AEG L6FBBERLIN - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBBERLIN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Brussen 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Eenvoudig en stil tijdens gebruik, verder is het een wasmachine die gewoon goed doet wat hij moet doen en nu heb ik 100 of meer karakters

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janet 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Grote trommel.
Makkelijk in gebruik
Ideaal voor grote maar ook voor kleine wasjes.
Voor een snelle was kan je tijdbesparend wassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marga 10-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote machine, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Grote machine 9 kg. Meerdere keuze voor programma's. Je kunt verschilende tijdsduren kiezen wat toch wel makkelijk is wanneer je minder was hebt. Wast ook goed schoon en is ook vrij stil.

Pluspunten

  • Meerdere keuze programma
  • Stil

Minpunten

  • Tijdsduur niet altijd accuraat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan Hink 20-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede machine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht op aanraden van de verkoper van de witgoed winkel in mijn dorp, wilde eerst voor een bosch gaan maar hij rade mij een AEG aan omdat die beter waren, nou hij had gelijk wat een fijne wasmachine is dit zeg en ook stil tijdens het wassen ik ben dan ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil tijdens het wassen
  • Kan veel was in 9 KG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

esther 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

eenvoudig te bedienen, kan veel in, was wordt goed schoon

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die goed voldoet in een gezin met kinderen. Enig minpuntje is dat hij herrie maakt bij het centrifugeren als hij net begint. Later wordt hij stiller.

Pluspunten

  • envoudig te bedienen
  • kan veel in
  • was wordt goed schoon

Minpunten

  • herrie bij het centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mevr de Graaf 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

makkelijk te bedienen,grote trommel, zeer stil,groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
zocht een stille machine met grote trommel 9KG die makkelijk in bediening is en ook nog redelijk betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mm botman 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Het is een goed product. Wast goed schoon kan veel wasgoed in en heeft genoeg functies op de machine

Pluspunten

  • kan veel wasgoed in en werkt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 20-02-2021

Superman machine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Een goede degelijke machine, grote inhoud, stil in gebruik, de was komt er heel schoon en lekker fris uit, een nieuwe goede ervaring en ga met meer plezier de was nu doen!:))
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Wasser 05-01-2021

Super apparaat!

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Hadden een Bosch en wilde nu toch een stapje hoger in kwaliteit. En dat is het. Stil, zuinig, wast echt schoon. Zijn zo tevreden dat morgen de warmtepompdroger ook komt zodat de electra rekening ook nog verder naar beneden gaat. Hoop dat we dan weer minimaal 10 jaar onder de pannen zijn.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

wollie 20-12-2020

een echte aanrader

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
werkt perfect nog niks op aan te merken
ik zou iedereen aan raden kwaliteit/ prijs verhouding is goed.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

MAYKE 06-12-2020

Eerste wasmachine en hij is top!

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Mijn vriend en ik zijn in september samen gaan wonen ( voor het eerst op ons zelf) . We zijn ontzettend blij met onze wasmachine van AEG. De programma's zijn niet moeilijk te begrijpen / de 20 minuten stand vind ik een super uitvinding!/ hij centrifugeert onze was ook top. We waren beide geen ervaren wasser maar deze AEG heeft het zeker makkelijker gemaakt voor ons. Ook een pluspunt is dat hij ook nog energiezuinig is : Energielabel A+++
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Sandra13 06-10-2020

Heel fijn wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
mijn vorige aeg na 19 jaar aan vervanging toe ? Had al een grote trommel en wilde dit behouden .Maar nu nog groter erg fijn voor dekbedden. Super fijn machine . Wast schoon en is stil . Makkelijk in gebruik alles geeft ie aan
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

c.petersen1 19-12-2019

Toch jammer dat de monteur al 2x langs moest komen....

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

4,0
Bij ons liet binnen enkele weken een wasribbe los.
1e reparatie was niet afdoende.....binnen 3mnd weer los.....
Toch frustrerend bij een nieuw apparaat.
Bewust gekozen voor AEG na een Miele, klein beetje spijt begint op te borrelen......
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

tori 17-10-2019

Super wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Wasmachine bevalt erg goed .Zeer gemakkelijk in de bediening en wast zoals verwacht.
Zouden er zo weer een kopen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

W van der Hoeven 08-09-2019

Wast goed, maar wat een herrie

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

2,0
Wast prima, maar kan niet op 1400 of 1200 toeren centrifugeren zonder dat de kopjes beneden in de kast staan te trillen. Hij staat afgesteld door een meneer van de Aeg, maar t is niet te doen. Erg jammer.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Nicoline Martens 26-10-2018

Goede keuze

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
De aanschaf van deze wasmachine was een goede keuze. Erg fijn dat je per wasprogramma kunt bepalen of je tijd wil verkorten. De wasmachine maakt weinig geluid en de was komt er schoon uit
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

E. v.d. Houwen 28-05-2018

Slimme, stille wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met deze wasmachine! De was kan uren uitgesteld worden zodat je vooruit kunt plannen. En ook een kort wasje van 20 minuten vind ik heel fijn.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

C.A. de Boer 28-05-2018

Top wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Ik hebruik deze wasmachine nu een aantal maanden en hij bevalt prima! Grote vul opening, makkelijke bediening, overzichtelijk en vele mogelijkheden!

Om deze reden heb ik enkele weken later ook de warmte pomp droger aangeschaft. Ook zo een top apparaat
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

AG Janssen 28-05-2018

Uitstekende koop

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Na 14 jaar AEG hebben we een nieuwe wasmachine gekocht ,hoewel de oude het nog goed deed.
Hij bevalt ons tot nu toe uitstekend ,we hopen dat we net zoveel plezier van onze nieuwe machine mogen hebben als van de oude.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Pemus 07-02-2018

Zeer goede aankoop.

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e AEG wasmaschine,de oude was 11 jaar oud.
Deze heeft een trommel voor 9 kilo wasgoed,wat inhoud dat we een keer in de week minder wassen.
De wasmaschine werkt heel simpel en is ook eco.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Toon meer reviews