Miele WEF375 WPS PWash&8kg - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WEF375 WPS PWash&8kg op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruurd 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lange levensduur

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

10,0
Na 22 jaar probleemloos ( nooit stuk geweest) gewassen te hebben met de Miele ,was hij nu toch aan vervanging toe, dus was de keus niet moeilijk, het word weer een Miele, 1600 toeren zeer stil ,ideaal voor kleine wasjes, het is even wennen aan het bedieningsscherm,
verder een perfecte vervanging voor de oude Miele,ook gezien de prijs is hij na 22 jaar niet veel duurder geworden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karla P. 28-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Na 27 jaar ging onze miele suk en weer een miele gekocht prima machine je pakt de was er bijna droog uit.

Pluspunten

  • eenvoudige machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele WEF375WPS

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

8,0
na ruim 20 jaar een Miele gebruikt te hebben en zeer tevreden erover weer een Miele gekocht wel even wennen maar er kan wel 8 kg in tevreden over de machine veel keuze programma s en goed centrufigeren was goed schoon

Pluspunten

  • 8 kg
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. G. Bogaards 13-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn wasmachine. Ik zou geen andere hebben gekozen. Makkelijk in gebruik, stil en een heel goed resultaat. Ik beveel hem zeker aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed resultaat
  • Danst niet door de keuken

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje 26-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller deze miele

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

5,0
Na diverse Miele wasautomaten de afgelopen 40 jaren te hebben gehad, kozen wij wederom voor de Miele WEF375WPS, welke thans 1 maand in gebruik is.
Echter deze machine valt ons enorm tegen en wel om de navolgende redenen t.w.
a. kwaliteit van de machine is een stuk minder dan de vorige machine.
b. machine danst door de afgesloten kast terwijl die op een betonvloer is geplaatst.
c. zeer luidruchtig en dan met name de laatste 5 minuten in het 1600 toeren programma.
d. monteur Miele stelt doodleuk probleem wordt veroorzaakt het toerental en het vul gewicht van de machine, er komen namelijk dus krachten vrij dat dit hoort bij dit type machine ?
Zoals het er nu naar uit gaat zien is deze machine geen lang leven bij ons gegund, we zitten namelijk niet te wachten op zoveel ergernis.

Pluspunten

  • wasgoed

Minpunten

  • enorme herrie in de hoge toerentallen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sietze 16-02-2021
  • Product gekocht

geen Miele kwaliteit

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

2,0
Machine wast op zich goed.
Bouwkwaliteit van de machine is niet Miele waardig. De machine verplaatst zichzelf door de bijkeuken.
We hebben er al 2x een monteur van Miele bij gehad en die geeft aan dat dit bij deze machine hoort vanwege het vulgewicht en toerental.
Onze vorige machine, ook een 1600 toeren Miele heeft 20 jaar op een kast staan draaien zonder ook maar een mm te verplaatsen, de nieuwe viel er na 1 wasbeurt al bijna vanaf, en durven we dus ook niet meer op de kast te zetten.
Verder maakt de machine scheurende en bonkende bijgeluiden bij het optoeren naar hogere toerentallen.

Pluspunten

  • wast schoon
  • stil tijdens normaal wassen

Minpunten

  • niet stabiel
  • lawaai tijdens optoeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frans 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer Miele gekozen

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Weer voor Miele gekozen nadat mijn vorige wasmachine 22 jaar had gedraaid zonder storing.
Heb de wasmachine nu ruim een maand in gebruik en ben erg tervreden. De wasmachine heeft veel keuze programma's en de 8 kg wasgoed die kunnen worden gewassen zijn voldoende gecentrifugeerd op 1600 toeren om in de wasdroger te worden gedroogd. Ondanks het hoge toerental bij het centrifugeren is de wasmachine stil, ook tijdens het wassen.

Pluspunten

  • 8 kg
  • 1600 toeren centrifugeren
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

d. damen 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen programmakeuze.

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Na ruim 20 jaar, zonder enige tussenkomst van een monteur,
een Miele wasmachine gebruikt te hebben kwam er toch een
einde aan zijn trouwe dienst.

De keuze voor een nieuwe machine was niet moeilijk; het werd
weer een Miele, de ‘WEF 375 WPS POWERWASH 2.0’. Natuurlijk
moesten we even overwennen maar met de simpele bediening en
het gebruiksgemak zijn we nu méér dan 20 jaar vooruit gegaan.

De grote keuze uit wasprogramma’s zorgt voor prima wasresultaten;
en we vertrouwen ook nu weer op een langdurig ‘dienstverband’.
Als de machine dan inderdaad ook nog zoveel zuiniger is in gebruik
dan kunnen wij alleen maar zeggen: eens een Miele altijd een Miele!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • wasresultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bergman 29-11-2020
  • Product gekocht

Degelijke stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken deze Miele in huis. Deze is een stuk stiller dan de Samsung quick wash die we een jaar lang hebben gehad. Deze was echter kapot. Dus toch maar voor degelijkheid gekozen.
Tot nu toe wast hij goed. Alleen de bijbehorende caps voor speciaal was zijn wel erg duur.

