Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FBBERLIN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EPL 05-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit wasmachine met grote kuip en deuropening!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
Kwaliteit en degelijke wasmachine met 9 kg grote kuip en grote deuropening.
Eenvoudige bediening wat fijn is.
Het wasgoed word gewogen. Programma inkorten is heel fijn. Extra spoelen ook. Heel ort wasprogramma is ook handig voor een klein wasje . Daar kan ik niet extra spoelen maar gaat verder prima. Dacht eerst dat 1400 toerental te weinig zou zijn tov 1600 maar het resultaat is prima. Ik heb een AEG warmtepompdroger er bovenop staan en het ziet er mooi uit, de kwaliteit straalt er vanaf. Was bang voor verschuiving van droger bij centrifugeren van de wasmachine maar de droger blijft keurig op zijn plek. Ik hoop en vertrouw erop nog jaren probleemloos de machines te kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaeqx 28-11-2021

Super

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Wij zijn er zeer tevreden mee mooi uiterlijk en gemakkelijk in gebruik hadden we echt eerder moeten doen
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

e**d@h**l.com 10-11-2021
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Wilde graag een wasmachine waarbij je ieder programma in tijd aan kan passen, en dat kan alleen de AEG met behoud van hoeveelheid te wassen was (in kg). Wast prima, is stil.
Maar: let op, het eco programma kan niet ingesteld worden op verschillende temperaturen zoals de naam doet suggereren en in het boekje ook staat. Wasmachine staat bij Eco 40-60 op 40 graden, en kijkt zelf gedurende het wasproces of het verhoogd moet worden naar 60 graden. Maar niet ieder kledingstuk kan/moet gewassen worden op 60 graden

Reageer

Marga 10-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote machine, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Grote machine 9 kg. Meerdere keuze voor programma's. Je kunt verschilende tijdsduren kiezen wat toch wel makkelijk is wanneer je minder was hebt. Wast ook goed schoon en is ook vrij stil.

Pluspunten

  • Meerdere keuze programma
  • Stil

Minpunten

  • Tijdsduur niet altijd accuraat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marga 21-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Doordat de machine veel was per keer kan doen zou je hem eerder willen aanschaffen.
De wastijd hiervoor is echter toch wel erg lang. Bijna 3 uur over een normale was. Vandaar dat ik kies voor een verkorte wasduur waardoor het wel sneller gaat.
Tijdsaanduiding werkt niet altijd accuraat.
De was is echter wel goed schoon waardoor ik wel tevreden ben met het apparaat.

Pluspunten

  • Handig te bedienen
  • genoeg keuze's voor wasprogramma
  • schoon

Minpunten

  • Lengte wasduur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan Hink 20-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer goede machine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht op aanraden van de verkoper van de witgoed winkel in mijn dorp, wilde eerst voor een bosch gaan maar hij rade mij een AEG aan omdat die beter waren, nou hij had gelijk wat een fijne wasmachine is dit zeg en ook stil tijdens het wassen ik ben dan ook zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil tijdens het wassen
  • Kan veel was in 9 KG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dore te Grotenhuis 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Advies ingewonnen bij winkel gespecialiseerd op gebied van wassen en drogen. Ik woon alleen en voor een klein huishouden is dit een prima wasmachine. Veel opties en mogelijkheden. AEG werd door deze winkel aanbevolen als een goed merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

esther 09-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

eenvoudig te bedienen, kan veel in, was wordt goed schoon

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die goed voldoet in een gezin met kinderen. Enig minpuntje is dat hij herrie maakt bij het centrifugeren als hij net begint. Later wordt hij stiller.

Pluspunten

  • envoudig te bedienen
  • kan veel in
  • was wordt goed schoon

Minpunten

  • herrie bij het centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

veel was klaar in een snelle tijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Goede ervaring met AEG is nu voortgezet. Je kan veel wassen en de wastijd zelf instellen. Prijs/kwaliteit zijn OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E. smits 08-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duidelijke en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

10,0
Werkt uitstekend de was goed schoon en lekker fris. Fijne grote deur opening en trommel vooral als je vitrage moet wassen gaat prima zonder kreukels centrifugeren op 400 .Prijs kwaliteit prima wasmachine .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Een grote toegangsdeur in de wasmachine bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
Wast goed en geruisloos prima grote van de trommel ende deur is van mooie grote voor het vullen van de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr de Graaf 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

makkelijk te bedienen,grote trommel, zeer stil,groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

9,0
zocht een stille machine met grote trommel 9KG die makkelijk in bediening is en ook nog redelijk betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Brussen 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Eenvoudig en stil tijdens gebruik, verder is het een wasmachine die gewoon goed doet wat hij moet doen en nu heb ik 100 of meer karakters

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mm botman 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Het is een goed product. Wast goed schoon kan veel wasgoed in en heeft genoeg functies op de machine

Pluspunten

  • kan veel wasgoed in en werkt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janet 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FBBERLIN

Algemene score

8,0
Grote trommel.
Makkelijk in gebruik
Ideaal voor grote maar ook voor kleine wasjes.
Voor een snelle was kan je tijdbesparend wassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer