Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WEF375 WPS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**9@g**l.com 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

10,0
Spijt van dat ik niet eerder voor miele heb gekozen je betaald meer maar dan krijg je ook meer mijn was is nog nooit zo schoon eruit gekomen ik ben zo blij zelfs bij het strijken merk ik het Helemaal top voor mij nooit geen andere meer heb gelijk ook de droger gekocht is ook perfect Dankjewel miele nu weet ik waarom

Pluspunten

  • Schone was
  • Makkelijk
  • Geen wasmiddel toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**o@g**l.com 24-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beter gewend van Miele

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

7,0
Aanvankelijk zeer tevreden; na half jaar gebruik veel bij geluiden en weinig stabiel bij centrifugeren

Pluspunten

  • Was schoon
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Stabiliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**o@l**e.nl 06-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kraakheldere liefde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Nadat wij, met ons grote gezin en veel huisdieren absurd lang en intensief gebruik hadden gemaakt van onze oude Miele moesten we uiteindelijk toch eens afscheid nemen. De keus voor een nieuwe Miele stond natuurlijk al vast.
Of deze net zolang meegaat weet ik natuurlijk nog niet maar vooralsnog bevalt deze prima.
Hij is stil (einde-programma-piepje wel uitschakelen), ziet er prachtig uit, wast intensief en heeft zoveel mogelijkheden dat ik ze nog lang niet allemaal geprobeerd heb.
Ik ben een beetje verliefd op hem.

Pluspunten

  • licht in trommel
  • robuust uiterlijk

Minpunten

  • einde programma piepje (is uit te schakelen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aloetje 16-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

teleurstellend

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

6,0
Het is absoluut geen goedkope machine, dus je denkt kwaliteit ! Na 2 maanden gaat de machine andere geluiden maken bij het centrifugeren en verschuift van zijn plaats. We hebben een stenen vloer, waar in de 20 jaar nog geen enkele wasmachine aan de wandel is gegaan. Volgende week komt de monteur maar als ik de verhalen hier zo lees zal er weinig aan te doen zijn, en krijgen de eigenaars te horen dat de machine verkeerd geladen wordt. Kan de monteur het probleem oplossen dan zal ik het laten weten. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen, het is het geld niet waard.

Pluspunten

  • wast goed
  • centrifugeert bij goed functioneren prima

Minpunten

  • verschuift
  • maak bij centrifugeren vaak veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

gsmeppel 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

10,0
Prima wasmachine. Doet wat je van Miele mag verwachten. Veel programma's, makkelijke bediening.

Pluspunten

  • Wast schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**a@k**l.nl 03-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer een MIele topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

8,0
Na 25 jaar brak de v-snaar van de oude Miele. Nooit enige reparatie gehad. Maar wel nu duidelijk versleten (schokbrekers). Natuurlijk dus weer een MIele.
De WEF375WPS is echt lekker stil. Heeft vele mogelijkheden met een programmaknop en touchscreen. Heeft zelfs een strijkfunctie.
Heel fijn is de bijbehorende app, hoeven we niet meer twee trappen op (75 jaar oud) om te kijken of de was al klaar is. Gezien de te verwachten levensduur van de machine zal dit wel de laatste zijn. Topper !

Pluspunten

  • stil
  • vele mogelijkheden
  • App
  • was is goed schoon

Minpunten

  • boekje wat uitgebreider/duidelijker svp

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**o@g**l.com 04-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima weer van Miele!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Prima wasmachine. Doet wat je van Miele mag verwachten. Veel programma's, makkelijke bediening.
Handige verbinding met smartphone

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JvanRingen 01-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Maakt herrie en gaat soms wandelen

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

5,0
Onze vorige Miele heeft bijna 25 jaar dienst gedaan zonder enige storing, en ik kon er alles in wassen. Dat is met deze helaas niet zo. Hij staat op een tegelvloer, tegels zijn niet glad, gewoon normaal, maar de machine trilt en bonkt bij centrifugeren en gaat soms ook aan de wandel. Doodeng. Dus helaas een grote en heel dure teleurstelling.

Pluspunten

  • Was is schoon

Minpunten

  • Trilt en maakt lawaai bij centrifugeren
  • Komt van zijn plaats

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

l**r@g**l.com 06-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn vorige wasmachine ook een Miele was en daar 23 jaar gebruik van heb gemaakt. Ik heb alle vertrouwen in Miele

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Automatische doserinf

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**s@h**l.com 04-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Wij hebben voor de wasmachine opnieuw voor Miele gekozen vanwege de kwaliteit en de zeer lange levensduur, na 17 jaar was onze vorige Miele klaar met was draaien zonder ook maar 1 reparatie nodig te hebben in al die jaren.
Kwaliteit: de kleding komt zonder pluizen uit de machine en dat is een belangrijk verschil met goedkopere merken.
Betekent dus dat kleding langer meegaat.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk met touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibuist@hotmail.com 23-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met veel handige functies zoals tussentijds onderbreken om vergeten was nog in te doen. Uitgestelde start wat io heel handig vind. Ben zeer tevreden. Wasmachine is ook heel stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

apmvangeffen56@hotmail.com 12-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miele wassensatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

