Top droger!
De voordelen die ik tot nu toe heb kunnen ontdekken
- Maar liefst 50% tot 60% zuiniger dan mijn (oude) Bauknecht wasdroger, verbruik Bosch circa 180kWh terwijl mijn vorige droger op circa 278 kWh zat
- Tijdens drogen ontsnapt er zeer weinig warmte, bij de Bauknecht had ik het idee dat alle warme tijdens draaien er direct uit kwam
- Ipv van 2 a 3 uur lang te drogen, ben ik nu na 1 of 1,5 uur al klaar om mijn was te drogen
- Schoonmaken: er zit een dubbele filter voor de stof opvang! Dus hoef je geen zorgen te maken dat alle stof in de machine gaat & dus geen rode stof lampjes die gaan branden tijdens 1 keer drogen.
Minpunten
Het enige is het materiaal van de aan/uit knop, vinger afdrukken blijven hier makkelijk op staan.
Het ziet er naar uit dat Bosch voor de rest van mijn leven het merk blijft voor mijn keuze wasmachines EN wasdrogers. Wat een super apparaten!
PS: van de media markt transporteur, hoorde ik dat ze voor 98% van alle wasmachines die STUK opgehaald moeten worden van Samsung of LG zijn (allemaal met kapotte printplaat) dus blij dat ik geen Samsung heb gekocht.
Pluspunten
- warmte blijft IN machine
- dubbel pluisfilter
- Bosch kwaliteit
- energie verbruik