Bosch WTU87665NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU87665NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Uitstekende wasdroger 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Wasdroger makkelijk in gebruik met veel opties, energiezuinig en snel je was klaar. Voor ons komt de sportoptie goed van pas.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijk in gebruik
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie energiezuinige droger die zijn werk goed doet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Niet alleen een mooie droger om te zien (het oog wil ook wat) maar ook een heel prettige. Hij is stil, schoon (veel minder stof!), heeft genoeg ruimte en het belangrijkste: droogt goed terwijl het wasgoed er mooi uitkomt.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt goed
  • Mooie vormgeving
  • Droogtrommel is verlicht
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gino 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Dit is een apparaat die ik kan aanraden. We hebben drie kinderen en dus veel was kleren ophangen ging niet meer. Het duurde te lang om het droog te krijgen. Na veel onderzoek ben ik er achter gekomen dat dit het beste is wat je kan kopen onder de 700 euro grens. De voordelen zijn teveel om op te noemen kijk naar andere reviews en de meeste kloppen. En tot nu kan ik geen nadelen vinden. We hebben hem al drie weken en gebruiken hem om de dag en hij is stil.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bos 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat om te zien. Ook dat je door het venster de was kan zien, is een pluspunt. De was komt er mooi droog uit en door de grote trommel heeft het veel bewegingsruimte tijdens het drogen. De lamp in de trommel is voor mij een must. Erg prettig
Echt een aanwinst voor mijn bijkeuken en in mijn leven. Door de 'Geld terug actie' was de prijs ook nog weer een meevaller.
Ben er erg blij mee, deze koop te hebben gedaan.

Pluspunten

  • Grote trommel, veel bewegingsruimte voor de was.
  • Venster en mooi uiterlijk.
  • Lamp in de trommel
  • Makkelijk in bediening
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoek 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger zeer tevreden

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

8,0
De prijs van de wasdroger was iets hoger dan de andere wasdrogers, maar ik heb voor dit type gekozen omdat je dan ook net iets meer krijgt. Degelijke wasdroger. Mooie toetsen, veel programma keus, ook extra kort programma. Uitsteltijd erg handig. Anti kreuk zone voor na de tijd en extra grote trommel en ook extra grote invoer. Ik vond zelf de trommelverlichting ook erg handig omdat hij bij ons in een hok staat (donker). Zelfreinigend ook handig! Erg tevreden.

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • kort programma
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Droger is zeer stil. Voor deze gekozen omdat het voor een fractie meer in aanschaf, behoorlijk scheelt in de zuinigheid. Erg prettig voordeel is dat deze droger niet zo overdreven warm wordt in de ruimte, fijn vooruitzicht voor de zomermaanden. Lampje in de trommel erg prettig. Touchscreen is wel wat (over)gevoelig. Kan ook aangesloten worden op de afvoer.

Pluspunten

  • Stil
  • Duurzaam voor dit producttype
  • Verlicht
  • Transparante deur

Minpunten

  • Erg gevoelige touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Widjai 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie scherm en werkt beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
heb je een wasdroger nodig? zoek dan niet verder dit is het! me twijfels eerst gehad om van samsung over te stappen naar een Bosch maar totaal geen spijt!

Pluspunten

  • stil
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Droogt goed en is erg stil vergeleken met de vorige wasdroger van een ander merk. Touch aan/uit bediening is wat minder omdat je dit een aantal keren moet aanraken alvorens de touch reageert.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • stil

Minpunten

  • touch voor aan/uit is minder touch-vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 04-01-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
erg fijne droger, zelfreinigend en werkt perfect. Veel
mogelijkheden. Fijne grote deur. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Josse 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne simpele droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Ook een korter programma mogelijk en wel dezelfde zuinigheid en niet te duur. Prima keuze. Ook lekker stil.

Pluspunten

  • Korte programmas
  • Goed voor milieu en portemonnee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

William 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger die stil is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Goede droger, er is echter maar 1 programma mogelijk bij volle belading en dat duurt wel lang. De droger is ook echt zuinig en stil, je kan er praktisch naast slapen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Licht in de trommel
  • 8 KG mogelijk

Minpunten

  • Veel programma's mogen maar een minimale belading.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Tot nu toe doet hij het goed, nog even zoeken naar alle mogelijkheden. Komt vast goed. Apparaat is stil en bediening is goed. Was is droog in redelijk korte tijd

Pluspunten

  • verlichting in trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en goed droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Nadat onze oude condensdroger het had begeven, gekozen voor deze Bosch Warmptepompdroger.
Het eerste dat opvalt is dat de droger erg stil is en geen warmte afgeeft aan de ruimte. Er zijn verschillende programma’s, waarvan we er tot nu toe de helft hebben gebruikt. Met de draaiknop kies je eenvoudig het programma en via het touchscreen selecteer je aanvullende opties, zoals de droogtegraad, de startuitstel of het uitzetten van de zoemer bij beëindiging van het programma.
De trommel is erg ruim, maar draait slechts één kant op, waardoor de was er soms wat gedraaid uitkomt; persoonlijk heb ik dat niet als probleem ervaren.
De was komt er goed droog uit, ook wanneer je meerdere grote dekbedovertrekken tegelijk in de trommel doet.
De pluizenfilters zijn gemakkelijk te reinigen en ook de lekbak kan makkelijk geleegd worden (het is vrij eenvoudig om de droger ook op de afvoer aan te sluiten).
De droger staat los op onze wasmachine en staat daar zeer stabiel, zonder bevestigingskit of spanbanden.

Al met al een zeer fijne droger, die gemakkelijk is te bedienen, goede droogresultaten levert en heerlijk stil is.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goed droogresultaat
  • Zelfreinigende condensator
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Trommel draait slechts één kant op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tam 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Voor het eerst een droger gekocht en helemaal blij met mijn bosch aankoop !
De 8 kilo droger is ontzettend ruim en droogt vrij snel .
Ook heeft hij een zelf cleaning functie .
Goede snelle service en ook de bosch wasmachine gekocht.
Ik ben een hele gelukkige was vrouw !

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Droogt snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L Verlee 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droge humor en was.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Na 10 jaar ergernis met een miele droger (die steeds stopte, stroom slurpte en herrie maakte) is dit apparaat een verademing.
Hij is sneller, zuiniger en rustiger. Aanbevolen!

Pluspunten

  • Snel
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B konijn 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Erg blij met mijn nieuwe droger!
Duidelijke bediening, zuinig in gebruik.
De was is snel gedroogd en kreukvrij.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 20-12-2020

Dé Perfecte Wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Ideale wasdroger: eenvoudig te bedienen door helder en makkelijk in te stellen touchscreen, droogt fantastisch (volle trommel met handdoeken in circa 1 uur en 15 min) en is extreem zuinig (A+++).
Een echte aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ArjanB 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

9,0
Deze warmtepompdroger van Bosch is top. Hij droogt super goed, maakt niet veel geluid, heeft licht in de trommel, voorzien van tiptoetsen, simpel in te stellen en ziet er prachtig uit. Ben erg blij met mijn aankoop. Een aanwinst en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • droogt super goed (en de was komt er zacht uit)
  • maakt niet veel geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Lingen 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellente droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Stil apparaat die uitstekend zijn werk doet: de was komt er super droog uit en niet nog dampig zoals mijn laatste droger. De zelfreinigende condensor is zeker een plus!

Pluspunten

  • stil
  • zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reyh 18-12-2020

Super product

Geschreven voor: Bosch WTU87665NL

Algemene score

10,0
Wat een geweldig product, wat een luxe! Ben er erg blij mee. Is zeer stil, heeft zoveel opties waaruit je kan kiezen. En het belangrijste : hij doet zn werk zoals beloofd [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews