Sinds ik deze wasmachine gebruik, ben ik onder de indruk van de hoge kwaliteit en vooral van hoe schoon de was eruit komt. Het voelt schoner en ruikt frissers dan vorige wasmachines. De trommel is met 9kg lekker ruim, waardoor ik zonder moeite grotere hoeveelheden was in één keer kan draaien. Het design voelt luxe aan, met een mooie zwarte glans op zowel de deur als de bovenkant. Ook het touchpanel werkt prettig en ziet er modern uit.
Wat voor mij het grootste pluspunt is, is hoe stil hij draait. Alleen tijdens het centrifugeren hoor je hem iets beter, maar verder merk je nauwelijks dat hij aanstaat. Hij staat bij ons in de bijkeuken naast de woonkamer, en normaal gesproken heb ik totaal geen last van geluid en dat is heel prettig in dagelijks gebruik.
Er zijn wel een paar kleine punten om rekening mee te houden. De aanraakknop reageert niet altijd meteen en vraagt even gewenning. Ook het wasmiddelbakje is vrij klein, waardoor je snel knoeit als je moet bijvullen, zeker als je zoals ik ook met wasparfum werkt. De sensoren zijn daarnaast behoorlijk gevoelig, wat aan de ene kant heel goed werkt, maar ook betekent dat teveel wasmiddel de machine direct laat bijsturen in programma en afpompen.
De app is een mooie toevoeging en werkt fijn zodra je doorhebt hoe alles ingesteld moet worden. In het begin was het even zoeken hoe je daadwerkelijk vanuit de app kunt starten, maar toen dat eenmaal lukte vond ik het juist heel praktisch. Vooral het kunnen starten terwijl je niet thuis bent, is ideaal. Ik kan hierdoor goed de wastijd bijhouden.
Conclusie:
Een luxe, stille en krachtige wasmachine met een prachtige waskwaliteit. Door de vele functies, grote trommel en handige app voelt het echt als een modern apparaat. Kleine minpuntjes zoals het wasmiddelbakje en de gevoeligheid van de touchknop zijn daarin niet storend. Al met al ben ik tevreden en zou ik hem zeker aanraden.