8,0
Had al 20 jaar een Mieke wasmachine
Daarom weer voor Mieke gekozen fijne machine wast goed schoon veel programma keuzes zelfs een app erbij wast goed schoon enig nadeel vind ik bij 1600 toeren centrifugeren maakt hij best wat herrie
Moet wennen aan dat de programma s erg lang wassen zit ook strijfunctie op

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Dijkstra 08-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs- kwaliteitverhouding is super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
We waren al een Miele wasmachine gewend en wilden sowieso weer een Miele. Deze machine heeft een grote vulopening en een timer. En er kan 8 kg aan was in. Deze drie dingen spraken ons erg aan. De was komt er al mooi droog uit en ruikt goed

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karla P. 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Na 27 jaar ging onze miele suk en weer een miele gekocht prima machine je pakt de was er bijna droog uit.

Pluspunten

  • eenvoudige machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele WEF375WPS

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

8,0
na ruim 20 jaar een Miele gebruikt te hebben en zeer tevreden erover weer een Miele gekocht wel even wennen maar er kan wel 8 kg in tevreden over de machine veel keuze programma s en goed centrufigeren was goed schoon

Pluspunten

  • 8 kg
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. G. Bogaards 13-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn wasmachine. Ik zou geen andere hebben gekozen. Makkelijk in gebruik, stil en een heel goed resultaat. Ik beveel hem zeker aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed resultaat
  • Danst niet door de keuken

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje 26-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller deze miele

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

5,0
Na diverse Miele wasautomaten de afgelopen 40 jaren te hebben gehad, kozen wij wederom voor de Miele WEF375WPS, welke thans 1 maand in gebruik is.
Echter deze machine valt ons enorm tegen en wel om de navolgende redenen t.w.
a. kwaliteit van de machine is een stuk minder dan de vorige machine.
b. machine danst door de afgesloten kast terwijl die op een betonvloer is geplaatst.
c. zeer luidruchtig en dan met name de laatste 5 minuten in het 1600 toeren programma.
d. monteur Miele stelt doodleuk probleem wordt veroorzaakt het toerental en het vul gewicht van de machine, er komen namelijk dus krachten vrij dat dit hoort bij dit type machine ?
Zoals het er nu naar uit gaat zien is deze machine geen lang leven bij ons gegund, we zitten namelijk niet te wachten op zoveel ergernis.

Pluspunten

  • wasgoed

Minpunten

  • enorme herrie in de hoge toerentallen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sietze 16-02-2021
  • Product gekocht

geen Miele kwaliteit

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

2,0
Machine wast op zich goed.
Bouwkwaliteit van de machine is niet Miele waardig. De machine verplaatst zichzelf door de bijkeuken.
We hebben er al 2x een monteur van Miele bij gehad en die geeft aan dat dit bij deze machine hoort vanwege het vulgewicht en toerental.
Onze vorige machine, ook een 1600 toeren Miele heeft 20 jaar op een kast staan draaien zonder ook maar een mm te verplaatsen, de nieuwe viel er na 1 wasbeurt al bijna vanaf, en durven we dus ook niet meer op de kast te zetten.
Verder maakt de machine scheurende en bonkende bijgeluiden bij het optoeren naar hogere toerentallen.

Pluspunten

  • wast schoon
  • stil tijdens normaal wassen

Minpunten

  • niet stabiel
  • lawaai tijdens optoeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frans 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer Miele gekozen

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Weer voor Miele gekozen nadat mijn vorige wasmachine 22 jaar had gedraaid zonder storing.
Heb de wasmachine nu ruim een maand in gebruik en ben erg tervreden. De wasmachine heeft veel keuze programma's en de 8 kg wasgoed die kunnen worden gewassen zijn voldoende gecentrifugeerd op 1600 toeren om in de wasdroger te worden gedroogd. Ondanks het hoge toerental bij het centrifugeren is de wasmachine stil, ook tijdens het wassen.

Pluspunten

  • 8 kg
  • 1600 toeren centrifugeren
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d. damen 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen programmakeuze.

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS

Algemene score

9,0
Na ruim 20 jaar, zonder enige tussenkomst van een monteur,
een Miele wasmachine gebruikt te hebben kwam er toch een
einde aan zijn trouwe dienst.

De keuze voor een nieuwe machine was niet moeilijk; het werd
weer een Miele, de ‘WEF 375 WPS POWERWASH 2.0’. Natuurlijk
moesten we even overwennen maar met de simpele bediening en
het gebruiksgemak zijn we nu méér dan 20 jaar vooruit gegaan.

De grote keuze uit wasprogramma’s zorgt voor prima wasresultaten;
en we vertrouwen ook nu weer op een langdurig ‘dienstverband’.
Als de machine dan inderdaad ook nog zoveel zuiniger is in gebruik
dan kunnen wij alleen maar zeggen: eens een Miele altijd een Miele!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • wasresultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews