AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry - Warmtepompdroger - 9 kg - Wasdrogers

AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry - Warmtepompdroger - 9 kg
AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry - Warmtepompdroger - 9 kg
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 759,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry - Warmtepompdroger - 9 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jakkene30-11-2025

Mijn ervaring met de AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry

Voor zover witgoedproduct mooi kunnen zijn, vind ik deze droger echt wel mooi en chique door de zwarte accenten. Deze droger doet gewoon wat het moet doen; drogen. En daar word ik heel blij van. De was komt er goed uit én het valt me op dat ik het gebruikte wasmiddel ook veel beter ruik. De droger heeft veel verschillende standen, maar tot nu toe maak ik vooral gebruik van twee standen. De droger is vrij stil en past zelf de droogtijd aan als hij merkt dat de was droog is. De droger geeft een piepsignaal als het klaar is. De pluizenfilter en het waterreservoir zijn makkelijk te legen. Een minpunt vind ik de lengte van de stekker, deze is niet zo lang waardoor ik er een verlengsnoer aan moest hangen. Niet het ergste, maar toch wel jammer ;-).
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Mooie looks
  • Veel programma-keuze
  • Relatief stil
Minpunten
  • Stekker is kort
  • Droogtijd
JU197524-11-2025

Droger welke werkt met warmtepomp technologie

Heb nu een paar weken deze AEG TR739GP4B 7000 serie SensiDry in bezit, allereerst wat wennen is dat is dat deze droger haast geen warmte aan buitenkant afgeeft 😉 Maar dat is uiteraard gekkigheid want hopelijk snapt iedereen dat warmte afgifte aan buitenkant feitelijk energie verlies is en dat je dan beter een kachel neer kan zetten… Ben zeer tevreden met deze droger en vooral de warmtepomp technologie spreekt me aan want qua stroom verbruik is deze echt wel een stuk gunstiger dan mijn oude condensdroger. Het filter is verder eenvoudig te reinigen. Heb de deur om moeten keren zodat die beter bereikbaar is voor mij en dit was ook eenvoudig te doen. Display is mooi groot en overzichtelijk.
Pluspunten
  • Warmte pomp
  • Zuinig
Gj8922-11-2025

Fantastische droger

Fantastische droger, je kleding wordt er goed droog in en maakt niet veel herrie. Ik ben heel erg blij met deze aankoop! Er past ook genoeg kleding in. Ik zou hem van harte aanbevelen.
Pluspunten
  • Kleding goed droog
  • Veel capaciteit
a***********@o**********15-11-2025
Nadat onze vorige droger kapot ging, waren we druk op zoek naar een nieuwe droger. We zochten een betrouwbaar merk en een energiezuinige droger. Deze van AEG voldeed aan de wensen, dus tijd om te testen. De droger ziet er prima uit, het is leuk dat je door het glazen deurtje kan kijken. Dat heb je normaal alleen bij een wasmachine. De was komt er droog uit en er zijn voldoende programma's om uit te kiezen. Wat ook fijn is, is dat je het eindsignaal uit kan zetten. Zeker als hij s avonds nog aan staat is dat een handige functie. Je kan het pluizenfilter makkelijk schoonmaken en eens in de X aantal tijd kan je ook dieper de machine reinigen. Fijn, want ik denk dat onze oude het daardoor heeft begeven. Wat wel goed is om te weten is dat er niet standaard een afvoerslang bij zit. Dus als je niet na iedere droogbeurt het waterreservoir wil legen, moet je die nog kopen. En de droger maakt iets meer geluid dan wij gewend zijn. Maar als dit geen probleem voor je is, is het een top droger.
AngieKov10-11-2025

Het voelt gewoon als een slimme en betrouwbare droger

Deze droger is echt een aanwinst in huis. We hebben hem nu een tijdje in gebruik en ik ben supertevreden. We hebben handdoeken, beddengoed en verschillende soorten kleding geprobeerd, en alles komt er mooi droog en fris uit. De droger maakt niet veel geluid en is makkelijk te bedienen. Ook fijn dat hij energiezuinig is en de kleding niet krimpt door de lagere temperatuur. Wat ik ook prettig vind, is dat het filter en de condensor makkelijk schoon te maken zijn. De programma’s zijn duidelijk en passen zich goed aan de hoeveelheid was aan. Het voelt gewoon als een slimme, betrouwbare droger die elke dag goed werk levert.