Miele WSC 383 WCS PowerWash & SteamCare - Wasmachine - 8 kg - A-20% - Lotuswit - Wasmachines

Miele WSC 383 WCS PowerWash & SteamCare - Wasmachine - 8 kg - A-20% - Lotuswit
Miele WSC 383 WCS PowerWash & SteamCare - Wasmachine - 8 kg - A-20% - Lotuswit
Energieklasse A
3.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WSC 383 WCS PowerWash & SteamCare - Wasmachine - 8 kg - A-20% - Lotuswit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e**********@l******18-02-2026
4.0
4.0
Helaas we dachten weer een Miele, kunnen we weer jaren vooruit. Deze nieuwe Miele is echt niet een echte Miele. Wasprogramma's zijn lang, een wasprogramma om de wasmachine schoon te maken ontbreekt én 1.600 toeren wordt niet gehaald bij onder andere de korte wasprogramma's terwijl het er wel vermeld staat. Ik moet dan nogmaals een centrifuge programma draaien van 12 min. Het maakt mijn leven helaas niet beter. Had ik dit eerder geweten, had ik de wasmachine niet gekocht. Je koopt immers een wasmachine met 1.600 toeren zodat hij deze ook draait. Klacht neergelegd bij Miele.
Willem uit Malden16-09-2025
3.0

Tegenvallende wasmachine

3.0
Miele WSC 383 WCS PowerWash Tegenvallende wasmachine, na 3 maanden gebruik. De wasprogramma's kosten enorm veel tijd. Daarom gebruiken we erg vaak de Powerwash. Bewust gezocht naar een 1600 toeren machine. De centrifuge echter levert niet het gewenst droogresultaat, oude Miele (25 jr) deed dat veel beter. Wasgoed is gewoon niet droog genoeg en soms erg nat te noemen. Geen constant resultaat. Extra centrifuge gang is noodzakelijk.
Minpunten
  • Centrifuge haalt geen voldoende