AEG TR86KASSEL - Wasdrogers

AEG TR86KASSEL
AEG TR86KASSEL
Energieklasse B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.099,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG TR86KASSEL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MKimberly28-01-2026

Super fijne wasdroger

Ik ben erg tevreden met deze AEG warmtepompdroger. Hij doet gewoon wat hij moet doen en droogt de was goed. De grote trommel van 9 kg is ideaal voor mijn groot gezin, zelfs grotere stukken zoals een dekbed passen er makkelijk in en worden goed droog. Via de app krijg ik een melding wanneer de was klaar is. Komt dat moment even niet uit, dan kun je de anti-kreukel functie gebruiken zodat de was netjes blijft. De bediening via de telefoon werkt fijn en is zeer makkelijk. De droger is lekker stil, heeft veel verschillende programma’s en ziet er ook nog eens mooi en strak uit. Het licht in de trommel is een kleine maar handige extra, vooral bij het uitladen. Ik ben blij mee!
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Bediening via app
  • Strak design
  • Droogt goed
Minpunten
  • Relatief prijzig in vergelijking met andere
s********@h**********21-01-2026

Fijne en stille wasdroger!

Mooie en stille wasdroger. Echt een verbetering ten opzichte van mijn vorige AEG wasdroger. Doet precies wat hij moet doen en de was is goed droog. Veel fijne standen en het licht in de trommel is heel handig voor sokken en kleine kledingstukken. Hij heeft een opvangbak voor het water, maar kan ook op de afvoer worden aangesloten. Erg handig en dus voor iedereen en overal te gebruiken!
stefanclement120-01-2026
Ik heb de droger inmiddels 2 weken in gebruik en moet je vertellen wat een ongelooflijk fijne wasdroger dit is. niet is deze alleen al 4x stiller dan mijn vorige, gaat er ook nog eens 2kg meer in en is de binnenverlichting echt een zeer prettige feature die ik nu als onmisbaar vind. Het zeker niet de goedkoopste in het segment wasdrogers, maar ik denk met deze technieken en kwaliteit ik een zeer goed product heb gekocht waar ik heel veel jaren plezier van zal hebben. 1 nadeel ving ik het verbinden met de app is mij nog niet gelukt en dat vind ik wel erg jammer.