AEG L6FBBERLIN - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr de Graaf 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

makkelijk te bedienen,grote trommel, zeer stil,groot display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zocht een stille machine met grote trommel 9KG die makkelijk in bediening is en ook nog redelijk betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Brussen 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig en stil tijdens gebruik, verder is het een wasmachine die gewoon goed doet wat hij moet doen en nu heb ik 100 of meer karakters

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mm botman 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi wasmachine

Algemene score

8,0
Het is een goed product. Wast goed schoon kan veel wasgoed in en heeft genoeg functies op de machine

Pluspunten

  • kan veel wasgoed in en werkt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janet 07-07-2017 Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote trommel.
Makkelijk in gebruik
Ideaal voor grote maar ook voor kleine wasjes.
Voor een snelle was kan je tijdbesparend wassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marga 21-07-2017 Product paar maanden in bezit

Grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat de machine veel was per keer kan doen zou je hem eerder willen aanschaffen.
De wastijd hiervoor is echter toch wel erg lang. Bijna 3 uur over een normale was. Vandaar dat ik kies voor een verkorte wasduur waardoor het wel sneller gaat.
Tijdsaanduiding werkt niet altijd accuraat.
De was is echter wel goed schoon waardoor ik wel tevreden ben met het apparaat.

Pluspunten

  • Handig te bedienen
  • genoeg keuze's voor wasprogramma
  • schoon

Minpunten

  • Lengte wasduur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan Hink 20-07-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goede machine

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht op aanraden van de verkoper van de witgoed winkel in mijn dorp, wilde eerst voor een bosch gaan maar hij rade mij een AEG aan omdat die beter waren, nou hij had gelijk wat een fijne wasmachine is dit zeg en ook stil tijdens het wassen ik ben dan ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil tijdens het wassen
  • Kan veel was in 9 KG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dore te Grotenhuis 10-07-2017 Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Advies ingewonnen bij winkel gespecialiseerd op gebied van wassen en drogen. Ik woon alleen en voor een klein huishouden is dit een prima wasmachine. Veel opties en mogelijkheden. AEG werd door deze winkel aanbevolen als een goed merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

esther 09-07-2017 Product paar maanden in bezit

eenvoudig te bedienen, kan veel in, was wordt goed schoon

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die goed voldoet in een gezin met kinderen. Enig minpuntje is dat hij herrie maakt bij het centrifugeren als hij net begint. Later wordt hij stiller.

Pluspunten

  • envoudig te bedienen
  • kan veel in
  • was wordt goed schoon

Minpunten

  • herrie bij het centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 09-07-2017 Product paar weken in bezit

veel was klaar in een snelle tijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring met AEG is nu voortgezet. Je kan veel wassen en de wastijd zelf instellen. Prijs/kwaliteit zijn OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E. smits 08-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Duidelijke en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt uitstekend de was goed schoon en lekker fris. Fijne grote deur opening en trommel vooral als je vitrage moet wassen gaat prima zonder kreukels centrifugeren op 400 .Prijs kwaliteit prima wasmachine .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-07-2017 Product paar maanden in bezit

Een grote toegangsdeur in de wasmachine bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast goed en geruisloos prima grote van de trommel ende deur is van mooie grote voor het vullen van de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer