Bosch WQG235D2NL / 8 kg

Bosch WQG235D2NL / 8 kg

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 759,00Bekijk alle aanbieders
m**************@h**********16-11-2022

Aanrader! Erg stille multifunctionele droger.

Ik heb een aantal weken deze Bosch warmte pomp droger mogen testen. Over het algemeen ben ik enorm tevreden over de droger. Ik was erg benieuwd of deze droger inderdaad zo stil is als hij wordt geadverteerd en ik ben daar onwijs over te spreken. Mijn eerdere droger maakte aanzienlijk meer geluid waardoor ik altijd rekening moest houden wanneer ik hem wel of niet kon gebruiken. Met deze Bosch droger is dat een heel ander verhaal. Zelfs in de nacht durf ik hem met gemak aan te zetten naast een van de slaapkamers. Het fijne is zelfs dat het signaal dat de was droog is uitgeschakeld kan worden. Hierdoor is het nog makkelijker om in de nacht de machine te gebruiken. De hoeveelheid verschillende programma's op deze machine zijn ook ontzettend fijn. In het specifiek was ik erg benieuwd naar het bedlinnen programma. Naar mijn weten is het programma zo gemaakt dat de machine zo draait dat niet al het beddengoed in een propje eindigt en daardoor vaak slecht droogt. Mijn ervaring met deze stand is alleen niet zo positief als ik had verwacht. Mijn was draaide alsnog in elkaar en daarnaast kwam de was er nog vrij vochtig uit. De stand die ik gebruikte was kastdroog maar het beddengoed was telkens nog zo vochtig dat het absoluut niet opgevouwen kon worden om op te bergen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere standen die ik kon gebruiken. Zo heb ik bijvoorbeeld de 40 minuten stand gebruikt om het beddengoed voor het laatste beetje te drogen. Al met al ben ik onwijs enthousiast over deze droger. Hij bied zoveel verschillende mogelijkheden met de verschillende standen dat alles kan. Van lange eco stand die prima in de nacht lang kan draaien vanwege het stille gebruik tot een korte 40 minuten stand die op verschillende droogtes ingesteld kan worden. Het enige (kleine) nadeel vind ik de bedlinnen stand die naar mijn mening niet zo goed droogt als ik zou willen. Toch zou ik deze droger aan iedereen aanraden: hij is stil, heeft veel mogelijkheden en ook nog eens relatief energie zuinig!
Pluspunten
  • Stil
  • Veel verschillende programma's
  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Bedlinnen stand droogt niet volledig