AEG T8DE86ES - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Top droger! stil en super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger hebben we uitgekozen omdat deze erg goed uit de testen kwam en ook nog eens a+++ is. We hebben ook een 1600 toeren aeg wasmachine en daardoor is de was binnen 90 minuten droog. Ook is de bediening heel makkelijk met de grote keuze knop. Ook het nieuwe dubbele filter systeem is echt een verbetering en daardoor is de droger ook zo energie zuinig. En bij deze droger kan je tenminste de deur omdraaien. Dat kan bij niet veel drogers meer. voor ons dus echt perfect!

Pluspunten

  • A+++
  • Erg stil
  • Duidelijk display
  • Droogt snel

Minpunten

  • Geen WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfred Hol 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grootegast deur opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aeg droger 8000 serie absolutecare system droog uitstekend de was wij wassen gemiddeld 8 wassen per week gezin van 5 personen. Deze droger hebben we ongeveer 2 maand en zijn er echt super blij. Alle was doen we er zoals donker, wit,wol ect. Keuze genoeg om de was te laten drogen. Krimpt niet dat is echt zo zoals ze zeggen met deze 8000 serie van aeg. Uitstekend

Pluspunten

  • Droog goed
  • Stil
  • Mooi designe
  • Krimpt niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

boots 31-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekende Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende droger. Droogt optimaal met vele mogelijkheden. Was krimpt niet. Bedieningsscherm is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • snelheid

Minpunten

  • lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yocolet 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijk.

Algemene score

7,0
zeer makkelijke/simpele bediening, grote deur. kan veel was in
heel handig is het licht wat aan gaat als je de deur open doet
maak wel wat geluid, maar is niet irritant.
als de droger vol is (max 8 kg) kan het wel 3 uur duren eer de was droog is, maar dat kan denk ik, ook niet anders

Pluspunten

  • grote deur
  • simpele bediening

Minpunten

  • beetje geluidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG Wasmachine T8DE86ES 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote vulopening, mooie uitraling, super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is echt geweldig, ik had al een AEG, ben er super tevreden over, vandaar dat ik nu ook voor AEG heb gekozen.
Wat ik zo fijn vind is, de grote trommel inhoud, de wasprogramma's, vooral ook de stoomfunctie, hij is super zuinig in gebruik!! En.. geluidsarm!
Ik ben echt zó blij met deze wasmachine, voor mij geen andere!
Ja, ik beveel dit product zeker aan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

2e aeg droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze droger gekozen om dat ik hem er ten eerste heel mooi uit vind zien. En vanwege 3 maal +. En ook de goede reviews. Nu in huis maakt ie dat meer dan waar ben super blij met deze droger niet alleen is hij vrij stil maar ook nog super vlug klaar in verhouding met mijn vorige warmte pomp droger.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Heeft de was snel droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gemma van Kasteren 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer luxe wasdroger met grote diversiteit van programma's. Het drogen van de was gaat prima. Af en toe als de was te veel opeen ligt heb je stukjes die niet geheel droog zijn. Dus belangrijk dat de was goed uitelkaar in de trommel gaat. Voldoende mogqelijkheden voor diverse stoffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Mulder 21-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Laag, nee zeer laag energievrbruik

Algemene score

9,0
Voor ons is de keuze voor het merk AEG eenvoudig, gewoon kwaliteit, de keuze voor een warmtepompdroger vanwege het lage energieverbruik, en energiezuinig is de machine, hij draait gewoon op onze zonnepanelen, daarnaast een grote draaibare deur. oja en hij droogt ook nogeens perfect zacht en kreukvrij

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droogresultaat
  • kleding etc komt mooiuit de droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BG 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachtingen
Erg stil tov van onze oude AEG droger
Droger staat op zolder en de kinderen slapen nu gewoon op de bovenverdieping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie machine, eenvoudig te bedienen

Algemene score

9,0
Door de werking van de warmtepomp is het apparaat erg zuinig, hiernaast wordt het niet warm in de ruimte waar zij staat en wordt ook het wasgoed niet warm.
Het apparaat ziet er fraai uit en is zeer eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Degelijke afwerking

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Algemene score

9,0
Mooie grote wasdroger met verschillende droogopties. Stil apparaat. Warmteafvoer hoeft niet via een buis buiten het raam gehangen te worden maar kan gemonteerd worden via een slang direct in de afvoer.

