Miele WEF375 WPS PWash & 8kg - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WEF375 WPS PWash & 8kg op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

10,0
Mooie en gemakkelijk te bedienen wasmachine. Wast uitstekend en maakt weinig geluid. Veel te gebruiken programma’s.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Wast prima

Minpunten

  • Niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van den Boogert 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel gemakkelijk bedienbaar wasmachine top

Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Ons vorige wasmachine was ook een Miele was bijna 20 jaar oud nooit een monteur aan te pas geweest Dus je weet wat je in huis haalt. Ze zijn iets duurder maar als je de lange levensduur kijkt dan haal je het er dubbel en dwars uit. Een top merk.

Pluspunten

  • stil
  • stabiel
  • mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr.heyboer 26-11-2020
  • Product gekocht

Miele WEF375 PWash&8kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Een geweldige wasmachine zeer geruisloos en wast super schoon.
Ik wil geen andere wasmachine meer.
Een ruime keuze aan wasprogramma’s en ook nog energie zuinig.
En de ruime trommel is ook erg handig.
Ik zou deze machine aan iedereen aanraden .

Pluspunten

  • Ruim en geruisloos
  • Super schoon

Minpunten

  • Energiezuinig maar daardoor langere programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tollina 25-11-2020
  • Product gekocht

Mieke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Wasmachine is simpel in gebruik. Duidelijk overzicht programma’s. Ook aanwezigheid van korte programma’s.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cheryl Dekker 25-11-2020
  • Product gekocht

Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze wasmachine, met zijn 1600 toeren komt de was al bijna droog uit de machine, en dat scheelt veel tijd en energie voor de droger! Veel mogelijkheden wat wasprogramma’s betreft, maar evengoed eenvoudig in te stellen met een draaiknop en digitaal touch screen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Ruime trommel
  • Stil
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Natasja 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Miele

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Al jaren vertrouwd met Miele. Mijn 1e wasmachine heeft 22 jaar trouwe dienst bewezen dus voor mij stond boven water dat het een Miele zou worden. Hij is rustig in gebruik. Mooie grote trommel wat met 5 personen een must is. Je kunt hem bijvullen als je iets bent vergeten. Wel jammer dat de machine weinig water gebruikt. Voor mijn gevoel en beleving kun je zo de was niet goed schoon krijgen.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Digitaal display
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inhoud wasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-11-2020
  • Product gekocht

Supermachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

9,0
Nadat onze oude Miele na 14 jaar, 10 wassen per week, aan zijn einde was gekomen, wilde ik maar 1 ding: opnieuw een Miele.
Deze nieuwe machine is fantastisch, maakt weinig geluid, heeft alle programma’s die ik nodig heb en meer. De was is schoon en zelfs bijna droog met 1600 toeren. 8 kg belading is geweldig, ik kan nu meer was opsparen.
Kortom, superblij met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma’s waaronder kort programma
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.G. Bogaards. 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stabiel, geruisloos, grote trommel, perfecte machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening. Is bijna geruisloos. Solide merk met een uitstekende garantie. Een aanwinst voor ieder gezin. Is zwaar en danst niet door de ruimte heen. Een perfecte machine. Zeker een aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijks 14-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

10,0
We zijn heel blij met deze geweldig fijne machine. Stil, maar ook krachtig!
Een goede keuze! Deze is zeker aan te bevelen voor gezinnen. Hij kan heel wat wasbeurten aan!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Solide

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parelmoer 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille reus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WEF375 WPS PWash & 8kg

Algemene score

10,0
Wat een fantastische Miele weer! Onze derde inmiddels en hij voldoet weer aan alle hooggespannen verwachtingen. Er staat echt een mooie machine in huis, de degelijkheid springt meteen in het oog en daarbij is hij krachtig en muisstil tegelijk. Natuurlijk wast hij schoon en centrifugeert als een malle, heerlijk zo'n 8 kg trommel. Ruimte genoeg zonder overdreven te zijn voor ons vieren (waren met zessen, 2 inmiddels de deur uit). Eens een Miele, nooit meer anders!

Pluspunten

  • grote trommelinhoud
  • duurzaam
  • stil
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer