer van mijn dochter (11). Ik heb nog niet eens alle functies getest, maar die ik tot nu toe gehad heb, ben ik zeer te spreken over. Ook klopt de indicatie tijd redelijk! Dit vind ik heel erg fijn voor als ik weg moet, dan zit de was teminste niet de hele dag nat in een gesloten machine.
Wat kan een mens blij zijn met een nieuwe wasmachine.
Heerlijke wasmachine. Mijn vorige wasmachine was nog een vijf kilo wasmachine, en deze is heerlijk groot. Ik was eerst wat huiverig om de stoomfunctie te gebruiken, maar die is ook echt ideaal. Ik gooi er nu kussens, kleding etc. in, en het komt er heerlijk fris uit, zonder enige schade. De wasmachine is te bedienen zonder dat je eerst een uitgebreide handleiding hoeft door te lezen, dat vind ik toch ook wel een heel groot voordeel. Hij is Nederlandstalig, dat kan zowel een voor- als een nadeel zijn. Ik ben ook ontzettend blij met de optie om een zestig graden was in een uur te verwerken. Bij de meeste wasmachines heb je alleen een kort programma voor wassen tot drie kilo, of tot veertig graden. Maar deze is dus een heel stuk efficienter. En ik heb het uitgerekend, het verschil in energieverbruik tussen de ecostand en de "snelle" stand is ongeveer tien cent. Dat valt dus erg mee. De was komt er lekker schoon uit. Ook de kleur is mooi, eigenlijk is hij gewoon zwart. En nog een voordeel: ondanks dat het vulgewicht 10 kilo is, is de wasmachine niet groter dan een andere wasmachine. Dus hij past precies in de zelfde ruimte als de oude. Echt heel blij mee.
Sinds een kleine 4 welen in bezit van de LR7606UDS4 10 kg wasmachine en wat is het een verademing tenopzichte van onze vorige wasmachine deze had nog een capaciteit van 8kg met een 10kg wasmachine kunnen wij het beperken tot 2 wassen per week. Er zitten verschillende handige functies op zoals een stoomprogramma een machine reinigingsprogramma. Ook weegt de machine autos je wasgoed en stelt hierop de tijd bij de donkergrijze kleur past erg goed bij ieder interieur. De bovenkant vind ik los aanvoelen en had iets steviger gemogen maar dit kan ook aan mezelf liggen. met deze machine kun je de aankomende 10 jaar zeker weer vooruit de was komt er erg fris uit ook voelt de was al erg droog aan door de centrifuge functie van 1600 toeren. Binnenkort gaan wij er nog een aeg droger op kopen.
Chris