Pluspunten

  • Stil
  • Een snel programma
  • Wast schoon

Minpunten

  • Prijzig
  • Dure caps

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria van Haastrecht 28-11-2020
  • Product gekocht

Mooie wasbeleving!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

10,0
Het merk Miele staat voor ons gezin voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze vorige Miele wasmachine heeft 9500 uren gedraaid. De nieuwe Miele wasmachine geeft nog meer wasbeleving!! Minder geluid en geeft uiteraard superschone was!! Bevelen we al m’n veienden en familie aan!!

Pluspunten

  • Werkt eenvoudig
  • Minder geluid
  • Handige programma’s

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Oonk 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De wasmachine doet wat er beloofd is!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Onze oude wasmachine ong. 16 jaar oud eveneens Miele was aan vervanging toe en de keuze om opnieuw voor dit merk te kiezen stond vast.

Pluspunten

  • wasresultaat OK
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

8,0
Deze wasmachine aangeschaft, omdat de vorige machine na 18 jaar kapot ging. Goed geadviseerd in de winkel. Blij met deze machine. Is een zuinige machine. Wat erg fijn is dat er meerdere kortere wasprogramma's aanwezig zijn. De trommel is 8 kilo, dus voldoende hoeveelheid. Er kan bijvoorbeeld een 2-persoonsdekbedoverstrekset in. Scheelt ook weer tijd en energie. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Kortere wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Oosterbosch 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

minder tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

6,0
Ik heb altijd Miele wasmachine gehad omdat het goed beviel. Nu ik deze heb gekocht ben ik minder tevreden. Prijs/ kwaliteit vindt ik niet echt in verhouding. Sommige programma's is de was naar mijn idee niet voldoende gecentrifugeerd, natte was.
Heel jammer!!

Minpunten

  • lange wasprogramma,s
  • niet voldoende centrifugeren

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jolanda 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

10,0
Mooie en gemakkelijk te bedienen wasmachine. Wast uitstekend en maakt weinig geluid. Veel te gebruiken programma’s.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Wast prima

Minpunten

  • Niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van den Boogert 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel gemakkelijk bedienbaar wasmachine top

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Ons vorige wasmachine was ook een Miele was bijna 20 jaar oud nooit een monteur aan te pas geweest Dus je weet wat je in huis haalt. Ze zijn iets duurder maar als je de lange levensduur kijkt dan haal je het er dubbel en dwars uit. Een top merk.

Pluspunten

  • stil
  • stabiel
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr.heyboer 26-11-2020
  • Product gekocht

Miele WEF375 PWash&8kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Een geweldige wasmachine zeer geruisloos en wast super schoon.
Ik wil geen andere wasmachine meer.
Een ruime keuze aan wasprogramma’s en ook nog energie zuinig.
En de ruime trommel is ook erg handig.
Ik zou deze machine aan iedereen aanraden .

Pluspunten

  • Ruim en geruisloos
  • Super schoon

Minpunten

  • Energiezuinig maar daardoor langere programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tollina 25-11-2020
  • Product gekocht

Mieke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Wasmachine is simpel in gebruik. Duidelijk overzicht programma’s. Ook aanwezigheid van korte programma’s.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cheryl Dekker 25-11-2020
  • Product gekocht

Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze wasmachine, met zijn 1600 toeren komt de was al bijna droog uit de machine, en dat scheelt veel tijd en energie voor de droger! Veel mogelijkheden wat wasprogramma’s betreft, maar evengoed eenvoudig in te stellen met een draaiknop en digitaal touch screen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Ruime trommel
  • Stil
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Natasja 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Miele

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Al jaren vertrouwd met Miele. Mijn 1e wasmachine heeft 22 jaar trouwe dienst bewezen dus voor mij stond boven water dat het een Miele zou worden. Hij is rustig in gebruik. Mooie grote trommel wat met 5 personen een must is. Je kunt hem bijvullen als je iets bent vergeten. Wel jammer dat de machine weinig water gebruikt. Voor mijn gevoel en beleving kun je zo de was niet goed schoon krijgen.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Digitaal display
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inhoud wasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-11-2020
  • Product gekocht

Supermachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash&8kg

Algemene score

9,0
Nadat onze oude Miele na 14 jaar, 10 wassen per week, aan zijn einde was gekomen, wilde ik maar 1 ding: opnieuw een Miele.
Deze nieuwe machine is fantastisch, maakt weinig geluid, heeft alle programma’s die ik nodig heb en meer. De was is schoon en zelfs bijna droog met 1600 toeren. 8 kg belading is geweldig, ik kan nu meer was opsparen.
Kortom, superblij met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma’s waaronder kort programma
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews