Hisense WF5I1045BBQ

Hisense WF5I1045BBQ

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 463,20Bekijk alle aanbieders
Sabo17-06-2026

Hele fijne wasmachine

Na jarenlang een kleinere wasmachine te hebben gebruikt, ben ik erg blij met deze Hisense. De machine heeft een mooie, moderne uitstraling en de grote trommel van 10,5 kg is ideaal voor een gezin. Hierdoor hoef ik minder vaak te wassen en past er veel meer in één keer. De AutoDose-functie is voor mij echt een groot pluspunt. De machine doseert zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, wat niet alleen handig is maar ook verspilling voorkomt. Ook de app werkt verrassend goed. Hij is eenvoudig in gebruik en het is erg handig dat je de wasmachine op afstand kunt bedienen. Zo kan ik bijvoorbeeld onderweg naar huis alvast een wasprogramma starten, zodat de was klaar is wanneer ik thuiskom en ik deze direct kan ophangen. Zowel de machine als de app zijn overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Tot nu toe wordt de was goed schoon en fris en ben ik zeer tevreden over de prestaties. In combinatie met de aantrekkelijke prijs vind ik dit een uitstekende aankoop en een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en gebruiksvriendelijke wasmachine.
Pluspunten
  • Auto-dose
  • Handige app
  • Grote trommel
  • Mooie uitstraling