Pluspunten

  • Handig uitneembaar stofbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, en niet onbelangrijk, stille droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Onze oude droger van meer dan 15 jaar oud was ook een AEG. Vanzelfsprekend hebben we ons eerst georiënteerd op een AEG droger. Deze kwam goed uit verschillende tests die we hebben gelezen. Het is daadwerkelijk ook een fijne machine. Heerlijk stil, goed droogresultaat en makkelijk te bedienen.
Alleen snap ik niet waarom het pluizenfilter zo veranderd is. Ik vind het hopeloos. Iedere keer als ik het 'filterboekje' schoonmaak zitten ik en de vloer vol met vallende pluisjes. Dat vind ik echt een minpuntje.

Pluspunten

  • Heerlijk stil

Minpunten

  • Pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ruro 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede deur opening. Weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroger is lekker zuinig in elektriciteit. Duurt wel iets langer, maar het droog resultaat is goed, maar hij verbruikt dan ook maar een derde elekticiteit van mijn vorige wasdroger.

Pluspunten

  • Weinig elekticiteit
  • Goede deur opening.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Supertje 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en duurzaamheid in verhouding, zuinig in gebruik en snel klaar.Zeer goede koop raad hem zeer zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Günter Nass 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange droogtijd/Leuk design

Algemene score

6,0
Heb dit apparaat slechts 1x gebruikt. Beoordeling is dus niet echt correct.
Heeft verschillende programma's. Mij is (nog) onduidelijk welk programma ik moet gebruiken.
De was niet droog bij gebruik "katoen". Heb daarna nog 2 andere programma's gebruikt, maar
was nog steeds niet droog... Van pure ellende maar de was in woonkamer laten drogen!!
Onduidelijk is of dit aan mijn onwetendheid/ondeskundigheid ligt.
Eigenlijk moet U mij over een paar maanden weer zo'n enquete laten invullen: dan heb ik meer ervaring met dit produkt.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Piet van Eijgen 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger gekocht door goede eerdere ervaringen met AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Maakt weinig geluid en heeft verlichting in de trommel . Bediening is erg eenvoudig met veel mogelijkheden, al gebruik je na enige ervaring met de droger , regelmatig dezelfde opties. Verder een geweldig apparaat. Duurzaamheid kan ik weinig over zeggen daar ik de droger pas enkele weken in gebruik heb.

Kan geen negatieve punten opnoemen.

Pluspunten

  • Ruime deur
  • Verlichting in de trommel
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG T8DE86ES Droogautomaat 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Energiezuinig,gebruiksvriendelijk,droogt heel goed.

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteitverhouding klopt! Heb deze gekozen omdat het energiezuinig in gebruik is. Ben nog nooit zo blij met een apparaat geweest :-)

Pluspunten

  • Energiezuinig.
  • Aansluiten op waterafvoer wasmachine.
  • Droogt zeer goed.
  • Je kan er zelfs wol en zijde mee drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Menno 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG T8DE86ES wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en lezen van vele reviews ben ik uitgekomen op deze wasdroger. Met name de A+++ status sprak mij aan. Daarnaast de mogelijkheid om het droog water direct af te voeren (in plaats van in de waterbak) en de complete vrijheid in plaatsing van deur.
Inmiddels een ruime maand in gebruik en naar volle tevredenheid. Droogt goed en compleet. Is niet geruisloos maar zeker ook geen bijzonder lawaaierig apparaat. Pluizenfilter is goed bereikbaar en makkelijk te reinigen. Ik ben erg tevreden. Zeker ook met de 10 jaar motor garantie en 5 jaar extended garantie.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Deur volledig uitwisselbaar
  • Mooi
  • Groot volume
  • Voldoende programma's

Minpunten

  • Niet heel stil
  • Bouwkwaliteit van de deur had beter gekund

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nayi 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben super blij met deze goeie droger waar 8 kilo ingaat! Super voor ons gezin! Droogt vrij snel en ook nog kreukvrij. 15 programma's dus ideaal voor elk soort kleding! Wasgoed ruikt nog extra lekker als t gedroogd is! Ik raad m elk groot gezin aan en ieder ander😉

Pluspunten

  • 8 kilo
  • Kreukvrij
  • 15 verschillende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klwinkel 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met grote trommel en duidelijk display. Had al heel lang een oogje.op de AEG, maar nu ging de oude Bosch kapot en is ie er gekomen.
Voor wie een Miele te duur vindt, is dit een hele goeie keus.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews